رسپی

دستور تهیه ۵ غذای سبک و خوشمزه برای شام تابستان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پیشنهادات غذایی سبک برای شب و شام

غذاهایی که برای شام تهیه می‌کنیم، هرچه سبک‌تر باشند، به سلامت بدن و تناسب اندام کمک می‌کنند. ما در اینجا چند پیشنهاد برای غذاهای سبک و سالم برای شب‌های تابستانی معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

غذا های سبک برای شب های تابستان

دستور تهیه آرتیشو خوشمزه

مواد لازم :

  • ۴ عدد نان گندم
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۶ پیمانه برگ اسفناج تازه
  • ۱۷۰ گرم پنیر بز طعم‌دار شده با سیر و سبزیجات
  • ۳۵۰ گرم مغز کنگر فرنگی (مزه‌دار شده)
  • ۱ عدد گوجه‌فرنگی متوسط، خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • سس پیتزا (اختیاری)

دستور تهیه :

  1. دو طرف نان‌ها را با روغن چرب کنید. فر را با حرارت متوسط روشن کرده و نان‌ها را روی توری داخل فر بگذارید تا چند دقیقه بپزند و برشته شوند. همچنین می‌توانید آنها را روی زغال هم کباب کنید.
  2. بر روی نان‌ها، برگ‌های اسفناج، مغز آرتیشو و گوجه‌های خرد شده را قرار دهید و کمی نمک و فلفل بپاشید. مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. می‌توانید آن را با سس پیتزا سرو کنید.
  3. برای تهیه آرتیشوی مزه‌دار، به یک عدد لیموترش، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۲ حبه سیر خرد شده و مغز کنگر فرنگی (کنسروی ترجیحا) نیاز است.
  4. در یک کاسه بزرگ، همه مواد را با هم مخلوط کنید و مغز کنگرها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم‌ها به هم بروند.


۲. سالاد میگو و آووکادو در ۱۵ دقیقه

مواد لازم :

  • ۱۸۰ گرم میگوی سایز متوسط (بهتر است میگوی فریز شده خریداری کنید) که دم آنها گرفته شده است.
  • ۱ عدد گوجه‌فرنگی متوسط که دانه‌هایش گرفته و خرد شده باشد.
  • ۳ عدد پیازچه ریز خرد شده
  • ۱ عدد سیر بزرگ له شده
  • ۲ قاشق سوپخوری آب‌لیموی تازه
  • ۱ قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک
  • ۱ عدد آووکادوی بزرگ و سفت که به قطعات ۳ سانتی خرد شده باشد.
  • ۱ قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده
  • ۱ قاشق سوپخوری نعناع تازه خرد شده
  • ۲ قاشق سوپخوری دانه کدو تنبل خرد شده
  • نمک و فلفل برای مزه‌دار کردن
  • فلفل دلمه‌ای قرمز باریک خرد شده
  • مقداری روغن زیتون خالص برای مزه‌دار کردن
  • ۱ عدد کاهوی کوچک که برگ‌های بیرونی آن گرفته شده باشد.

دستور تهیه :

  1. اجازه دهید میگوها کاملاً یخش آب شود (اگر از قبل پخته و آماده خریداری کرده‌اید) و سپس آنها را با دستمال خشک کنید.
  2. سپس همه مواد به جز کاهو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. برای اینکه طعم بهتری بگیرد، می‌توانید مواد را به مدت ۱۵ دقیقه یا بیشتر در یخچال بگذارید.
  3. اما اگر این کار را نکنید هم طعم خوبی خواهد داشت. سپس مواد را بر روی برگ‌های کاهو سرو کنید.

دستور تهیه ۵ غذای سبک و خوشمزه برای شام تابستان

دستور تهیه ۵ غذای سبک و خوشمزه برای شام تابستان (مرحله به مرحله)

۳. گراتن کدو (یا بادمجان) و گوجه‌فرنگی

مواد لازم :

  • کدو سبز: ۴ تا ۶ عدد نازک و برش زده (به جای کدو می‌توانید از بادمجان استفاده کنید)
  • گوجه‌فرنگی: ۳ تا ۴ عدد بزرگ نازک برش زده
  • روغن زیتون: ½ پیمانه
  • برگ ریحان تازه: ۱۵ یا ۲۰ عدد
  • پنیر پارمزان: ½ پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

“““html

  • و فلفل به مقدار دلخواه
  • پودر نان سوخاری: ½ پیمانه
  • نکته مهم: در آشپزی بین‌المللی، مقدار هر پیمانه برای مواد جامد مانند آرد یا برنج حدود ۱۲۵ گرم و برای مایعات مثل آب و روغن بین ۱۷۵ تا ۲۵۰ میلی‌لیتر متفاوت است.

