رسپی

دستور تهیه 2 نوع بورک سوخاری پیش غذا ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

1. دستور تهیه بورک سوخاری با خمیر یوفکا

درون بورک را می‌توان با مواد مختلفی پر کرد. در این دستور از پنیر و جعفری استفاده می‌شود. البته شما می‌توانید از هر نوع ماده گوشتی و یا پنیر پیتزا نیز استفاده کنید.

بورک را می‌توان به عنوان میان‌وعده یا پیش‌غذا در مهمانی‌ها یا به عنوان فینگر فود در جشن‌های تولد سرو کرد. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله بورک سوخاری، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم بورک سوخاری

مواد لازم بورک سوخاری

خمیر یوفکا : ۴ عدد

آب : ۱ استکان

روغن : ۱ قاشق چای‌خوری

شیر : ۱ استکان

ماست : ۱ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای رومال (نان بورک سوخاری)

زرده تخم‌مرغ : ۱ عدد

پودر سوخاری : به مقدار لازم

مواد داخلی

پنیر فتا : به مقدار لازم

دستور تهیه 2 نوع بورک سوخاری پیش غذا ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

جعفری خرد شده : به مقدار لازم

دستور تهیه بورک سوخاری

دستور تهیه بورک سوخاری

1. برای تهیه بورک خوشمزه، اوّل باید مواد میانی را آماده کنیم. پنیر فتا را با چنگال خرد کرده و در یک بشقاب می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم.

2. جعفری خردشده را هم در یک بشقاب دیگر قرار می‌دهیم و کنار می‌گذاریم. سپس یک کاسه برداشته و آب، روغن، شیر، ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. اولین خمیر را روی سطح کار باز می‌کنیم.

3. با مخلوط روغنی که تهیه کردیم، روی خمیر را چرب می‌کنیم. سپس خمیر دوم را روی آن می‌گذاریم. خمیر را به ۸ قسمت مثلثی برش می‌زنیم و سپس مواد داخلی (پنیر و جعفری) را روی قسمت وسیع مثلث قرار می‌دهیم.

4. کناره‌ها را به داخل تا کرده و به آرامی رول می‌کنیم. تمام خمیرها را به صورت رول می‌پیچیم. در یک کاسه، زرده تخم‌مرغ را ریخته و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا لطیف شود.

5. سپس بورک‌ها را در زرده تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلت می‌زنیم. سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و بورک‌ها را روی آن می‌چینیم.

6. فر را از قبل به دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌گرم می‌کنیم. سینی را درون فر قرار داده تا رنگ آن تغییر کند و سپس خارج می‌کنیم. صبر می‌کنیم تا کمی خنک شود و بعد بورک‌ها را داخل ظرف می‌چینیم.

separator line

کرپ سوخاری گوشت و قارچ (کرپ بورک)

2. کرپ سوخاری گوشت و قارچ (کرپ بورک)

کرپ یک نوع پنکیک خیلی نازک است که دو نوع دارد: یکی شیرین که بیشتر برای دسر استفاده می‌شود و دیگری بدون شکر که برای غذا درست می‌شود. می‌گویند دستور تهیه کرپ از بریتانیا آمده است، جایی در شمال غربی فرانسه. این غذا در کشورهای مختلف مانند فرانسه، بلژیک، هلند، کانادا، شمال آفریقا، برزیل و آرژانتین محبوب است و تنوع زیادی دارد.

برای درست کردن کرپ باید کمی صبر داشته باشید، اما خیلی هم سخت نیست. در عوض، طعم آن بسیار خوشمزه است. من همیشه فکر می‌کردم که این غذا سخت است، اما حالا می‌دانم که خیلی خوشمزه است. حتماً امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کرپ بورک سوخاری گوشت و قارچ

2 لیوان شیر

2 عدد تخم‌مرغ

نصف لیوان روغن مایع

2 لیوان

“““html

آرد

نصف لیوان آب

نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری شکر

مایه ی گوشتی

1 عدد پیاز

1 حبه سیر بزرگ

400 گرم گوشت چرخ کرده

400 گرم قارچ

2 قاشق غذاخوری رب گوجه خونگی

1 عدد کدو خورشتی

نمک فلفل زردچوبه آویشن

پنیر پیتزا

آرد، پودر سوخاری، تخم مرغ و شیر

روغن برای سرخ کردن

دستور تهیه بورک سوخاری گوشت و قارچ

دستور تهیه بورک سوخاری گوشت و قارچ

1. با این مواد می‌توانید شانزده تا کرپ کوچک در تابه درست کنید. برای اینکه مایه گوشتی شما زیاد نشود، من از دو برابر کرپ استفاده کردم.

