دستور تهیه 2 مدل نودل مرغ خانگی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه نودل مرغ
نودل یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که نیازی به صرف وقت طولانی و تجهیزات ویژه ندارد. اما اگر میخواهید نودلتان طعم بهتری داشته باشد، بهتر است آن را با مواد دیگر ترکیب کنید.
نودل مرغ یکی از محبوبترین نوعهای نودل است که طعم خوبی دارد و حتی برای میهمانیها هم مناسب است.
دستور تهیه نودل مرغ
دستور تهیه نودل مرغ خانگی
مواد لازم برای تهیه نودل مرغ و پیاز:
- ۲ بسته نودل
- ۱ عدد سینه مرغ
- ۲ تا ۳ قاشق پیاز داغ
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- ۱ قاشق مرباخوری پودر آویشن
- ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه نودل مرغ و پیاز:
ابتدا سینه مرغ را به تکههای کوچک برش دهید و آن را با نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر پاپریکا مزهدار کنید. سپس تکههای مرغ را در ماهیتابهای که فقط کف آن چرب شده است بگذارید تا سرخ شوند.
اگر تکههای مرغ را نازکتر برش دهید، سریعتر میپزند و سرخ میشوند. برای راحتی در برش زدن مرغ، میتوانید آن را کمی یخ زده برش بزنید.
بعد از آن، پیاز داغ را در قابلمه ریخته و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با رب تفت دهید تا رب به خوبی سرخ شده و خامی آن گرفته شود. حال یک لیوان آب جوش به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
نودلها را به مایع اضافه کرده و بگذارید چند دقیقه بپزند. اگر دوست دارید، میتوانید از ادویهای که معمولاً در بستههای نودل هست نیز استفاده کنید.
بعد از چند دقیقه، نودلها نرم میشوند. بعد از کمتر از ۱۰ دقیقه، آب نودلها تبخیر شده و میپزند. حالا میتوانید نودل و مرغ را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و در صورت تمایل از پنیر برای تزئین استفاده کنید.
چطور نودل مرغ درست کنیم ؟
دستور تهیه نودل مرغ و قارچ
مواد لازم جهت تهیه نودل مرغ و قارچ:
- ۳ بسته نودل قارچ و مرغ
- ۱ بسته قارچ
- ۱ عدد پیاز متوسط
- کمی سینه مرغ آبپز شده
- ۲ عدد فلفل تند خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری سس سویا
- ۴ قاشق غذاخوری سس کچاپ
- نوک قاشق چایخوری زردچوبه
- ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل دلمهای
- نوک قاشق چایخوری پودر آویشن
مراحل تهیه نودل مرغ و قارچ:
پیازها را خرد کرده و تفت دهید و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس قارچها را خرد کرده و اضافه کنید تا نرم شوند. بعد از آن، سینه مرغ آبپز شده را تکهتکه کنید و به مواد اضافه کنید.
بعد از آن، سس کچاپ، سس سویا، ادویهها و کمی آب جوش را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و فلفل تند را به آن اضافه کنید. سپس این مخلوط را به مواد اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
در این مرحله، آب را در ظرفی جداگانه بجوشانید و نودلها را درون آن بریزید تا نرم شوند. سپس نودلها را با مواد مخلوط کنید. در هر بسته نودل، ۱ بسته طعمدهنده وجود دارد؛ فقط از ۲ عدد از طعمدهندهها استفاده کنید تا غذا شور نشود.
حالا نودلها را آبکش کرده و مواد را به آن اضافه کنید. نوش جان.