    دستور تهیه :

    1. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی‌گراد) تنظیم و روشن کنید.
    2. در یک ظرف مخصوص فر یک ردیف کدو بچینید، سپس یک ردیف گوجه فرنگی و این کار را ادامه دهید تا تمام مواد تمام شود. حتماً لایه بالایی باید گوجه فرنگی باشد. روی هر لایه کمی نمک و فلفل بپاشید.
    3. وقتی لایه‌ها تمام شد، روی لایه آخر کمی پنیر پارمزان رنده شده، پودر نان سوخاری و روغن زیتون بریزید. مطمئن شوید روغن به همه لایه‌ها برسد.
    4. ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی مواد طلایی شود. برگ‌های ریحان تازه را روی گراتن خرد کرده و بریزید.

    دستور تهیه ۵ غذای سبک و خوشمزه برای شام تابستان


    4. دستور تهیه پیتزا پستو با مرغ گریل

    مواد لازم :

    • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۱ عدد
    • سس پستو: ۱ پیمانه
    • ذرت تازه یا منجمد: ½ پیمانه
    • فلفل قرمز: ¼ قاشق چایخوری
    • پنیر موزارلا: ۲ پیمانه
    • نان پیتزا: ۴ عدد

    دستور تهیه :

    1. فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کرده تا گرم شود. سینه مرغ را به صورت طولی برش زده و با نمک مزه‌دار کنید.
    2. سپس دو طرف فیله‌ها را با سس پستو بپوشانید (این مرحله اختیاری است). مرغ را روی سینی فر که با روغن زیتون چرب شده، قرار دهید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هر طرف را گریل کنید.
    3. در این حین، سطح نان پیتزا را با سس پستو بپوشانید و سپس پنیر، فلفل قرمز و ذرت را روی آن بپاشید. مرغ‌های گریل شده را نیز روی نان‌ها قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید.
    4. می‌توانید در این مرحله دما را کاهش دهید. وقتي پيتزا پستو با مرغ گریل را از فر خارج کردید،حدود ۲ دقیقه صبر کنید تا خنک شود و سپس برش بزنید.

    دستور تهیه ۵ غذای سبک و خوشمزه برای شام تابستان


    5. سالاد ماکارونی با فیله ماهی بخارپز یا دودی

    مواد لازم :

    • ماکارونی فرمی: ۵۰۰ گرم
    • سس مایونز: ¼ پیمانه
    • ماست یونانی ساده: ½ پیمانه
    • نخود فرنگی پخته: ½ پیمانه
    • سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
    • نمک کاشر: ۱ قاشق غذاخوری
    • فلفل سیاه تازه: ½ قاشق چایخوری
    • فیله ماهی قزل آلا دودی یا بخارپز: ۱ و ½ پیمانه
    • ساقه کرفس جوان و کوچک: ۱ پیمانه
    • جعفری تازه و خرد شده: ⅓ پیمانه
    • پیازچه: ۱ قاشق غذاخوری خرد شده
    • شوید تازه و خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

    دستور تهیه :

    1. ماکارونی را طبق راهنمای روی بسته در آبجوش بپزید و سپس آبکش کنید.
    2. در یک ظرف، سس مایونز، ماست یونانی، سرکه، پیازچه و جعفری، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید تا یک مایع یکنواخت درست شود.
    3. فیله‌های ماهی دودی یا بخارپز را ریز کنید و به این سس اضافه کنید. می‌توانید به جای ماهی، از مرغ پخته یا تن ماهی هم استفاده کنید. سپس کرفس را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
    4. حالا ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید و به آرامی با سایر مواد مخلوط کنید تا ماکارونی له نشود. سپس روی سالاد را با شوید خرد شده تزیین کنید.
    5. سالاد ماکارونی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس سرو کنید. این سالاد تا ۴ روز قابل نگهداری در یخچال است.

    دستور تهیه ۵ غذای سبک و خوشمزه برای شام تابستان

    بیشتر بخوانید :

    ۲۰ خوراکی که استخوان های بدن را قوی و محکم می کند

    دستور تهیه ی خوراک جگر خوشمزه و پر از خاصیت

    روشی آسان برای پخت خوراک مرغ مکزیکی با مایکروفر + عکس

    ۲ روش جدید و آسان جهت تهیه خوراک خاویار بادمجان

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا