دستور تهیه 3 مدل مربا آلو زرد دلچسب و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه مربای آلو زرد
در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم میخواهیم چند روش برای تهیه مربای آلو زرد را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید به راحتی در منزل درست کنید و با خانوادهتان از آن لذت ببرید.
دستور تهیه مربا آلو زرد خانگی
مواد لازم برای تهیه مربای آلو زرد:
- آلو زرد: ۲ کیلو
- شکر: ۱.۵ تا ۲ کیلو
مراحل تهیه مربای آلو زرد:
ابتدا یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. پس از شستن آلوها، آنها را به مدت کمی در آب جوش بریزید تا پوست آنها ترک بخورد. سپس آلوها را در آبکش قرار دهید و پوستشان را بکنید.
آلوهای پوست کنده را در یک قابلمه لعابی بریزید و کمی شکر روی آنها بپاشید و اجازه دهید یک شب در یخچال بمانند. بعد از آن، آلوها را از شکرها خارج کنید و ۲ لیوان آب به شکر اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد تا شربت به قوام بیاید. سپس آلوها را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند.
اگر آلوها پخته ولی شربت رقیق بود، آلوها را با کفگیر از شربت بیرون بیاورید و شربت را دوباره روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. بعد از دو تا سه جوش، مربا را از روی شعله بردارید.
برای داشتن مربای خوشرنگ، درب قابلمه را در حین پخت باز بگذارید. اگر پس از مدتی مربای آلو زرد شما کپک زد، علت آن کم بودن شکر و رقیق بودن شربت است.
در صورتی که مربا بعد از مدتی شکرک زد، علت آن جوشیدن بیش از حد است. در این صورت، به مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا دو الی سه جوش بزند.
دستور تهیه مربا آلو زرد در خانه
دستور تهیه مربا با آلو زرد
مواد لازم برای تهیه مربای آلو زرد درسته:
- آلوی زرد و سفت: ۱ کیلوگرم
- شکر: ۷۵۰ گرم
- آب: ۲ پیمانه
- وانیل: ۱/۸ قاشق مرباخوری
مراحل تهیه مربا آلو زرد درسته:
آلوها را بشویید و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در آب جوش بگذارید. سپس آنها را در آبکش بریزید و بلافاصله در آب سرد قرار دهید تا پوستشان را به آرامی بکنید و دقت کنید که چوب آلو جدا نشود.
آب و شکر را مخلوط کنید و به مدت ۱۵ دقیقه گاهی هم بزنید تا شکر در آب حل شود. سپس محلول را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شربت قوام بیاید. آلو زردها را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید تا مربا بپزد و شربت قوام بیاید (دیوارههای ظرف را با برس مرطوب کنید).
در آخر وانیل را اضافه کنید. پس از سرد شدن، مربا را در ظرف درب بسته بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از ۵ ساعت، اگر شربت مربا شل بود، آلوها را از شربت خارج کرده و شربت را بجوشانید تا دوباره قوام پیدا کند. پس از سرد شدن شربت، آلوها را اضافه کرده و در یخچال یا فریزر قرار دهید.
چطور مربای آلو زرد درست کنیم؟
دستور تهیه مربای آلو زرد درسته
مواد لازم برای تهیه مربای آلو زرد درسته:
- آلو زرد درسته: ۲۰ عدد
- شکر: حدود ۱ کیلوگرم
- جوهر لیمو: یک قاشق چایخوری
- آب: حدود نیم لیتر
- در صورت تمایل، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه
مراحل تهیه مربای آلو زرد با هسته:
برای آماده کردن مربای آلو زرد، ابتدا آب و شکر را به جوش میآوریم. سپس آلوها را در شربت میجوشانیم تا پوستشان ترک بخورد. حالا آلوها را از شربت بیرون آورده و کنار میگذاریم. سپس جوهر لیمو را به شربت اضافه کرده و آن را میجوشانیم تا قوام بیاید.
سپس آلوها را پوست کنده و دوباره در شربت قرار میدهیم و میگذاریم چند جوش بزند. بعد از آن، مربا را کنار میگذاریم تا خنک شود. بهتر است به جای یخچال، مربا را در فریزر نگهداری کنیم.
همچنین بخوانید:
دستور تهیه ۲ مدل لواشک آلو زرد خوشمزه و آسان