رسپی

دستور تهیه 2 مدل املت سیب زمینی خوشمزه و آسان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه املت سیب زمینی

معمولاً املت را برای صبحانه درست می‌کنند اما املت سیب زمینی را می‌توان هم برای صبحانه و هم در وعده‌های دیگر استفاده کرد. مواد لازم برای تهیه این املت در اکثر خانه‌ها موجود است و نیازی به تجهیزات خاصی نیست.

شما می‌توانید املت سیب زمینی را در خانه تهیه کنید و به عنوان صبحانه، عصرانه، ناهار یا حتی شام نوش جان کنید.

املت سیب زمینی رژیمی

دستور تهیه املت سیب زمینی ساده

مواد لازم برای تهیه املت سیب زمینی:

  • سیب‌زمینی سرخ‌شده (به اندازه گوشت قیمه خرد شده)
  • پیاز داغ همراه با روغن آن
  • چند عدد تخم‌مرغ
  • نمک
  • فلفل و زردچوبه

مراحل تهیه املت سیب زمینی:

در ابتدا پیاز داغ را آماده کنید. برای این کار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را با حرارت ملایم گرم کنید، سپس پیازهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا سرخ شوند.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و در یک ماهیتابه دیگر روغن بریزید و بگذارید داغ شود. حالا سیب‌زمینی‌های خرد شده را اضافه کنید و آن‌ها را سرخ کنید. در این مرحله پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید.

مواد را خوب مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و هم بزنید، بعد به مواد اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید. کمی اجازه دهید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شوند، سپس آن‌ها را هم بزنید تا تمام قسمت‌های تخم‌مرغ پخته شوند. املت خوشمزه شما آماده است. نوش جان.

دستور تهیه املت سیب زمینی

املت سیب زمینی

دستور تهیه املت سیب زمینی با گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه املت با سیب زمینی:

  • ۱ عدد سیب‌زمینی بزرگ
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۳ الی ۴ عدد تخم‌مرغ
  • ۳۰ گرم کره
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه املت سیب زمینی:

اولین قدم این است که سیب‌زمینی را خوب بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید تا طعم و رنگ بهتری بگیرد.

وقتی روغن داغ شد، سیب‌زمینی‌ها را به روغن اضافه کنید و بگذارید دو طرف آن‌ها سرخ شود. سپس آن‌ها را از ماهیتابه خارج کرده و روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود.

حالا روغن اضافی ماهیتابه را خالی کنید و گوجه‌فرنگی‌های حلقه‌ای را که نمک زده‌اید در ماهیتابه سرخ کنید.

سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و در یک ماهیتابه دیگر با حرارت ملایم، کره را ذوب کنید. بعد سیب‌زمینی‌ها را در کف تابه بچینید و سپس گوجه‌فرنگی‌ها را روی آن‌ها قرار دهید.

دستور تهیه 2 مدل املت سیب زمینی خوشمزه و آسان (مرحله به مرحله)

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را روی سیب‌زمینی و گوجه ریخته و درب ماهیتابه را بگذارید تا تخم‌مرغ خودش را بگیرد.

وقتی که تخم‌مرغ خودش را گرفت، املت را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. املت خوشمزه شما آماده است. نوش جان.

گردآوری مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا