رسپی
دستور تهیه ۵ غذای جدید با تن ماهی خوشمزه و آسان + عکس (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه انواع غذا با تن ماهی
به همه کسانی که هنوز تن ماهی را امتحان نکردهاند، پیشنهاد میکنیم دست کم یک بار یکی از بیست غذای پیشنهادی ما را با تن ماهی تهیه کنند. مطمئن باشید که تنها از این تجربه پشیمان نخواهید شد و ممکن است حتی به طعم ماهی هم علاقهمند شوید. طعم این غذاها و پیشغذاها با تن ماهی فوقالعاده است. به ادامه مطلب بپیوندید.
خوراک های مختلف با تن ماهی که سریع آماده میشوند
1 – دستور تهیه رولت تن ماهی
مواد لازم:
- کنسرو ماهی تن: ۴۰۰ گرم
- تخممرغ: ۲ عدد
- پنیر پیتزا (رنده شده): ۱۰۰ گرم
- آرد: ۵۰ گرم
- سرکه: یک قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: به مقدار لازم
- تخممرغ پخته: ۲ عدد
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور تهیه:
- کنسرو ماهی تن را از روغن جدا کرده و داخل یک ظرف بریزید. سپس با چنگال کمی خرد کنید و تخممرغ، پنیر رنده شده، آرد، سرکه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و همه را خوب مخلوط کنید تا یک خمیر به دست آید.
- خمیر را روی یک ورق آلومینیومی (فویل) پهن کنید و تخممرغهای پخته شده را روی آن بگذارید، سپس آن را به صورت رولت بپیچید و دو طرف فویل را محکم ببندید.
- رولت پیچیده شده را در یک پارچه تمیز بپیچید و آن را داخل ظرفی که آب در حال جوش است بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
- بعد از این مدت، شعله را خاموش کنید و بگذارید فویل در آب سرد شود. پس از سرد شدن، رولت را برش بزنید و با سبزیجات تزیین کنید.
2 – دستور تهیه خوراک سیبزمینی و تن ماهی
مواد لازم :
- سیبزمینی: ۲ عدد کوچک
- تن ماهی: نصف قوطی
- شیر: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: یک و نیم قاشق چایخوری
- سیر (خرد شده): ۳ حبه
- جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور تهیه:
- سیبزمینیها را در یک ظرف قرار دهید و روی آنها آب بریزید. کمی نمک به آن ها اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.
- پس از جوش آمدن، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. سیبزمینیها باید به حدی نرم شوند که چاقو به راحتی در آنها فرو رود.
- زمانی که سیبزمینیها در حال پخت هستند، تن ماهی را در یک ظرف بریزید و روغن آن را جدا کنید و با چنگال آن را خرد کنید.
- در یک تابه، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید و پس از یک دقیقه، سیر را به آن اضافه کنید. یک دقیقه بعد تن ماهی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید. فر را روی دماي ۴۲۵ درجه فارنهايت تنظیم کنید و ظرف آن را با روغن آغشته کنید.
- پس از پخته شدن سیبزمینیها، اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس آنها را پوست کنید و بکوبید و درون آن شیر و کمی از روغن تن که کنار گذاشته بودید را اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید. این مواد را با موادی که در تابه است مخلوط کنید و هم بزنید.
- نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و درون ظرف فر بریزید و روی آن یک قاشق از روغن زیتون یا روغن تن بریزید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.
- در نهایت، خوراک را داخل ظرف دلخواه خود ریخته و با جعفری تزیین کرده و سرو کنید.
“““html
3 – دستور تهیه سالاد تن ماهی
مواد لازم :
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- ۶۸۰ گرم تن ماهی
- ۴۵۰ گرم سیب زمینی
- ۶ عدد ذرت شیرین تازه
- ۱۲ عدد پیازچه خرد شده
- ۱ عدد فلفل کبابی خرد شده
- ۱ عدد فلفل دلمهای قرمز متوسط خرد شده
- یک نسخه سس لیمو
- نمک و فلفل به مقدار دلخواه
- حلقههای لیمو ترش (اختیاری) به مقدار دلخواه
دستور تهیه :
- تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. اگر از ماهی تازه استفاده میکنید، فیله آن را به کار ببرید و با روغن زیتون، نمک و فلفل طعمدار کنید و در فر در ظرفی که قبلاً چرب کردهاید به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که صورتی شود قرار دهید.
- برشهای سیب زمینی را در آب نمک بپزید و سپس آنها را خارج کرده تا خنک شوند.
- ذرتها را از چوب بلال جدا کنید. در یک کاسه کوچک، پیازچه، جعفری و فلفل کبابی را با هم مخلوط کنید. سس لیمو را آماده کنید.
- تن ماهی را به طور یکنواخت در یک ظرف مستطیلی پخش کنید و کمی از سس روی آن بریزید، سپس سیبزمینیها را اضافه کنید و دوباره مقداری سس بریزید، بعد ذرت و باقیمانده سس را اضافه کنید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید.
- در ظرف را بپوشانید و برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. هنگام سرو، روی آن فلفل دلمهای و جعفری خرد شده بریزید و در صورت تمایل با حلقههای لیمو ترش تزئین کنید.
دستور تهیه سس لیمو :
- ۲ قاشق چایخوری پوست ۳ عدد لیمو را با رنده ریز کنید و آب آن را تا نصف فنجان بگیرید.
- در یک کاسه کوچک، نصف فنجان آب لیمو ترش، ۲ قاشق چایخوری پوست لیمو، نصف فنجان روغن زیتون، ۲ عدد سیر چرخکرده
- ۲ قاشق چایخوری گشنیز خرد شده، ۲ قاشق چایخوری زیره سبز، نصف قاشق چایخوری نمک
- و یک هشتم قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده را مخلوط کنید.
4 – کتلت تن ماهی با ذرت
مواد لازم:
- ۲ عدد سیب زمینی
- ۲۰۰ گرم کنسرو تن ماهی
- ۳/۴ پیمانه کنسرو ذرت
- ۱ پیمانه پودر نان خشک
- ۳ قاشق غذاخوری جعفری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه:
- سیبزمینیها را پخته و سپس پوست بکنید و بعد از خنک شدن، آنها را رنده کنید. سپس تن ماهی را (که روغنش گرفته شده) به همراه ذرت، جعفری، نمک و فلفل در یک ظرف مناسب بریزید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
- سپس از مواد گلولههایی به اندازه یک گردو بردارید و آنها را در دست گرد کنید. در این زمان، آنها را در پودر نان بغلتانید و با کف دست شکل دهید.
- سپس کتلتها را روی سینی فر بچینید و در فر که قبلاً با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کردهاید، در وسط فر قرار دهید تا زمانی که کتلتها ترد و طلایی رنگ شوند.
- این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.
5 – مجبوس با تن ماهی
“““html
مواد لازم :
- تن ماهی : ٢ تا ٣ عدد
- برنج : ٣ پیمانه
- گوجه فرنگی : ١ عدد
- رب گوجه فرنگی : ٢ ق غ
- پیاز : ١ عدد
- فلفل دلمه ای: ١ عدد
- فلفل سبز تند :٣ عدد
- گشنیز خرد شده : ١ لیوان
- آب لیمو : ۴ ق غ
- سیر نده شده : ٢حبه
- سیب زمینی: ١ عدد
- ادویه (زنجبیل ، زیره ، زردچوبه، دارچین)
دستور تهیه :
- سیبزمینی را مکعبی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس آن را از روغن جدا کرده و در یک ظرف دیگر بریزید. در همان قابلمه، پیاز را با زردچوبه کمی تفت دهید.
- سپس فلفلها، گوجهفرنگی، سیر و ادویهها را به پیاز اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه، سیبزمینی سرخشده را هم اضافه نمایید. تن ماهی را کمی خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید.
- پس از آن آب لیمو و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید. وقتی همه مواد به خوبی تفت داده شدند، برنجی که از قبل خیس کردهاید را از آب جدا کرده و به مخلوط اضافه کنید. کمی تفت دهید و گشنیز را نیز اضافه کنید. بلافاصله مقداری آب جوش به برنج اضافه کنید.
- نمک نیز اضافه کنید. دقت کنید که آب زیادی نریزید؛ این برنج به شکل برنج کته درست میشود، مشابه استانبولیپلو. وقتی آب برنج خشک شد، فراموش نکنید که آب و روغن را اضافه کنید!
- پس از اینکه برنج دم کشید، غذا آماده است! این هم از مجبوس ما! اگر از طعم تن ماهی زیاد خوشتون نمیاد، این غذا را حتماً درست کنید چون طعم تن ماهی در این غذا به کلی عوض میشود.