رسپی

دستور تهیه 10 مدل غذای جدید با کلم قرمز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه غذا با کلم بنفش

کلم قرمز یا بنفش یکی از سبزیجات با خواص فراوان است که می‌توانید آن را به راحتی در رژیم غذایی خود بگنجانید. همچنین، کلم قرمز کم‌کالری بوده و برای افرادی که در حال لاغر شدن هستند بسیار مناسب است.

در این مقاله می‌خواهیم به شما چند روش تهیه غذا با کلم قرمز معرفی کنیم تا بتوانید غذاهای جدید را امتحان کنید و از خواص این کلم خوشمزه بهره‌مند شوید.

دستور تهیه خوراک کلم قرمز با سیب و سوسیس

مواد لازم برای تهیه خوراک کلم قرمز با سیب و سوسیس:

  • ۱۸۰ گرم سوسیس بوقلمون (خردشده)
  • ۱ قاشق چای‌خوری روغن نباتی
  • ۱ لیوان پیاز قرمز (حلقه شده)
  • ۶ لیوان برگ کلم قرمز (باریک حلقه شده)
  • ½ ۱ لیوان سیب (خردشده)
  • ⅔ لیوان آب سیب
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  • ¼ قاشق چای‌خوری نمک
  • ¼ قاشق چای‌خوری آویشن خشک
  • ⅛ قاشق چای‌خوری دانه فلفل سیاه (پودرشده)
  • ۱ عدد برگ بو

مراحل تهیه خوراک کلم قرمز با سیب و سوسیس:

یک ماهی‌تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، سوسیس و پیاز را اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید. سپس کلم قرمز و مابقی مواد را بریزید و هم بزنید. بگذارید تا غذا به جوش بیاید.

سپس درب ماهی‌تابه را بگذارید، حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. هر از گاهی غذا را هم بزنید. در پایان، برگ بو را خارج کرده و این خوراک خوشمزه را سرو کنید. نوش جان.

غذای ساده با کلم قرمز

دستور تهیه کلم پلو قرمز با سویا

مواد لازم برای تهیه کلم پلو قرمز با سویا:

  • سویا خیس‌خورده 1 پیمانه
  • برنج 4 پیمانه
  • هویج بزرگ 1 عدد
  • کلم بنفش 300 گرم
  • پیاز بزرگ 2 عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آویشن به میزان لازم
  • لیمو عمانی پودر شده به میزان لازم
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • سبزی معطر مانند ریحون و ترخون ریز خرد شده 100 گرم

مراحل تهیه کلم پلو قرمز با سویا:

برنج را به روش معمولی بپزید و آبکشی کنید. پیازها را خلالی کرده و در روغن تفت دهید. کلم را به صورت نازک خرد کرده و به پیاز اضافه کنید تا کمی نرم شود. سپس هویج را رنده کرده و اضافه کنید و ادامه دهید تا همه مواد خوب تفت بخورند.

سویا را آبکشی کرده و اضافه کنید، سپس تا زمانی که همه مواد نرم شوند، تفت دهید. ادویه‌ها، نمک و آبلیمو را اضافه کنید و چند دقیقه درب قابلمه را بگذارید تا آبلیمو به خوبی به مواد نفوذ کند.

برای پخت برنج، مقداری روغن در قابلمه بگذارید و مواد و سبزی‌ها را لایه‌لایه بریزید (می‌توانید همه مواد را با هم مخلوط کنید) و سپس دم کنید.

دستور تهیه خوراک کلم قرمز

مواد لازم برای تهیه خوراک کلم قرمز:

  • 1 عدد کلم قرمز متوسط
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز بزرگ، ریز شده
  • 3 حبه سیر، ریز شده
  • 4-5 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • 1 قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای
  • به مقدار لازم نمک و فلفل

مراحل تهیه خوراک کلم قرمز:

کلم را با دقت شسته و به قطعات کوچک خرد کنید. روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز، سیر و کلم قرمز را در آن تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس سرکه و شکر را اضافه کرده و نمک و فلفل را برای مزه‌دار شدن به آن افزوده کنید.

دستور تهیه 10 مدل غذای جدید با کلم قرمز (مرحله به مرحله)

حرارت را کم کنید و ادامه دهید تا کلم‌ها نرم شوند. درب تابه را بگذارید و گاهی هم بزنید. این کار حدود نیم ساعت طول می‌کشد. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی آب‌لیمو روی آن بریزید و سرو کنید.

“““html
دستور تهیه غذا با کلم قرمز

دستور تهیه انواع غذا با کلم قرمز

دستور تهیه سالاد سیب‌زمینی مکزیکی با کلم قرمز

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب‌زمینی مکزیکی با کلم قرمز:

  • گوجه گیلاسی: ۴۵۰گرم
  • روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
  • برگ آویشن خشک: ۱قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه تازه: به میزان لازم
  • سیب‌زمینی مکزیکی (جیکاما): نصف یک سیب‌زمینی متوسط
  • کلم قرمز: یک چهارم یک کلم قرمز بزرگ
  • سبزی های معطر و تازه خردشده (از قبیل ریحان، ترخون، گشنیز، جعفری، نعناع): ۳قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس سالاد:

  • روغن زیتون: ۲تا۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه تازه: به میزان لازم
  • آب لیموی تازه، سرکه سیب یا سرکه بالزامیک برای تنوع: اختیاری

مراحل تهیه سالاد سیب‌زمینی مکزیکی با کلم قرمز:

ابتدا گوجه‌ها را بشویید و خشک کنید. سپس آن‌ها را روی فویل آلومینیومی بگذارید. کمی روغن زیتون، آویشن، نمک و فلفل روی آن‌ها بپاشید و با دستانتان آنها را هم بزنید تا روغن به تمام قسمت‌ها برسد.

گوجه‌ها را در فر با دمای ۴۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم و کمی چروک شوند. سپس حرارت را روی حالت کبابی تنظیم کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر بپزید تا طعم بهتری بگیرند.

در این حین، برگ‌های بیرونی کلم قرمز را بشویید و کلم را به چهار قسمت تقسیم کنید. به یک چهارم آن نیاز دارید و مابقی را برای استفاده‌های بعدی در یخچال بگذارید. کلم را روی تخته برش قرار داده و با چاقوی تیز به صورت نازک برش بزنید.

کلم‌های خردشده را در ظرف سرو سالاد بریزید. سپس سیب‌زمینی‌ها را در آب بپزید تا نرم شوند (می‌توانید آنها را سرخ هم کنید). سیب‌زمینی‌ها را نصف کرده و برشی به ضخامت ۱/۴ اینچ بزنید و سپس به سالاد اضافه کنید. گوجه‌های گرم را به سالاد اضافه کنید و سبزی‌های معطر را نیز به آن بیفزایید. در آخر، روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه کنید. این سالاد را می‌توانید کنار غذاهای گوشتی یا به تنهایی با نان سرو کنید.

غذا با کلم قرمز

دستور تهیه کلم پلو قرمز با مرغ

مواد لازم برای تهیه کلم پلو قرمز:

  • سینه مرغ: یک عدد
  • کلم قرمز: متوسط یک عدد
  • برنج: پنج پیمانه
  • نمک، فلفل و زعفران: به میزان لازم
  • آبلیمو: نصف پیمانه
  • شکر: به میزان لازم
  • پودر گل سرخ: دو قاشق سوپخوری
  • پودر دارچین: دو قاشق سوپخوری

مراحل تهیه کلم پلو قرمز:

برنج را بشویید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب و نمک خیس کنید. قابلمه‌ای را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. بعد، مرغ را به آن اضافه کنید و با زعفران تفت دهید.

۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. در حین پخت، به مرغ نمک و فلفل بزنید تا طعم بگیرد. کلم‌ها را خرد کرده و در روغن تفت دهید. وقتی کلم کمی نرم شد، آبلیمو و شکر را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

وقتی که آب مرغ کاملاً تبخیر شد، کلم را به آن اضافه کنید. برنج را آبکش کرده و در قابلمه بریزید و مخلوط مرغ و کلم را با آن لابه‌لای برنج قرار دهید. کمی آب و روغن نیز روی برنج بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج دم بکشد. کلم پلو را با خلال بادام و پسته تزئین کنید.

“““html

غذا با کلم قرمز

تهیه غذا با کلم قرمز

دستور تهیه خوراک کلم قرمز و سیب

مواد لازم جهت تهیه خوراک کلم قرمز و سیب:

  • پیاز 3 عدد
  • پودر زیره 2 قاشق چایخوری
  • سیب 3 عدد
  • ژامبون گوشت دودی 6 عدد
  • ماست کم چرب 300 میلی لیتر
  • ماست 15 میلی لیتر
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • کلم قرمز 600 گرم

مراحل تهیه خوراک کلم قرمز و سیب:

این غذا با طعم تندش می تواند غذایی خیلی خوب برای فصل زمستان باشد. می‌توانید این غذا را به تنهایی بخورید یا با نان جو، یا به عنوان یک همراه خوب برای غذاهای دیگر از آن استفاده کنید. در ابتدا فر را روشن کرده و دما را روی 150 یا 300 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

پیاز، کلم قرمز و زیره را در یک کاسه ترکیب کنید. سیب‌های پوست‌کنده و خردشده و گوشت‌های خردشده را نیز به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

سپس همه مواد را در یک قابلمه بریزید، ماست، سس، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید، درب قابلمه را محکم ببندید و اجازه دهید یک ساعت بپزد. هر یک یا دو بار مخلوط را هم بزنید و آن را گرم میل کنید.

دستور تهیه غذا با کلم قرمز

انواع غذا با کلم قرمز

دستور تهیه خوراک مرغ با کلم قرمز

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با کلم قرمز:

  • کره 50 گرم
  • ران یا سینه مرغ 4 تکه
  • پیاز 1 عدد، خرد شده
  • کلم قرمز 500 گرم، خلال شده
  • آلو 4 الی 6 عدد
  • آب مرغ 1 پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه خوراک مرغ با کلم قرمز:

نیمی از کره را در یک تابه می‌ریزیم، سپس تکه‌های تمیز شده مرغ را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ آنها طلایی شود. در تابه‌ای دیگر بقیه کره را ریخته و پیاز را اضافه می‌کنیم، وقتی پیاز طلایی شد، خلال‌های کلم قرمز را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا کلم نرم شود. آلوها را هم به مخلوط اضافه کنید.

سپس مخلوط کلم را به مرغ اضافه کنید، آب مرغ را نیز بریزید و درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم برای 40 دقیقه بپزد، تا مرغ و کلم آماده شوند. خوراک آماده‌شده را در ظرف دلخواه بکشید و سرو نمایید.

دستور تهیه غذا با کلم قرمز

دستور غذا با کلم قرمز

دستور تهیه سالاد کلم قرمز

مواد لازم جهت تهیه سالاد کلم قرمز:

  • ۱ عدد کلم قرمز بزرگ
  • ۲ عدد خیار
  • ۳ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ فنجان ذرت
  • هویج به دلخواه
  • سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

مراحل تهیه سالاد کلم قرمز:

این سالاد بسیار ساده درست می‌شود؛ تنها نکته در درست کردن آن، خوب خرد کردن و مخلوط کردن مواد اولیه است. ابتدا برگ‌های کلم را از هم باز کنید و آنها را در ظرف آبی بریزید تا کمی بخیسند و تمیز شوند. سپس آنها را خوب بشویید و آبکشی کنید. بعد از آبکشی، چند دقیقه در یک آبکش بگذارید تا آب آن‌ها کاملاً گرفته شود. وقتی کلم‌ها تمیز و خشک شدند، آنها را خرد کرده و در یک ظرف بزرگ بریزید. سپس گوجه‌ها و خیارها را ورقه‌ای خرد کرده و به کلم‌ها اضافه کنید.

در این مرحله از درست کردن سالاد، در یک ظرف جداگانه، با توجه به سلیقه‌تان سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو را مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید…

“““html

و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

سپس سس آماده شده را به آرامی به ظرف حاوی کلم، گوجه فرنگی و خیار اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. اضافه کردن سس را ادامه دهید تا به مقدار دلخواه برسید. حالا سالاد کلم قرمز شما آماده است و فقط کافی است آن را سرو کنید.

یادتان باشد که هرچه کلم قرمز را با دقت و حوصله بیشتری خرد کنید، هم ظاهر سالاد زیباتر خواهد بود و هم سس بهتر به مواد می‌چسبد و طعم بهتری به سالاد می‌دهد.

همچنین می‌توانید میزان نمک، فلفل و آبلیمو را طبق سلیقه خود تنظیم کنید. به علاوه، اگر می‌خواهید چربی و کالری سالاد را کاهش دهید، می‌توانید از ماست به جای سس استفاده کنید.

اضافه کردن گردو، انار، هویج یا دیگر سبزیجات و میوه‌ها نیز می‌تواند روش‌های جالبی برای تهیه و سرو سالاد کلم قرمز باشد.

غذا با کلم قرمز

پیش‌غذا با کلم قرمز

دستور تهیه دلمه کلم قرمز

مواد لازم برای تهیه دلمه کلم قرمز:

  • کلم قرمز ۱ عدد
  • برنج پخته شده ۲۰۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • گوشت گوسفند چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • جعفری ساطوری ۲ تا ۳ قاشق
  • سیر ۲ حبه
  • آرد ۳ قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی پخته شده ۱ عدد
  • آب مرغ نصف پیمانه
  • پودر آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مراحل تهیه دلمه کلم قرمز:

برای شروع، کلم را می‌توانید به طور کامل در آب بپزید یا برگ‌های آن را جدا کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس برگ‌ها را آبکش کرده و کنار بگذارید.

بعد، دو سوم کره را در تابه ذوب کنید و پیاز ساطوری شده را در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید.

زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد، جعفری، برنج پخته و سیر رنده شده را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه از روی شعله بردارید.

حالا مایه دلمه شما آماده است. داخل هر برگ کلم یک قاشق از مایه بریزید و برگ‌ها را به خوبی بپیچید. دلمه‌ها را در یک ظرف بچینید.

برای تهیه سس، باقیمانده کره را روی حرارت ملایم قرار دهید و ۳ قاشق آرد را به آن اضافه کنید. سپس ۴ تا ۵ قاشق آب گوجه‌فرنگی پوست‌کنده، آب مرغ و ادویه‌های مانند آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بپزید.

در مرحله آخر، سس را بر روی دلمه‌ها بریزید و آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

غذا با کلم قرمز

غذا با کلم بنفش

دستور تهیه ماکارونی با مرغ و کلم قرمز

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با مرغ و کلم قرمز:

یک بسته ۵۰۰ گرمی پاستا پنه

۱ عدد کلم بنفش کوچک خرد شده

نصف فنجان پنیر پارمسان

۲ قاشق چای‌خوری روغن زیتون فرابکر

۴ فنجان مرغ تکه‌ای و تنوری شده

یک‌ چهارم فنجان سرکه بالزامیک

مقداری نمک و فلفل

یک‌ چهارم فنجان گردوی خرد شده

مراحل تهیه ماکارونی با مرغ و کلم قرمز:

برای آماده کردن این غذا، پاستا را حدود ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید تا نرم شود. در حین جوشیدن پاستا، روغن را در یک تابه نچسب گرم کنید. کلم‌ها را کمی تفت دهید و سپس یک‌چهارم فنجان از آب پاستا را به تابه اضافه کنید.

سپس سرکه بالزامیک را به تابه اضافه کرده و بعد از جوش آمدن، تکه‌های مرغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. اجازه دهید این مواد به مدت ۳ دقیقه با هم بپزند.

“““html

باجوشند.

حالا گردو را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه که تمام مواد با هم بجوشند و سس غلیظ شود، حرارت را خاموش کنید. سپس پنه‌های آبکش‌شده را داخل ظرف بریزید، سس مرغ و کلم را روی آن بریزید و پنیر پارمسان را نیز روی همه مواد بپاشید.

غذا با کلم قرمز

انواع غذا با کلم بنفش

امیدواریم از این مطلب استفاده کرده باشید و بتوانید این غذاهای خوشمزه را در خانه درست کنید و لذت ببرید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه 10 غذای خوشمزه با کاهو

طرز تهیه 10 غذای بسیار خوشمزه با فلفل دلمه‌ای

طرز تهیه 10 غذای خوشمزه و رژیمی با گل‌کلم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا