دستور تهیه 3 مدل آب زردآلو نوشیدنی دلچسب فصل تابستان (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه آب زردآلو
زردآلو خواص زیادی دارد و میتواند به بهبود مشکلات و بیماریها کمک کند. اگر میخواهید به روشی دیگر از این میوه خوشمزه استفاده کنید، ما به شما نوشیدنی آب زردآلو را پیشنهاد میکنیم.
در فصل تابستان، نوشیدن یک لیوان آب زردآلوی خنک بسیار لذتبخش است. اگر میخواهید این حس خوب را تجربه کنید، با ما در این مقاله از مجله رضیم همراه شوید تا دستور تهیه آب زردآلو را یاد بگیریم.
تهیه این نوشیدنی نیاز به امکانات خاصی ندارد و شما به راحتی میتوانید آن را در خانه درست کنید.
دستور تهیه آب زردآلوی طبیعی
مواد لازم:
- زردآلو ۴ عدد
- شکر یک قاشق غذاخوری
- آب یخ نصف لیوان
- یخ به مقدار لازم
مراحل تهیه:
برای هر لیوان از این نوشیدنی، به ۴ عدد زردآلوی رسیده، یک قاشق غذاخوری شکر، نصف لیوان آب یخ و مقداری یخ نیاز دارید. نخست، هسته زردآلوها را جدا کنید و آنها را در مخلوطکن بریزید.
سپس شکر و آب را اضافه کنید و مخلوط را خوب بزنید تا یکدست شود. حالا نوشیدنی را با یخ سرو کنید.
چطور آب زردآلو درست کنیم؟
دستور تهیه آبمیوه زردآلو
مواد لازم:
- ۱ لیوان زردآلو خرد شده
- ۳ لیوان آب
- ۵ قاشق شکر
- ۱ قاشق چایخوری آبلیمو
مراحل تهیه:
ابتدا زردآلوها را خرد کرده و کنار بگذارید. سپس آب و شکر را روی حرارت گذاشته تا بجوشند. زردآلوها را به آب در حال جوش اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید. کف روی آن را بگیرید.
در نهایت، آبلیمو را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. سپس مخلوط را در میکسر بریزید و سه بار به مدت ۲ ثانیه مخلوط کنید تا طعم زردآلو به خوبی در بیاید. حالا اجازه دهید خنک شود و نوش جان کنید.
آب زردآلوی خانگی
دستور تهیه آب زردآلوی تازه
مواد لازم:
- زردآلو ۲ کیلو
- آب ۲ لیتر
- شکر ۱.۵ لیوان
- آب لیمو نصف یک لیمو
- میخک ۳ عدد
- چوب دارچین ۱ عدد
مراحل تهیه:
ابتدا زردآلوها را خوب بشویید و در یک قابلمه قرار دهید. نیازی به خرد کردن یا درآوردن هسته آنها نیست. حالا یک لیوان شکر روی زردآلوها و سپس دو لیتر آب را اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته تا آب بجوشد و شکر حل شود. بگذارید ۲۰ دقیقه بجوشد تا زردآلوها نرم شوند. وقتی پخته شدند، باقیمانده شکر، میخک، دارچین و آب نصف لیمو را اضافه کنید.
اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر بجوشد تا طعمها با هم مخلوط شوند. سپس حرارت را خاموش کرده و بگذارید خنک شود. وقتی زردآلوها خنک شدند، آنها را در یک صافی بگذارید و با پشت قاشق فشار دهید تا آب آنها کاملاً خارج شود و نوشیدنی غلیظی در کاسه جمع شود. حالا آب را در یک پارچ ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس نوش جان کنید.
همچنین بخوانید:
دستور تهیه ۶ مدل کمپوت زردآلو (با هسته و بدون هسته)
دستور تهیه ۷ مدل مربای زردآلو با طعمی باور نکردنی
دستور تهیه ۳ مدل شربت زردآلو نوشیدنی سالم و مقوی