2. برای مایه ی گوشتی: پیاز را با کمی نمک، زردچوبه و فلفل، سرخ کنید. سپس گوشت را اضافه کنید. سیر را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید و بگذارید تا خوب سرخ شود. سپس قارچ‌های سرخ شده که آبشان گرفته شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید. کدو را پوست کنده و خرد کنید و به مواد اضافه کنید. پس از سه دقیقه رب گوجه را بیفزایید و بگذارید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند. در انتها کمی آویشن بزنید و سپس حرارت را خاموش کنید.

3. برای کرپ : همه مواد به جز آرد و بیکینگ پودر را خوب مخلوط کنید و سپس آرد را اضافه کنید. با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند. مایه کرپ باید خیلی رقیق باشد؛ مانند مایه پنکیک، فقط نه به غلظت ماست. اگر غلیظ شد کمی آب یا شیر اضافه کنید.

4. مایه را در یک پارچ بریزید، چون این کار راحت‌تر است. سپس یک تابه نچسب را داغ کنید و با فرچه به آن روغن بزنید. به هیچ وجه نباید روغن در تابه شناور باشد، فقط یک لایه نازک روغن بزنید. حالا از مایه کرپ، یک لایه بسیار نازک در تابه بریزید و بگذارید تا روی کرپ حباب بزند و بپزد.

5. سپس با یک کفگیر بزرگ آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم بپزد. نباید بگذارید خیلی سرخ شود؛ همین که کمی رنگ بگیرد کافی است، چون می‌خواهیم کرپ‌ها نرم و نازک بمانند تا بعدا دوباره سرخ شوند.

نکته : وقتی کرپ درست می‌کنید حتما تابه‌ای نچسب انتخاب کنید و لایه نازکی بریزید. بهتر است تابه کوچک باشد تا وقتی روی کرپ هنوز خیس است، آن را برنگردانید. برای برگرداندن از کفگیر پهن استفاده کنید.

6. وقتی کرپ‌ها آماده شدند، می‌توانید بلافاصله آنها را پر کرده و بپیچید یا اینکه همه را روی هم بگذارید و بعدا پر کنید. من هر بار که یک کرپ آماده می‌شد، آن را پر می‌کردم و سپس سراغ درست کردن کرپ بعدی می‌رفتم.

7. برای پر کردن، به اندازه یک قاشق یا دلخواه از مواد در مرکز یا بالای کرپ قرار دهید و کمی پنیر اضافه کنید. ابتدا دو سمت چپ و راست را تا کنید و سپس کرپ را رول کنید. می‌توانید این کرپ‌ها را در این مرحله بسته‌بندی کنید و در فریزر بگذارید، و هر وقت خواستید سرخ کنید.

8. برای سرخ کردن : می‌توانید آنها را ساده یا سوخاری سرخ کنید. در یک ظرف، مخلوطی از شیر و تخم‌مرغ آماده کنید. در ظرف دیگر آرد و در ظرف دیگری پودر سوخاری بگذارید. سپس لقمه‌های کرپ را ابتدا در آرد، بعد در مخلوط شیر و تخم‌مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. نیم ساعت در یخچال بگذارید و سپس در یک تابه با روغن کم سرخ کنید.

9. کرپ‌ها آماده هستند. برای مواد میانی می‌توانید از هر چیزی مانند سبزیجات یا مرغ استفاده کنید. این لقمه‌ها را هم داغ و هم سرد می‌توانید سرو کنید.

همچنین بخوانید:

دستور تهیه بورک با بافتی نرم و پفکی

دستور تهیه بورک پنیری، غذای محبوب کشور ترکیه

بورک | دستور تهیه بورک خوشمزه با برگ کلم، مرحله به مرحله

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا