رسپی

دستور تهیه 3 مدل ترشی سبزیجات ارمنی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی ارمنی خوشمزه و خانگی

ترشی های ارمنی از ترکیب چند نوع سبزیجات درست می‌شوند و طعم بسیار خوبی دارند. یکی از ترشی‌های محبوب در دنیا، ترشی فلفل شیرین ارمنی است که یک روش عالی برای نگهداری فلفل شیرین در زمستان به شمار می‌رود.

روش اول تهیه ترشی ارمنی

مواد لازم ترشی کلم ارمنی

  • کلم سفید: 2 کیلوگرم
  • چغندر: 2 عدد
  • هویج: 2 عدد
  • سیر: 2 عدد
  • فلفل بلغاری: 2 عدد
  • فلفل تند: 2 عدد
  • آب: 1 لیتر
  • نمک: نیم فنجان + 2.5 قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی: 1 لیوان
  • سرکه: 1 فنجان

دستور تهیه ترشی کلم ارمنی

ابتدا سبزیجات را بشویید، اگر نیاز بود پوست بکنید و بعد خرد کنید. آب را بجوشانید و نمک و شکر را اضافه کنید تا حل شوند. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید آب سرد شود. بعد سرکه و روغن را به آن اضافه کنید.
سبزیجات را در یک شیشه تمیز بریزید و روی آنها را با مخلوط آب و سرکه پر کنید. شیشه را دو یا سه روز در دمای اتاق بگذارید و سپس به یخچال منتقل کنید.


روش دوم تهیه ترشی ارمنی

مواد لازم ترشی ارمنی

  • برگ بو: 2 عدد
  • کلم سفید: نصف یک عدد کوچک، 4 قاچ شده
  • لوبیا سبز: 200 گرم، سر و دم آنها گرفته شود
  • پیازچه: 4 عدد
  • سیر: 1 بوته، فقط پوست بیرونی آن را بکنید
  • برگ شوید: 50 گرم
  • برگ ترب سفید: 2 عدد یا 50 گرم ترب سفید خرد شده
  • آب: یک سوم لیتر
  • سرکه: دو سوم لیتر
  • نمک دریا: 3 قاشق غذاخوری
  • دانه فلفل سیاه: 10 عدد

دستور تهیه ترشی ارمنی

سبزیجات را خرد کنید و با ادویه‌ها مخلوط کنید و در یک شیشه تمیز بریزید. سرکه، آب، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی حرارت بجوشانید، سپس روی سبزیجات بریزید تا کاملاً پوشانده شود. در شیشه را ببندید و به مدت یک هفته در یخچال نگه دارید تا جا بیفتد.


روش سوم فلفل شیرین ارمنی

مواد لازم ترشی فلفل شیرین ارمنی

  • فلفل شیرین: 7 کیلوگرم
  • گشنیز و کرفس: 200 گرم
  • سیر: 1 بوته
  • دانه‌های فلفل: 10 عدد
  • برگ بو: 2 عدد
  • روغن آفتابگردان تصفیه‌شده: 0.5 لیتر
  • آب: 0.5 لیتر
  • سرکه: 1 لیتر
  • نمک: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 100 گرم

دستور تهیه ترشی فلفل شیرین ارمنی

فلفل دلمه‌ای را به چهار قسمت برش زده و دانه‌ها و بخش‌های سفید آن را جدا کنید و به اندازه دلخواه خرد نمایید. آب، دانه فلفل، سرکه، نمک و شکر را بجوشانید. سپس فلفل دلمه‌ای و کرفس را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بپزید.
سپس تمام سبزیجات را در شیشه بریزید و روی آنها را با مخلوط آب، سرکه و روغن پر کنید و در شیشه را ببندید. شیشه را در قابلمه بگذارید و تا نیمه از آب پر کنید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد. پس از آن شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس در یخچال بگذارید. اگر مایع ترشی کم بود، می‌توانید سرکه بیشتری به آن اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا