رسپی

دستور تهیه ۴ مدل کمپوت با مایکروفر تازه و خوشمزه + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کمپوت با مایکروفر | روشی آسان برای تهیه کمپوت میوه

در این مطلب می‌توانید دستور تهیه کمپوت‌های خوشمزه با مایکروفر را مشاهده کنید. با ما همراه باشید.

دستور تهیه کمپوت خانگی با مایکروفر

1 – دستور تهیه کمپوت سیب با مایکروفر

مواد لازم:

  • 2 عدد سیب درختی متوسط
  • 4 قاشق غذاخوری شکر
  • نصف لیوان آب
  • مقداری گلاب
  • مقداری زعفران دم کرده (اختیاری)

دستور تهیه:

  1. سیب‌ها را شسته، پوست گرفته و درشت خرد کنید.
  2. شکر را با آب ترکیب کرده و در مایکروفر با حداکثر قدرت به مدت 2 دقیقه بگذارید تا شکر حل شود.
  3. مخلوط آب و شکر را روی سیب‌ها ریخته و با در بسته به مدت 5 دقیقه در مایکروفر بگذارید.
  4. بعد از خنک شدن، گلاب و کمی زعفران را اضافه کرده و در یخچال بگذارید.

دستور تهیه ۴ مدل کمپوت با مایکروفر تازه و خوشمزه + عکس

separator line

2 – دستور تهیه کمپوت هلو با مایکروفر

مواد لازم:

  • 500 گرم هلو
  • 100 گرم شکر
  • 0.4 لیتر آب

دستور تهیه:

  1. هلوها را شسته، پوست بگیرید و بعد از جدا کردن هسته، به چهار یا شش قسمت تقسیم کنید. آنها را در یک ظرف مناسب ریخته و آب اضافه کنید. سپس به مدت 4-5 دقیقه با 100% قدرت در مایکروفر بگذارید.
  2. بعد از این مدت، شکر را به ظرف اضافه کرده، هم زده و دوباره به مدت 4-6 دقیقه با 100% قدرت در مایکروفر بگذارید (در این بین یک بار هم بزنید).
  3. بعد از خنک شدن، آماده سرو است. نوش جان!

دستور تهیه ۴ مدل کمپوت با مایکروفر تازه و خوشمزه + عکس

separator line

3 – دستور تهیه کمپوت آلبالو با مایکروفر

مواد لازم:

500 گرم آلبالو
130 گرم شکر
1 قاشق مرباخوری وانیل
0.4 لیتر آب

دستور تهیه:

  1. آلبالوها را در یک ظرف مناسب ریخته و درب آن را بگذارید و به مدت 3-4 دقیقه با 100% قدرت در مایکروفر قرار دهید.
  2. سپس ظرف را بیرون آورده و شکر، وانیل و آب را به آن اضافه کنید و دوباره به مدت 5-6 دقیقه با 100% قدرت بدون درب در مایکروفر قرار دهید (در این بین یک بار آن را خوب هم بزنید).

توجه:

می‌توانید ابتدا هسته آلبالوها را درآورده و سپس مراحل پخت را انجام دهید.

دستور تهیه ۴ مدل کمپوت با مایکروفر تازه و خوشمزه + عکس (مرحله به مرحله)

دستور تهیه ۴ مدل کمپوت با مایکروفر تازه و خوشمزه + عکس

“““html
خط جداکننده

4 – دستور تهیه کمپوت زردآلو با مایکروفر

مواد لازم :

  • زردآلو 500 گرم
  • شکر 130 گرم
  • وانیل 1 قاشق مرباخوری
  • آب 0.4 لیتر

دستور تهیه :

  1. زردآلوها را بشویید و نصف کنید، هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.
  2. زردآلوها را در یک ظرف مناسب بریزید، سپس آب را اضافه کنید، درب آن را بگذارید و به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰٪ در مایکروفر قرار دهید.
  3. بعد از ۵ دقیقه، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و دوباره به مدت ۵ تا ۶ دقیقه با قدرت ۱۰۰٪ بدون درب در مایکروفر بگذارید. در این زمان یک بار آن را هم بزنید.

توجه:

شما می‌توانید مقدار شکر را بر اساس ذائقه‌تان کم یا زیاد کنید.

دستور تهیه ۴ مدل کمپوت با مایکروفر تازه و خوشمزه + عکس

خط جداکننده

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه کمپوت انار خوشمزه و عالی

دستور تهیه کمپوت گیلاس خانگی و سالم

کمپوت سیب : دستور تهیه بهترین دسر برای بچه‌ها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا