دستور تهیه 3 مدل شربت سیب سالم و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه شربت سیب
شربتهای میوهای یکی از نوشیدنیهای مناسب برای مهمانیها و دورهمیهاست. هرچند شربتهای آماده در بازار وجود دارد، اما شربتهای خانگی گزینهی سالمتری هستند.
شربت سیب یکی از این نوشیدنیهای خوشمزه است که میتوانید به آسانی و سریع در خانه تهیه کنید. با ما در مجله رضیم همراه باشید.
دستور تهیه شربت سیب خانگی
مواد لازم برای تهیه شربت سیب:
- آب سیب دو پیمانه
- شکر دو پیمانه
- آب دو پیمانه
- آبلیمو نصف قاشق چایخوری
- گلاب دو قاشق غذاخوری
- میخک سه عدد
- چوب دارچین یک عدد
مراحل تهیه شربت سیب:
ابتدا دو پیمانه آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. سپس دو پیمانه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
وقتی مخلوط کمی قوام گرفت، دو پیمانه آب سیب را اضافه کنید و هم بزنید. بعد آبلیموی تازه، چوب دارچین، گلاب و میخک را بریزید و خوب مخلوط کنید.
حرارت را کم کنید تا شربت به آرامی و در مدت نیم ساعت غلیظ شود. بعد از نیم ساعت، شعله را خاموش کنید و بگذارید سرد شود. شربت را از صافی رد کنید و در یخچال نگهداری کنید. هنگام استفاده، مقداری از آن را در لیوان بریزید و بقیه را با آب خنک مخلوط کنید و نوش جان کنید.
شربت سیب قرمز
دستور تهیه شربت سیب و ریحان
مواد لازم برای تهیه شربت سیب و ریحان:
- سیب یک کیلو
- شکر ۵۰۰ گرم
- آب یک لیتر
- میخک دو عدد
- برگ ریحان تازه مقداری
- چوب دارچین دو عدد
مراحل تهیه شربت سیب و ریحان:
ابتدا سیب ها را خوب بشویید، آنها را برش بزنید و دانههای آن را خارج کنید. سپس یک قابلمه انتخاب کرده و شکر و سیبهای خرد شده را در آن بریزید. روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس آب، میخک و چوب دارچین را هم اضافه کنید تا بجوشد.
وقتی که جوشید، چند برگ ریحان تازه به آن اضافه کنید. بگذارید سیبها خوب پخته و نرم شوند و بعد از نرم شدن، شعله را خاموش کنید.
در پایان، سیبها را از صافی عبور دهید و شربت را در یک ظرف شیشهای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
چطور شربت سیب درست کنیم؟
دستور تهیه شربت سیب درختی
مواد لازم برای تهیه یک لیوان شربت سیب:
- سیب درختی یک عدد
- عسل یک قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه یک قاشق غذاخوری
- عرق بهار نارنج یا گلاب دو قاشق غذاخوری
مراحل تهیه شربت سیب درختی:
برای تهیه شربت سیب، ابتدا سیبها را خرد کرده و در مخلوطکن بریزید. سپس عسل و آبلیموی تازه و عرق بهار نارنج یا گلاب را اضافه کنید. عسل را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا به راحتی مخلوط شود.
ترکیب آب لیمو و عسل به جلوگیری از سیاه شدن سیب کمک میکند. این نوشیدنی بسیار لذتبخش است و بهدلیل داشتن عرق بهار نارنج، توصیه میشود قبل از خواب مصرف شود زیرا آرامشبخش است.
همچنین بخوانید:
دستور تهیه شربت آلبالو با هسته به ۲ روش ساده
دستور تهیه ۶ مدل شربت گیلاس سالم و طبیعی
دستور تهیه ۳ مدل شربت زردآلو نوشیدنی سالم و مقوی