رسپی

دستور تهیه 3 مدل دمنوش سیاه دانه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه 3 مدل دمنوش سیاه دانه

سیاه دانه خواص زیادی دارد، که برخی از آن‌ها عبارتند از:

تقویت سیستم ایمنی بدن
کاهش التهاب
درمان مشکلات پوستی
بهبود سیستم گوارش
کمک به کاهش وزن
کاهش سطح قند خون
بهبود سلامت قلب و عروق
تقویت سیستم عصبی
کمک به مشکلات تنفسی

در ادامه دستور تهیه 3 نوع دمنوش با سیاه دانه و خواص آن ارائه شده است.

1. روش تهیه دمنوش سیاه دانه و لیمو

مواد لازم : مقدار لازم :
سیاه دانه 1 قاشق چای‌خوری
آب جوش 1 لیوان
لیمو 1 عدد

روش تهیه:

سیاه دانه را در یک قوری یا کتری کوچک بریزید.
آب جوش را به آن اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه دم بکشد.
لیمو را برش بزنید و به دمنوش اضافه کنید.
دمنوش را صاف کرده و میل کنید.

خواص دمنوش سیاه دانه و لیمو:

این دمنوش به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و بهبود سلامت گوارش کمک می‌کند. همچنین می‌تواند به بهبود عملکرد سیستم عصبی و کاهش خستگی کمک کند.

2. روش تهیه دمنوش سیاه دانه و عسل

مواد لازم: مقدار لازم:
سیاه دانه 1 قاشق چای‌خوری
آب جوش 1 لیوان
عسل 1 قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

سیاه دانه را در یک قوری یا کتری کوچک بریزید.
آب جوش را به آن اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه دم بکشد.
دمنوش را صاف کرده و به آن عسل اضافه کنید.
دمنوش را میل کنید.

خواص دمنوش سیاه دانه و عسل:

این دمنوش به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و بهبود سلامت گوارش کمک می‌کند. همچنین می‌تواند به کاهش وزن و پایین آوردن قند خون کمک کند.

دستور تهیه دمنوش سیاه دانه و عسل

3. روش تهیه دمنوش سیاه دانه و زنجبیل

مواد لازم : مقدار لازم :
سیاه دانه 1 قاشق چای‌خوری
آب جوش 1 لیوان
زنجبیل رنده شده 1 قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

سیاه دانه و زنجبیل را در یک قوری یا کتری کوچک بریزید.
آب جوش را به آن اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه دم بکشد.
دمنوش را صاف کرده و میل کنید.

دستور تهیه 3 مدل دمنوش سیاه دانه (مرحله به مرحله)

خواص دمنوش سیاه دانه و زنجبیل:

این دمنوش به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و بهبود سلامت گوارش کمک می‌کند. همچنین می‌تواند به درمان مشکلات تنفسی و کاهش استرس کمک کند.

دمنوش سیاه دانه و زنجبیل

نکاتی برای تهیه دمنوش سیاه دانه

برای تهیه دمنوش سیاه دانه از دانه‌های تازه و سالم استفاده کنید.
اگر بخواهید می‌توانید سیاه دانه را آسیاب کنید تا دمنوش زودتر دم بکشد.
برای طعم بهتر، می‌توانید عسل، لیمو یا زنجبیل به دمنوش اضافه کنید.
پیشنهاد می‌شود روزانه 1 تا 2 فنجان دمنوش سیاه دانه بنوشید.

توجه داشته باشید که مصرف سیاه دانه در دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی‌شود. همچنین، اگر دارویی مصرف می‌کنید، قبل از مصرف دمنوش سیاه دانه با پزشک خود مشورت کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا