رسپی

دستور تهیه 3 مدل سس قارچ خوشمزه و بینظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خوشمزه ترین سس قارچ

سس قارچ را می‌توان به روش‌های مختلف تهیه کرد. برخی افراد در این سس خامه می‌ریزند و بعضی دیگر ترجیح می‌دهند از شیر استفاده کنند. همچنین، برخی دوست دارند سس طعم ترشی داشته باشد و عده‌ای دیگر ترجیح می‌دهند سس طعم ترش نداشته باشد.

در ادامه، تمام روش‌هایی که برای تهیه سس قارچ وجود دارد را ذکر می‌کنیم تا شما عزیزان بتوانید بهترین روش را انتخاب کنید. پس این مطلب را از دست ندهید.

سس قارچ با خامه

دستور تهیه سس قارچ ترش

مواد لازم برای سس قارچ با سرکه:

  • قارچ: 100 گرم
  • نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • فلفل: به مقدار لازم
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر یا مخلوط شیر و خامه: یک پیمانه
  • سرکه سیب: 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه سس قارچ با سرکه:

قارچ‌ها را شسته و به قطعات کوچک تقسیم کنید و آنها را در یک قابلمه بریزید. حالا نمک، فلفل و کره را اضافه کنید و قابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کره ذوب شده و قارچ‌ها طلایی شوند.

در این مرحله، آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و سپس این مخلوط را آرام آرام در حالی که هم می‌زنید، به قابلمه اضافه کنید. سس را به مدت 10 دقیقه حرارت دهید و گهگاه هم بزنید. در آخر، سرکه سیب را به سس اضافه کنید. نوش جان!

سس قارچ استیک با خامه

سس قارچ برای مرغ

دستور تهیه سس قارچ بدون خامه

مواد لازم برای تهیه سس قارچ بدون خامه:

  • قارچ: 300 گرم (حلقه‌ای شده)
  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • شیر سرد: 2 و 1/2 پیمانه
  • آرد: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل تهیه سس قارچ بدون خامه:

ابتدا قارچ را با 3 قاشق غذاخوری روغن بر روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شده و آب آن کشیده شود. سپس زردچوبه را به قارچ اضافه کرده و کمی تفت دهید و کنار بگذارید.

آرد را در شیر سرد حل کنید. سپس کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و مخلوط آرد و شیر را به تابه اضافه کنید. در این مرحله، نمک و فلفل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا سس غلیظ شود.

در نهایت قارچ را به سس سفید اضافه کرده و دوباره نمک و فلفل را تنظیم کنید.

سس قارچ برای سیب زمینی

سس قارچ همبرگر

دستور تهیه سس قارچ کره‌ای

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

دستور تهیه 3 مدل سس قارچ خوشمزه و بینظیر (مرحله به مرحله)
  • 2 لیوان شیر
  • 2 قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سفید
  • 40 گرم کره
  • 300 گرم قارچ خام
  • ادویه دلخواه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

مراحل تهیه سس قارچ:

برای شروع، قارچ‌ها را حلقه‌ای خرد کرده و داخل ماهیتابه بریزید. سپس 10 گرم کره و مقداری نمک هم به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قارچ‌ها شروع به آب انداختن کنند.

وقتی قارچ آب انداخت، حرارت را بیشتر کنید تا آب آن تبخیر شود و قارچ‌ها ترد شوند.

“““html

کنیم تا آبشان کاملاً تبخیر شده و بعد قارچ‌ها کمی سرخ شوند. حالا قارچ آماده است، پس آن را کنار می‌گذاریم و سس را آماده می‌کنیم.

به این صورت که 30 گرم کره باقی‌مانده را داخل یک قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم که با حرارت ملایم ذوب شود. حالا آرد را به آن اضافه می‌کنیم.

در این مرحله از تهیه سس قارچ، آرد و کره را سریع هم می‌زنیم تا کاملاً یکنواخت با هم مخلوط شوند. سپس، کمی (حدود نصف لیوان) از شیر را به مواد اضافه می‌کنیم. حالا به سرعت با یک همزن دستی مواد را هم می‌زنیم تا به خوبی مخلوط شوند و آرد گوله نشود.

بعد، به آرامی بقیه شیر را هم اضافه کرده و مرتب با همزن دستی مواد را هم می‌زنیم تا آرد گوله نگیرد. از این مرحله به بعد باید مداوم مخلوط را با یک قاشق یا همزن دستی به آرامی هم بزنیم تا هم سس غلیظ شود و هم اینکه ته نگیرد. حرارت در طول پخت باید ملایم باشد.

وقتی سس به غلظت دلخواه رسید، قارچ‌های آماده‌شده را اضافه می‌کنیم. در این مرحله می‌توانیم ادویه‌جات دلخواه‌مان را مانند پودر سیر، آویشن یا پاپریکا اضافه کنیم و همچنین می‌توانیم سس را ساده درست کنیم.

حالا سس را کمی با قارچ هم زده و روی حرارت نگه می‌داریم. حالا می‌توانیم از سس خوشمزه خود در هر غذایی که دوست داریم استفاده کنیم… نوش جان.

گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا