رسپی

دستور تهیه 3 مدل دسر پاناکوتای انار مخصوص شب یلدا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسر پاناکوتا با ژله انار

پاناکوتا به معنای خامه پخته شده است. این دسر در اصل از ایتالیا آمده و در گذشته با ترکیب خامه تازه، شیر و شکر و اضافه کردن ژلاتین درست می‌شد و سپس در مکانی خنک نگهداری می‌شد تا سفت شود و بعد به شکل قالبی سرو می‌گردید.

شاید با شنیدن نام پاناکوتا فکر کنید که این دسر خیلی پیچیده است، اما حقیقتاً تهیه آن آسان است و می‌توانید هر نوع طعمی که دوست دارید به آن اضافه کنید.

در این مقاله طرز تهیه پاناکوتای انار را به شما عزیزان آموزش می‌دهیم، که گزینه‌ای عالی برای شب یلدا است. پس تا انتها با ما همراه باشید.

پاناکوتای انار دسر شب یلدا

دستور تهیه دسر پاناکوتای انار

مواد لازم جهت تهیه پاناکوتای انار:

  • ۴۰۰ گرم خامه صبحانه
  • ۱ و ۱/۲ لیوان شیر
  • ۱/۲ لیوان شکر
  • ۲۰ گرم ژلاتین
  • ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
  • ژله انار به مقدار لازم
  • انار به مقدار لازم

مراحل تهیه پاناکوتای انار:

ابتدا در یک قابلمه شیر و خامه را بریزید و خوب ترکیب کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرام آرام هم بزنید. مواد نباید بجوشند، فقط کمی گرم شوند کافی است.

سپس پودر ژلاتین و شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی حل شوند. توجه داشته باشید که مواد نباید جوش بیفتند. اگر احساس کردید مواد داغ شده و نزدیک به جوشیدن هستند، قابلمه را از روی حرارت بردارید، هم بزنید و دوباره روی حرارت بگذارید.

زمانی که ژلاتین به خوبی حل شد، مایه اصلی پاناکوتا آماده است. حالا یک صافی بردارید و مایع را از آن رد کنید تا هر گونه تکه‌ی باقی‌مانده جداسازی شود. حالا لیوان‌ها را بردارید و مایع را تا دو سوم لیوان‌ها پر کنید و آن‌ها را در یخچال بگذارید تا سفت شوند.

در این فاصله، به درست کردن ژله انار بپردازید. پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود، سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. بگذارید کمی خنک شود.

حالا پاناکوتاهای سفت شده را از یخچال بیرون بیاورید و روی آن‌ها را با دانه‌های انار پر کرده و ژله انار را روی آن بریزید تا لیوان‌ها پر شود. مجدداً برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا ژله سفت شود. پاناکوتای انار ما آماده است. نوش جان!

پاناکوتا با انار

پاناکوتای انار قالبی

دستور تهیه پاناکوتا با آب انار

مواد لازم برای پاناکوتای انار:

  • خامه: 200 گرم
  • شیر: 1/2 پیمانه
  • شکر: 6 قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین: 3 قاشق چایخوری
  • وانیل: کمی
  • انار: یک عدد دون شده
  • آب انار: یک پیمانه
  • شکر: 3 قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چایخوری

مراحل تهیه پاناکوتای انار:

ابتدا خامه، شیر، شکر، پودر ژلاتین و وانیل را در یک شیر جوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آرام آرام مواد را هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی مشاهده کردید که مواد بخار می‌کنند، آن را از روی حرارت بردارید.

دستور تهیه 3 مدل دسر پاناکوتای انار مخصوص شب یلدا (مرحله به مرحله)

حالا مواد را در دو سوم ظرف‌های سرو بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شوند. سپس به سراغ درست کردن ژله انار بروید. آب انار، شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر و ژلاتین حل شوند، بدون اینکه بجوشند.

زمانی که ژلاتین حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و …

“““html

بردارید و بگذارید خنک شود. به هیچ عنوان در یخچال نگذارید. وقتی پاناکوتاها سفت شدند، آن‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و روی آن‌ها دانه‌های انار بپاشید.

حالا ژله‌ای که آماده کرده‌اید را روی پاناکوتا بریزید تا ظرف‌ها پر شوند، سپس برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

پاناکوتای اناری

دسر پاناکوتای انار

دستور تهیه پاناکوتای انار مجلسی

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با انار:

  • آب انار ۳ و نیم لیوان
  • پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری سرخالی
  • پودر قند ۱ لیوان
  • خامه فرم گرفته ½ لیوان
  • باتر میلک ۱ و نیم لیوان

مراحل تهیه پاناکوتا با انار:

ابتدا پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کنید و آن را داخل مایکروویو قرار دهید یا روی بخار حل کنید. ۲ لیوان آب انار و شکر را در یک کاسه بریزید و داخل مایکروویو بگذارید تا کاملاً شفاف شود یا روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شده و مواد بجوشد.

حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید که این مواد بجوشند و سپس از روی حرارت بردارید. یک سوم از مواد را کنار بگذارید. حالا ژلاتین آب شده را به بقیه مواد داغ اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا حل شود. بعد بقیه آب انار و خامه را اضافه کرده و مجدد هم بزنید. در آخر باتر میلک را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

قالب را چرب کرده و مواد آماده شده پاناکوتا را در آن بریزید و در یخچال قرار دهید. یک سوم از موادی که کنار گذاشته بودید را در ظرف دربسته‌ای در یخچال بگذارید (برای تزئین).

بعد از آماده شدن، دور قالب را با چاقو جدا کرده و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید برگردانید. سپس با سس تزئینی که آماده کرده‌اید، آن را تزیین کرده و سرو کنید.

نکته: اگر باتر میلک ندارید، برای تهیه هر لیوان از آن، از دو سوم لیوان ماست خامه‌ای و یک سوم لیوان شیر پرچرب استفاده کنید.

امیدواریم که از این مطلب بهره‌مند شده و این دسر خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید. سپاس از همراهی شما عزیزان.

گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا