دستور تهیه 2 مدل املت سیب زمینی خوشمزه و آسان (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه املت سیب زمینیمعمولاً املت را برای صبحانه درست میکنند اما املت سیب زمینی را میتوان هم برای صبحانه و هم در وعدههای دیگر استفاده کرد. مواد لازم برای تهیه این املت در اکثر خانهها موجود است و نیازی به تجهیزات خاصی نیست. شما میتوانید املت سیب زمینی را در خانه تهیه کنید و به عنوان صبحانه، عصرانه، ناهار یا حتی شام نوش جان کنید.
املت سیب زمینی رژیمیدستور تهیه املت سیب زمینی سادهمواد لازم برای تهیه املت سیب زمینی:
مراحل تهیه املت سیب زمینی: در ابتدا پیاز داغ را آماده کنید. برای این کار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را با حرارت ملایم گرم کنید، سپس پیازهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا سرخ شوند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و در یک ماهیتابه دیگر روغن بریزید و بگذارید داغ شود. حالا سیبزمینیهای خرد شده را اضافه کنید و آنها را سرخ کنید. در این مرحله پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به سیبزمینیها اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید. سپس تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و هم بزنید، بعد به مواد اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید. کمی اجازه دهید تا تخممرغها سفت شوند، سپس آنها را هم بزنید تا تمام قسمتهای تخممرغ پخته شوند. املت خوشمزه شما آماده است. نوش جان. املت سیب زمینیدستور تهیه املت سیب زمینی با گوجه فرنگیمواد لازم برای تهیه املت با سیب زمینی:
مراحل تهیه املت سیب زمینی: اولین قدم این است که سیبزمینی را خوب بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت حلقهای برش بزنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید تا طعم و رنگ بهتری بگیرد. وقتی روغن داغ شد، سیبزمینیها را به روغن اضافه کنید و بگذارید دو طرف آنها سرخ شود. سپس آنها را از ماهیتابه خارج کرده و روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها جذب شود. حالا روغن اضافی ماهیتابه را خالی کنید و گوجهفرنگیهای حلقهای را که نمک زدهاید در ماهیتابه سرخ کنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و در یک ماهیتابه دیگر با حرارت ملایم، کره را ذوب کنید. بعد سیبزمینیها را در کف تابه بچینید و سپس گوجهفرنگیها را روی آنها قرار دهید. تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس تخممرغها را روی سیبزمینی و گوجه ریخته و درب ماهیتابه را بگذارید تا تخممرغ خودش را بگیرد. وقتی که تخممرغ خودش را گرفت، املت را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. املت خوشمزه شما آماده است. نوش جان. گردآوری مجله اینترنتی رضیم نیلوفر گلی فروشانی
|