رسپی

دستور تهیه ۷ غذای گیاهی و بدون گوشت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چندین غذای گیاهی و بدون گوشت که باور نمی کنید تا این حد خوشمزه باشند!

با دستور تهیه آشپزی بدون گوشت در این مقاله از مجله رضیم، می توانید غذاهای سالم‌تری بپزید و به راحتی به یک آشپز حرفه‌ای غذاهای گیاهی تبدیل شوید!

دستور تهیه آشپزی بدون گوشت غذایی کاملا سالم و گیاهی

1. ساندویچ پنیر غذای لذیذ بدون گوشت

مواد لازم:

  • 4 ورق نان تست گندم کامل
  • 1/2 فنجان پنیر سفید تازه خرد شده
  • 1 فلفل دلمه‌ای کوچک خرد شده
  • 1/4 پیاز خرد شده
  • 1-2 فلفل سبز خرد شده
  • 2 ق غ گشنیز خرد شده
  • 1 ق غ سس گوجه‌فرنگی
  • نمک
  • 1 ق چ کره

دستور تهیه ساندویچ پنیر

  1. تمام مواد به جز کره و نان را در یک کاسه مخلوط می کنیم.
  2. نصف مخلوط را روی یک ورق نان می‌مالیم و یک لایه نان دیگر روی آن می‌گذاریم.
  3. لقمه‌ها را می‌توانیم در تابه با کمی کره سرخ کنیم یا روی قسمت‌های بیرونی نان‌ها کره بمالیم و در فر یا ساندویچ ساز کمی برشته کنیم.

2. نان سیر و گوجه‌فرنگی یک غذای گیاهی

مواد لازم :

  • ۵ عدد گوجه‌فرنگی متوسط
  • ۲ ق غ کره یا روغن زیتون
  • ۳ حبه سیر (و بیشتر…..)
  • ۲ ق غ ریحان تازه خرد شده یا نصف ق غ ریحان خشک یا پودر آویشن
  • ۸ عدد نان تست یا نان ساندویچی که به صورت حلقه بریده شده.

دستور تهیه نان سیر و گوجه‌فرنگی

  1. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کرده و با کره یا روغن سرخ می‌کنیم.
  2. بهتر است کمی از کره را نگه‌داریم و در پایان به سس اضافه کنیم.
  3. پس از اینکه گوجه‌فرنگی خوب سرخ شد، نمک و فلفل زده و سیر له شده و ریحان تازه یا خشک یا آویشن را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
  4. کمی کره را به سس اضافه می‌کنیم تا ذوب شود.
  5. نان‌ها را به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم و سس را روی آن‌ها می‌مالیم و در فر به مدت ۳-۴ دقیقه می‌گذاریم.
  6. در صورت تمایل، کمی پنیر روی سس می‌ریزیم.
  7. وقتی روی پنیر برشته شد، با کمی جعفری یا ریحان تازه خرد شده تزئین می‌کنیم.

3. عدس پخته با نارنگی و فلفل قرمز

مواد لازم :

  • ۴ ق غ روغن زیتون
  • ۱ عدد هویج ریز خرد شده
  • ۱ عدد پیاز ریز خرد شده
  • ۱ ساقه کرفس ریز خرد شده
  • ۲ عدد پوست فلفل قرمز خرد شده
  • ۱ حبه سیر خرد شده
  • ۴۵۰ گرم عدس خیس خورده
  • ۱ تا ۱.۵ لیتر آب مرغ یا سبزیجات یا آب حل شده با قرص مربا
  • آب ۶ عدد نارنگی + رنده پوست ۳ نارنگی
  • ۲ ق غ خامه ترش یا ماست
  • ۱ مشت جعفری خرد شده

دستور تهیه عدس پخته با نارنگی و فلفل قرمز

  1. روغن را در قابلمه گرم کرده و پیاز، سیر، کرفس، هویج و فلفل را تفت می‌دهیم.
  2. به مدت ۵-۱۰ دقیقه تا سبزیجات نرم شوند.
  3. عدس را با آب مرغ به قابلمه اضافه کرده و ۲/۳ از آب نارنگی‌ها را نیز همراه آن بریزید.
  4. زمانی که به جوش آمد، حرارت را کم کرده تا عدس بپزد.
  5. پس از پخته شدن عدس، بقیه آب نارنگی و پوست رنده شده را به خوراک اضافه کرده و هم بزنید.
  6. اجازه دهید کمی خنک شود و سپس خامه ترش یا ماست و جعفری را اضافه کنید.
  7. در صورت نیاز، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و گرم سرو نمایید.

4. اسپرد باقلا یک غذای بدون گوشت عالی

اسپرد در واقع یک نوع سس غلیظ است که می‌توان آن را با نان، چیپس یا تکه‌های سبزیجات خورد.

دستور تهیه ۷ غذای گیاهی و بدون گوشت (مرحله به مرحله)

مواد لازم :

  • ۴۵۰ گرم باقالا پخته
  • ۲ حبه سیر
  • کمی روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • نصف ق چ نمک
  • ۱/۴ ق چ فلفل سیاه
  • ۱/۴ ق چ پاپریکا
  • ۲-۳ ق غ روغن زیتون
  • ۱ مشت شوید

“““html

دستور تهیه اسپرد باقلا

  1. بالای بوته‌های سیر را ببرید تا پرهای سیر نمایان شوند.
  2. کمی روغن زیتون روی سیرها بریزید و بوته‌ها را در کاغذ آلومینیومی بپیچید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ فارنهایت بپزید.
  3. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
  4. با فشار دادن ته بوته سیر، می‌توانید پرهای پخته شده سیر را از پوست درآورید.
  5. تمام مواد را در مخلوط‌کن یا غذاساز خوب مخلوط کنید و با پاپریکا، شوید و کمی روغن زیتون تزیین کنید.

5. سیب‌زمینی پخته با سبزیجات معطر

مواد لازم :

  • ۱۰ عدد سیب‌زمینی کوچک
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل
  • ۱ عدد پیاز کوچک
  • ۱/۴ فنجان کلم بنفش ریز خرد شده
  • ۱ عدد پیازچه ریز خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده

دستور تهیه سیب‌زمینی پخته با سبزیجات معطر

  1. سیب‌زمینی‌ها را به قطعات تقریبا مساوی برش بزنید.
  2. روغن را در تابه گرم کنید و سیب‌زمینی‌ها را در آن سرخ کنید تا همه طرف‌ها قهوه‌ای شود.
  3. به مدت تقریبا ۴-۵ دقیقه، سیب‌زمینی‌ها را در یک ظرف مناسب برای فر منتقل کنید و نمک، فلفل و پاپریکا را با آنها مخلوط کنید.
  4. کلم بنفش، پیاز و پیازچه را در تابه‌ای که سیب‌زمینی‌ها را سرخ کردید برای حدود ۲ دقیقه تفت دهید.
  5. حرارت را خاموش کنید و سیر را اضافه کنید.
  6. مخلوط سبزیجات را با سیب‌زمینی‌ها به خوبی مخلوط کنید.
  7. فر را به دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و سیب‌زمینی‌ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید.
  8. نکته مهم این است که در فر را حدود یک سانت باز بگذارید تا بخار خارج شود و سیب‌زمینی‌ها ترد شوند.
  9. در حین پخت، یک بار سیب‌زمینی‌ها را زیر و رو کنید.
  10. وقتی سیب‌زمینی‌ها کاملا پخته شدند، از فر خارج کرده و کمی جعفری خرد شده روی آن‌ها بپاشید.

بیشتر بخوانید :

۵ غذای گیاهی خوشمزه و آسان با سویا + عکس

رژیم غذایی گیاه‌خواری چیست؟ روش صحیح گیاه‌خواری چگونه است؟

کباب سبزیجات: کباب مخصوص گیاه‌خواران و افرادی که رژیم دارند

6. دیپ لوبیای گرم

مواد لازم :

  • ۲ قوطی ۵۰۰ گرمی کنسرو لوبیا
  • به میزان لازم آب
  • ۱/۳ فنجان روغن زیتون
  • ۱ فنجان پیاز خرد شده
  • ۵ حبه سیر ریز خرد شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری پودر زیره
  • حدود ۳ فنجان پنیر چدار رنده شده
  • ۱/۲ فنجان ترشی فلفل خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سس تند

دستور تهیه دیپ لوبیای گرم

  1. فر را روشن کنید تا گرم شود.
  2. کنسروهای لوبیا را در صافی بریزید و سس آن را نگه دارید. سس باید به ۱ و ۱/۴ فنجان برسد؛ اگر کمتر بود، مقداری آب اضافه کنید.
  3. پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید. زیره را اضافه کنید و هم بزنید. حدود ۵ دقیقه تا پیاز نرم شود.
  4. لوبیاهای آبکش شده را به تابه اضافه کنید و کمی سرخ کنید تا قهوه‌ای شود.
  5. در حین سرخ شدن لوبیاها، با ابزار مناسب مقداری از لوبیاها را له کنید، ولی مراقب باشید که کاملا له نشود. این کار را برای ۲ تا ۴ دقیقه انجام دهید.
  6. سس لوبیا را اضافه کرده و هم بزنید تا به جوش بیاید و کمی غلیظ شود. این کار حدود ۲ دقیقه طول می‌کشد.
  7. ۲ فنجان از پنیر، فلفل ترشی خرد شده و سس تند را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
  8. مقدار نمک، زیره و فلفل را بچشید و تنظیم کنید.
  9. مخلوط را در ظرف گود مناسب فر و پذیرایی بریزید.
  10. بقیه پنیر را روی دیپ ریخته و در فر قرار دهید تا پنیر آب و کمی برشته شود.

7. سالاد لوبیا سبز و گوجه‌فرنگی گیلاسی

مواد لازم :

  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
  • ۲ قاشق چای‌خوری رنده پوست لیمو ترش
  • ۲ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل تازه سابیده
  • ۶ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • ۱/۲ فنجان روغن زیتون
  • ۱ کیلو لوبیا سبز سر و ته زده
  • نیم کیلو گوجه‌فرنگی گیلاسی
  • ۱/۲ فنجان
  • “““html

  • جعفری تازه خورد شده

دستور تهیه سالاد لوبیا سبز و گوجه فرنگی گیلاسی

  1. اول یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس یک کاسه بزرگ آب یخ نیز آماده کنید تا پس از جوشاندن لوبیاها، آن‌ها را داخل آب یخ بریزید تا رنگ سبزشان حفظ شود.
  2. همه مواد دیگر به غیر از لوبیا و گوجه‌فرنگی را در یک کاسه خوب با هم ترکیب کرده و سس را آماده کنید.
  3. لوبیاهای سبز را به مدت 3-4 دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید. بعد آن‌ها را به کاسه آب یخ منتقل کرده و دوباره آبکش کنید تا خوب خشک شوند.
  4. گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط نصف کرده و با لوبیا مخلوط کنید. سپس سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا همه چیز به هم بچسبد.
  5. در پایان، نمک و فلفل را به دلخواه به سالاد اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا