رسپی

دستور تهیه ۶ مدل مارمالاد سیب و خواص شگفت انگیز آن + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مارمالاد سیب | دستور تهیه مارمالاد سیب

برای تهیه “مارمالاد سیب” خوشمزه و سالم در خانه، با ما باشید.

دستور تهیه چند مدل مارمالاد سیب مرحله به مرحله

1 – دستور تهیه مارمالاد سیب با کشمش

مواد لازم :

  • سیب 2 کیلو گرم
  • شکر 2 کیلو گرم
  • کشمش 1 لیوان
  • لیمو ترش 2 عدد
  • چوب دارچین 2 عدد

دستور تهیه :

  1. ابتدا پوست سیب‌ها را بگیرید و آنها را به صورت درشت خرد کنید. سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید تا کمی نرم شود و بعد با میکسر آنها را له کنید.
  2. دارچین، شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس کمی آب بریزید تا بجوشد.
  3. وقتی آب مارمالاد جوشید، آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد تا غلیظ شود.
  4. مارمالاد شما آماده است. نوش جان!

دستور تهیه ۶ مدل مارمالاد سیب و خواص شگفت انگیز آن + عکس

separator line

2 – دستور تهیه مارمالاد سیب و توت فرنگی

مواد لازم :

  • سیب 600 گرم
  • توت فرنگی 800 گرم
  • آب سه چهارم پیمانه
  • شکر حدود 1 کیلوگرم
  • آبلیمو یک سوم پیمانه

دستور تهیه:

  1. پوست سیب‌ها را بگیرید و دانه‌های آن را خارج کنید. سپس به قطعات ریز خرد کنید.
  2. حالا سیب‌ها، توت فرنگی‌ها و آب را با هم مخلوط و داخل ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا حدود نیم ساعت بجوشد.
  3. مخلوط میوه‌ها را اندازه‌گیری کنید و به ازای هر یک پیمانه مخلوط، سه چهارم پیمانه شکر در نظر بگیرید.
  4. مخلوط میوه‌ها و شکر را به همراه آبلیمو به ظرف قبلی اضافه کنید و دوباره روی اجاق قرار دهید.
  5. حرارت را ملایم کنید تا شکر حل شود. سپس بگذارید مخلوط حدود 15 دقیقه بجوشد تا کاملاً قوام بگیرد. حالا مارمالاد داغ را داخل شیشه استریل شده داغ بریزید و درب آن را ببندید.

دستور تهیه ۶ مدل مارمالاد سیب و خواص شگفت انگیز آن + عکس

دستور تهیه ۶ مدل مارمالاد سیب و خواص شگفت انگیز آن + عکس (مرحله به مرحله)

separator line

3 – دستور تهیه مارمالاد کیوی و سیب

مواد لازم :

  • کیوی 3 عدد
  • سیب 1 عدد
  • شکر 250 گرم
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • ورق ژلاتین 1 ورق
  • آبلیمو نصف قاشق چایخوری
  • هل و دارچین نوک قاشق چایخوری

دستور تهیه :
“““html

ما طعم هل و دارچین رو خیلی دوست نداشتیم که البته بستگی به سلیقه هر فرد داره. فکر می‌کنم اگه مقدار شکر رو یکم کمتر کنیم، بهتر میشه. برای ما خیلی شیرین بود، چون من همیشه کم شیرینی درست می‌کنم. به همین دلیل، این شیرینی خیلی زیاد بود. اما دوباره می‌گم، همه چیز سلیقه‌ای هست.

  1. کیوی و سیب‌ها رو پوست می‌گیریم و با میکسر کاملا له می‌کنیم.
  2. بعد اون ها رو تو قابلمه می‌ریزیم و حدود یک و نیم لیوان آب و شکر بهش اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا غلیظ بشه.
  3. در آخر، اگر دوست دارید، گلاب و هل و دارچین رو اضافه می‌کنیم. وقتی غلیظ شد، شعله رو خاموش می‌کنیم.
  4. ورق ژلاتین که تو آب سرد خیسانده بودیم رو آبش رو می‌گیریم و به مایه که کمی خنک شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و بعد تو ظرف مورد نظر می‌ریزیم.

دستور تهیه ۶ مدل مارمالاد سیب و خواص شگفت انگیز آن + عکس

separator line

4 – دستور تهیه مارمالاد با سیب گلاب

مواد لازم:

  • سیب گلاب خرد کرده دو کاسه ماست خوری
  • شکر دو کاسه ماست خوری
  • زعفران یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • گلاب دو قاشق غذاخوری
  • پودر ژله سیب یا لیمو دو قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه چهار کاسه ماست خوری از «مارمالاد سیب» به دست می‌آید.

دستور تهیه :

  1. در یک قابلمه، سیب‌ها را ریخته و 4 تا 5 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بپزد.
  2. اگر در حین پخت احساس کردید آب کم است، اضافه کنید. بعد از پختن سیب‌ها، باید آن‌ها را له کنید.
  3. بعد از له کردن، شکر را اضافه کنید و بگذارید بدون حرارت بماند تا شکر و سیب خوب با هم مخلوط شوند.
  4. پس از گذشت زمان لازم، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
  5. ژلاتین و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و به مارمالاد در حال جوش اضافه کنید.
  6. بعد از 2 تا 3 جوش خوردن (حدود 3 الی 4 دقیقه)، قابلمه را از روی حرارت بر‌دارید و بگذارید تا سرد شود.

نکته:

  • باید دقت شود که مارمالاد کاملا غلیظ و بدون آب باشد.
  • ظرف تهیه مارمالاد اگر مسی باشد، بهتر است.
  • می‌توانید برای خوش رنگ‌تر شدن آن از رنگ‌های خوراکی نیز استفاده کنید.

دستور تهیه ۶ مدل مارمالاد سیب و خواص شگفت انگیز آن + عکس

separator line

5 – دستور تهیه مارمالاد سیب کاراملی

مواد لازم :

  • سیب : 2 کیلو
  • آب سیب : 3 پیمانه
  • شکر قهوه‌ای : 1.5 پیمانه
  • شکر: 1/2 پیمانه
  • آب لیمو : 2 قاشق سوپ خوری
  • پودر دارچین : 1/2 قاشق چای‎خوری

دستور تهیه :

  1. سیب‌ها را به چهار قسمت برش زده، هسته‌ها و قسمت‌های سفت آن را خارج کنید.
  2. در یک قابلمه بزرگ، سیب‌ها و آب سیب را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه به جوش آمد، بگذارید بین 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که سیب‌ها نرم شوند، بپزند.
  3. مخلوط را با مخلوط‌کن یا به صورت دستی هم بزنید. هسته‌ها و پوست‌های باقی‌مانده را جدا کنید. مقدار به دست آمده حدود 7 و نیم لیوان خواهد بود که باید به قابلمه برای ادامه طبخ برگردانید.
  4. شکر قهوه‌ای، آب لیمو، شکر و پودر دارچین را به آن افزوده و هم بزنید.
  5. “““html

  6. و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد، بگذارید برای 90 الی 105 دقیقه تا هنگامی که غلیظ شود بپزد.
  7. مارمالاد سیب کاراملی داغ را در شیشه‌های مربای نیم لیتری بریزید و کمی از سر آن را خالی بگذارید. لبه‎ ظرف را تمیز کنید و در آن را با سرپوش محکم ببندید.
  8. شیشه‎های پر‎شده از مربا را در قابلمه‎هایی که از قبل با آب جوش پر شده‌اند به مدت 5 دقیقه قرار دهید. پس از آن شیشه‎های مربا را از قابلمه بیرون آورده و بگذارید تا سرد شوند.

دستور تهیه ۶ مدل مارمالاد سیب و خواص شگفت انگیز آن + عکس

separator line

۶ – دستور تهیه مارمالاد سیب و هویج

مواد لازم :

  • سیب متوسط : ۴ عدد ( سیب سفید سفت بهترین گزینه می‌باشد )
  • هویج متوسط : ۴ عدد
  • شکر : یک و نیم پیمانه
  • پودر ژلاتین : ۲ قاشق مرباخوری
  • آب ولرم : یک دوم پیمانه
  • پودر هل : یک قاشق مرباخوری

دستور تهیه :

  1. پودر ژلاتین و آب را مخلوط کنید و روی بخار آب بگذارید تا حل شود.
  2. هویج و سیب را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس هسته‌های سیب را جدا کرده و آب آن‌ها را بگیرید. تفاله‌ها را دور نریزید و دوباره با آب مخلوط کنید. شکر را به این مخلوط اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و حالت غلیظی بگیرد.
  3. غلیظ شدن مارمالاد خیلی مهم است. بعد از غلیظ شدن، ژلاتین و هل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید حداقل ۵ یا ۶ ساعت در یخچال بماند تا آماده خوردن شود.

دستور تهیه ۶ مدل مارمالاد سیب و خواص شگفت انگیز آن + عکس

separator line

خواص سیب در مارمالاد سیب

سیب نه تنها طعم فوق العاده‌ای دارد بلکه پر از خواص درمانی نیز هست. در اینجا دلایلی آورده‌ایم که چرا باید روزی حداقل یک سیب بخورید:

  • سیب پخته شده با حرارت ملایم معده و کبد را تقویت و سموم بدن را دفع می‌کند. به یاد داشته باشید که از ظرف لعابی یا تفلون استفاده کنید تا پکتین و ویتامین‌های سیب حفظ شود.
  • سیب دارای کلسیم زیادی است و این کلسیم به جذب بهتر کلسیم از سایر غذاها کمک می‌کند.
  • پوست سیب را مانند چای دم کنید و بنوشید؛ این چای بهترین دوست کلیه‌ها است.
  • شربت سیب بهترین درمان برای سرفه و گرفتگی صداست. برای تهیه شربت، یک کیلو سیب را بشویید و به قطعات کوچک ببرید، سپس در یک لیتر آب بپزید. آن را صاف کنید و کمی شکر به آن اضافه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. بهتر است روزی ۳ تا ۴ فنجان از این شربت بنوشید.
  • خوردن سیب یبوست را برطرف می‌کند و برای خستگی مفرط مفید است.
  • نوشیدن آب سیب درمان موثری برای سرماخوردگی، گرفتگی صدا و سرفه است.
  • آب سیب را با آبمیوه‌گیری در خانه تهیه کنید و بلافاصله بنوشید زیرا ماندن آن باعث از دست دادن آنزیم‌ها می‌شود.
  • آب سیب برای زیبایی پوست فواید زیادی دارد و به ویژه برای از بین بردن چین و چروک بسیار مؤثر است. صبح و شب آب سیب را روی گردن و صورت ماساژ دهید و سعی کنید همیشه از آب سیب تازه استفاده کنید. همچنین
    “““html
  • سیب‌ها را بپزید و سپس له کنید. این مخلوط را با شیر ترکیب کرده و آن را به‌صورت نیمه‌گرم روی پوست قرار دهید. بعد از چند دقیقه، آن را بردارید.
  • سعی کنید سیب را با پوست بخورید، چون پوست آن مقدار زیادی پکتین دارد. پوست سیب می‌تواند دو تا شش برابر بیشتر از گوشت آن آنتی‌اکسیدان داشته باشد.
  • دقت کنید که دانه‌های سیب را نخورید زیرا دانه‌ها حاوی سیانید هستند و اگر زیاد مصرف شوند، باعث مسمومیت می‌شوند.
  • سیب بهترین درمان برای سوء هاضمه است، چون پکتین زیادی دارد.
  • سیب سرشار از فیبر است و می‌تواند بدون اینکه کالری زیادی دریافت کنید، معده شما را پر کند و احساس گرسنگی را کاهش ‌دهد.
  • شیرینی طبیعی سیب به آرامی وارد خون می‌شود و به حفظ قند خون و کنترل سطح انسولین کمک می‌کند. این مسئله باعث می‌شود احساس سیری بیشتری داشته باشید، برخلاف خوراکی‌های آماده که قند زیادی دارند و باعث گرسنگی سریع‌تری می‌شوند.
  • اگر به‌طور مرتب سیب بخورید، می‌توانید از دیابت و مشکلات دیگری که به آن مرتبط هستند، جلوگیری کنید. ژلاتینی که در سیب وجود دارد، مانند انسولین عمل کرده و در تنظیم قند خون مهم است.
  • سطح بالای کلسترول در بدن می‌تواند مشکلات طولانی‌مدت و خطرناک ایجاد کند. مصرف سیب کمک می‌کند تا سطح کلسترول را در حد نرمال نگه دارید. تحقیقات نشان داده که خوردن دو سیب در روز می‌تواند حدود 16 درصد سطح کلسترول را کاهش دهد.
  • افرادی که روزانه بیشتر از یک سیب می‌خورند، احتمال ابتلا به چند نوع سرطان را 9 تا 42 درصد کاهش می‌دهند. (سرطان دهان، مری، روده بزرگ، سینه، تخمدان، سرطان پروستات و انواع دیگر سرطان‌ها)
  • سیب حاوی آهن است و در درمان آنمی (کم‌خونی) نقشی مهم دارد. اگر همواره احساس ضعف و خستگی می‌کنید، خوردن سیب می‌تواند به شما انرژی بدهد. قند طبیعی و اسیدهای موجود در سیب به همراه آهن آن، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا بدن بتواند بهتر در برابر بیماری‌ها مقاومت کند.
  • دم‌کرده برگ درخت سیب ادرارآور است و می‌تواند التهاب کلیه و مثانه را درمان کند.

separator line

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه دسر ماست و نارنگی خوشمزه و دوست داشتنی برای کودکان

کمپوت سیب: دستور تهیه بهترین دسر برای بچه‌ها

دسر رنگین کمان جذاب برای بچه‌ها

فرنی انبه یک دسر متفاوت و جذاب برای بچه‌ها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا