دستور تهیه ۶ مدل دیپ خوشمزه و آسان (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه 6 نوع دیپ خوشمزه
دیپ نوعی چاشنی یا سس است که عموما با چیپس یا سبزیجات سرو میشود. از دیپها معمولا به عنوان چاشنی اشتها آور استفاده کرده و به صورت سرد و گرم سرو میشوند.
همچنین میتوان آنها را با غلظتهای دلخواه تهیه نمود. دیپهای غلیظ را بیشتر با موادی مثل انواع پنیرها، ماست، خامه، خامهترش، مایونز و شیر تهیه میکنند، اما باید دقت شود که غلظت دیپ خیلی پایین نباشد، زیرا در این صورت دیپ روی تکه غذا نمیماند، و اگر غلظت خیلی زیاد باشد، تکه غذا به راحتی در دیپ نمیرود.
دیپ را میتوان با چوب شور، بیسکویتهای شور، سیبزمینی سرخ کرده، انواع چیپس و سبزیجات خام مثل هویج، خیار و کدو استفاده کرد و در غذاهای دریایی همچون میگو و ماهی، یا تکههای گوشت کبابی یا سرخ شده و دیگر انواع فینگر فود نیز از طعم لذیذ آن لذت برد.
دستور تهیه چند نوع دیپ ساده و آسان مخصوص شام را در این بخش از مجله رضیم مشاهده کنید.
دستور تهیه چند نوع دیپ ساده و آسان مخصوص شام
1. دستور تهیه دیپ خوشمزهی چدار و بیکن
این دیپ خوشمزه برای مهمانی و دورهمی بسیار مناسب است. هر چه دیپهای بیشتری بلد باشیم، چیدن یک میز هیجانانگیز برای مهمانانمان سادهتر میشود.
مهمانها در حین معاشرت و لذت بردن از همدیگر، چیپسها را در دیپها زده و خیلی خوشحال خواهند شد!
این دیپ چدار و بیکن آنقدر خوشمزه و زیباست که مطمئنا همه مهمانانتان از شما دستورش را خواهند خواست. بفرمایید، این هم دستور تهیه دیپ چدار و بیکن!
مواد لازم:
- 8 برش بیکن یا ژامبون گوشت دودی، ریز خرد شده
- 1 عدد پنیر خامه کم چرب که در دمای اتاق نرم شده است
- 2 فنجان پنیر چدار ریز شده یا رنده شده
- 1 فنجان ماست ساده یونانی
- 1/2 فنجان پیازچه ریز شده
- 3 قاشق غذاخوری سس رنچ
- چیپس کتل با طعم نمک دریایی برای سرو
دستور تهیه دیپ خوشمزهی چدار و بیکن
- ابتدا بیکنها را برش زده و در کمی روغن زیتون تفت دهید تا ترد و خوشمزه شود.
- حالا تمام مواد را در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط کنید.
- پیازچه و بیکن را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
- دیپ شما آماده است، همینقدر آسان!
- این دیپ را میتوانید با چیپس کتل میل کنید و تا سه روز در ظرف پوشیده در یخچال نگه دارید.
2. دیپ لوبیا چیتی
میگویند ما ایرانیها از حبوبات استفاده کمی میکنیم. احتمالا نسبت به برخی کشورها اینطور است! این دیپ، یک پیشغذا یا شام راحت و عالی است و ما با نان خیلی از آن لذت بردیم.
مواد لازم:
- لوبیا چیتی خیس خورده ۴۰۰ گرم
- شیر نیم لیوان
- 1 عدد پیاز
- 2 حبه سیر
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- شوید خشک نیم قاشق غذاخوری
- سبزیجات خشک و معطر دیگر کمی
- نمک و فلفل کمی
دستور تهیه دیپ لوبیا چیتی
- لوبیا را که به مدت ۷ تا ۸ ساعت خیس کرده و چند بار آبش را عوض کردهایم، با مقداری آب میپزیم.
- کمی که لوبیا پخت، پیاز و سیر را اضافه کرده و در اواخر پخت، شیر را اضافه میکنیم.
- سپس لوبیا را از روی حرارت برداشته و با ۲ قاشق سس گوجهفرنگی تند در مخلوطکن میریزیم و میکس میکنیم.
- حالا سبزیجات خشک و جعفری را به مواد میکس شده اضافه کرده و خوب هم میزنیم. نمک و فلفل را هم به اندازه بزنید.
- کمی هم جعفری و خامه میریزیم روش واسه تزئین. من بجای خامه پنیر ریختم. نوش جان…
“““html
نکته :
- میتونید کلا به جای شیر خامه بریزید. حتما خوشمزهتر میشه.
- کره رو هم به دلخواه میشه اضافه کرد.
- میتونید با نون خشک (مثلا لواش خشک) میل کنید. بالاخره اسمش دیپه.
3. دیپ سیب زمینی و سیر
مواد لازم :
- دیپ سیب زمینی
- سیب زمینی 650 گرم
- سیر 2 حبه
- روغن زیتون 2/3 پیمانه
- سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش ½ قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- فلفل سیاه برای سرو کردن
- روغن زیتون برای سرو کردن
دستور تهیه دیپ سیب زمینی و سیر
- ابتدا سیبزمینیها را پوست کنده و حبههای سیر را له کنید. فلفل را هم تازه تازه آسیاب کنید. سپس سیبزمینیها را به شکل مکعبهایی به ضلع 5 سانتیمتر خرد کنید.
- داخل یک روغندان قرار دهید و روی آن را با آب سرد بپوشانید. روی شعله زیاد جوش بیاورید. 10 دقیقه تا نرم شوند بپزید سپس آبکش کنید.
- سیبزمینیها را در یک کاسه بریزید. سیر را اضافه کنید. با یک همزن برقی 10 دقیقه با سرعت متوسط بزنید تا یکدست شوند.
- در این مدت با یک چنگال روغن، سرکه، ¼ قاشق چایخوری نمک، آب لیموترش و زرده تخممرغ را در یک شیشه بزنید. در حالی که همزن روشن است، مخلوط روغن را کم کم به سیبزمینیها اضافه کنید و بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- مخلوط را داخل یک ظرف محفوظ از هوا بریزید. روی ظرف پوشش پلاستیکی بکشید. در آن را ببندید و یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید.
- دیپ را داخل چند کاسه بکشید. روی آن روغن زیتون بچکانید و فلفل آسیاب شده بپاشید. به عنوان بخشی از بشقاب مزه سرو کنید.
4. دیپ بیکن با سس رنچ
مواد لازم :
- دویست گرم پنیر خامهای
- سی گرم ترکیب سس رنچ و سس سالاد فصل معمولی
- دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
- یک پیمانه خامه ترش
- نصف پیمانه بیکن بوقلمون خرد و تفت داده شده
- کمی پیازچه
دستور تهیه دیپ بیکن با سس رنچ
- حالا یک کاسه بزرگ برمیداریم و پنیر خامهای، خامه و ترکیب سس را داخل آن با همزن خوب هم میزنیم تا یک سس صاف و یکدست به دست بیاد.
- حالا پنیر چدار و بیکنها را نیز به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- کمی پیازچه برای تزیین روی آن بریزید و با سبزیجات خلالی و یا انواع گوشت و ترتیلا و یا چیپس، نوش جان نمایید.
بیشتر بخوانید :
انواع سس : دستور تهیه ۱۳ مدل از خوشمزه و پرطرفدارترین سسها + عکس
سس شاورما | دستور تهیه دستور تهیه سس شاورما
سس ترییاکی : دستور تهیه سس ترییاکی ژاپنی
دستور تهیه ی سس سالسا به روش رستورانی
دستور تهیه ی سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه
5. دستور تهیه دیپ اسفناج خامهای
دیپ اسفناج خامهای پیشغذای خوشمزهای است که میتوانید در مهمانیها یا جشن تولدها سرو کنید.
مواد لازم:
- سس مایونز نصف لیوان
- خامه ترش 1 لیوان
- پودر سوپ آماده 1 بسته
- اسفناج خرد شده پخته نصف لیوان
- فندق خرد شده 1 لیوان
- نان تست 10 عدد
دستور تهیه دیپ اسفناج خامهای
- برای درست کردن این دیپ ابتدا در ظرفی سس مایونز، خامه ترش، پودر سوپ، اسفناج و فندق ریز شده را بریزید و خوب قاطی کنید.
- سپس نان تست را مکعبی برش دهید و درون مواد بریزید و هم بزنید.
- بعد دیپ را 4 یا 5 ساعت درون یخچال نگهداری کنید. سپس به مقدار دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه و سرو کنید.
- امیدوارم دیپ اسفناج خامهای را درست کنین و لذت ببرین!
- دیپ بادام هندی یکی از دیپهای خوشمزه و ساده است که طعمی فوقالعاده دارد و در کنار سالاد سبزیجات بسیار عالی میشود.
- برای تهیه آن، ابتدا یک و نیم پیمانه بادام هندی را به مدت چهار ساعت در سه پیمانه آب گرم خیس کنید و بعد آن را آبکش کنید.
- سپس بادام هندی خیس شده و آبکش شده را با نصف پیمانه شیر کمچرب (مثل شیر سویا)، یک پیمانه سرکه سفید، یک حبه سیر بدون پوست، یک قاشق سوپخوری عسل، نصف قاشق چایخوری گل محمدی، دو قاشق سوپخوری سس خردل، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق سوپخوری آب لیموترش داخل مخلوطکن بریزید و خوب هم بزنید تا یک سس نرم و یکنواخت بهدست بیاید.
“““html
6. دیپ بادام هندی