دستور تهیه 2 مدل ترشک زردآلو ملس و خوش طعم (مرحله به مرحله)

دستور تهیه ترشک زردآلو
ترشکها تنوع زیادی دارند و میتوان آنها را با میوههای مختلف درست کرد. یکی از میوههای خوشمزهی تابستانی که میتوان برای تهیهی ترشک استفاده کرد، زردآلو است.
شما میتوانید به سادگی ترشک زردآلو را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. فقط کافیست تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
دستور تهیه ترشک زردآلو تازه
مواد لازم برای تهیه ترشک زردآلو:
- آب ۳ لیتر
- نمک ۱۰۰ گرم (میتوانید بنا به سلیقهی خود این مقدار را کم یا زیاد کنید)
- جوهر لیمو ۷۰۰ گرم
- شیره نبات ۱ لیتر
- رنگ خوراکی
- برگه زردآلو ۵ کیلو
دستور تهیه ترشک زردآلو
مراحل تهیه ترشک زردآلو:
اگر میخواهید مقدار کمتری ترشک زردآلو درست کنید، میتوانید از مواد کمتری استفاده کنید. آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
حالا نمک و جوهر لیمو را به آب اضافه کنید و بگذارید حل شود. سپس شیره نبات را هم اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. بعد از آن رنگ خوراکی و زردآلوها را اضافه کنید.
اجازه دهید میوهها به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوشند، سپس از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود. حالا آن را در ظرف دلخواه بریزید و وقتی به طعم دلخواهتان رسیدید، از آن لذت ببرید.
دستور تهیه ترشک زردآلو و آلو
مواد لازم برای تهیه ترشک زردآلو و آلو:
- ۱۰ عدد آلو
- به اندازه دو قاشق غذاخوری پَرِ زرد آلو
- ۱ قاشق مرباخوری زرشک (اختیاری)
- یک قاشق غذاخوری انار دونشده یا یک قاشق مرباخوری رب انار
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۳/۴ لیوان آب ولرم
دستور تهیه ترشک قیسی زردآلو
مراحل تهیه ترشک زردآلو و آلو:
آلو، زردآلو، زرشک، انار دون شده و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس نصف لیوان آب ولرم را اضافه کرده و روی حرارت متوسط بگذارید.
وقتی که آب تبخیر شد و مقداری از آن باقی ماند، زیر حرارت را خاموش کنید و از روی گاز بردارید. (توجه داشته باشید که مواد باید نرم شده باشند. اگر نرم نشده بودند، یک تا دو قاشق غذاخوری آب دیگر اضافه کنید و بگذارید بپزد).
با گوشتکوب مواد را بکوبید تا تقریبا له شوند. سپس رب انار را اضافه کنید. (اگر دوست دارید، میتوانید چند قطره آب لیمو هم اضافه کنید. اگر لیمو تازه باشد، خیلی بهتر است).
در این مرحله یک چهارم لیوان آب ولرم اضافه کرده و دوباره روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید ۳ تا ۵ دقیقه بماند. در این مدت مواد را هم بزنید.
سپس از روی گاز بردارید. این ترشک خوشمزه را در یک ظرف دیگر بریزید و زود در ظرف اولیه مقداری آب بریزید تا مواد به آن نچسبد و تمیز کردنش آسانتر شود.
میتوانید این ترشک را در یخچال نگهداری کرده و بهتدریج مصرف کنید. نوش جان!
همچنین بخوانید:
دستور تهیه ۷ مدل مربای زردآلو با طعمی باور نکردنی
دستور تهیه ۶ مدل کمپوت زردآلو (با هسته و بدون هسته)
طبع زردآلو چیست؟ زردآلو گرم است یا سرد؟