رسپی

دستور تهیه 5 مدل کیک زردآلو خوشمزه و مجلسی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک زردآلو

زردآلو یکی از میوه‌های تابستانی است که خواص زیادی برای بدن دارد. این میوه را می‌توان در تهیه خوراکی‌هایی مانند لواشک، ترشک و کمپوت زردآلو استفاده کرد.

تا انتهای این مطلب از مجله رضیم با ما همراه باشید تا نحوه پخت کیک زردآلو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

دستور تهیه کیک زردآلو ساده

مواد لازم برای تهیه کیک زردآلو:

  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر ۳/۴ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شیر ۳ قاشق غذا خوری
  • آرد ۱ پیمانه + ۳ قاشق غذا خوری
  • نشاسته ذرت ۵ قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • نمک ۱ پنس
  • زردآلو حدود ۴۰۰ گرم

دستور تهیه کیک زردآلو خانگی

مراحل تهیه کیک زردآلو خانگی:

تمام مواد کیک را از یخچال خارج کنید تا هم دما شوند. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. آرد، نشاسته، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود. قالبی به قطر ۲۵ یا ۳۰ * ۲۰ را چرب و آردپاشی کنید.

کره و شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا بوی کره برطرف شود. سپس روغن مایع را هم اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

تخم مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و با هر یک به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. پس از افزودن تخم مرغ آخر، وانیل را اضافه کنید و سپس شیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.

حالا مخلوط آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا ترکیب یکنواختی حاصل شود. نیمی از مواد کیک را در قالب بریزید و نیمی از زردآلوها را که هسته‌اش را جدا کرده و از وسط نصف کرده‌اید، از قسمت پشت روی کیک بچینید. سپس باقی‌مانده خمیر کیک را بریزید.

در ادامه مابقی زردآلوها را روی کیک قرار دهید و قالب را به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد. می‌توانید در دقایق پایانی فر را روشن کنید تا سطح کیک طلایی شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و تزئین کنید. نوش جان.

دستور تهیه کیک زردآلو و بادام

مواد لازم برای تهیه کیک زردآلو و بادام:

  • زردآلو: ۵ عدد
  • آرد شیرینی‌پزی: ۲ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • شیر: نصف پیمانه
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر نارگیل: سه چهارم پیمانه
  • پرک بادام: ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه کیک زردآلو

چطور کیک زردآلو درست کنیم؟

مراحل تهیه کیک زردآلو:

کره و تخم‌مرغ‌ها را از قبل بیرون بگذارید تا هم‌دما شوند. سپس با همزن برقی کره، شکر و وانیل را مخلوط کنید تا شکر به خوبی در کره حل شود و مواد حالت کرمی به خود بگیرد.

وقتی که کره با شکر و وانیل مخلوط شد، تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را ۳ تا ۵ دقیقه با همزن بزنید. سپس شیر و پودر نارگیل را اضافه کنید و با دور کند همزن ترکیب کنید.

دستور تهیه 5 مدل کیک زردآلو خوشمزه و مجلسی (مرحله به مرحله)

حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در دو مرحله روی مایه‌ی کیک الک کنید. در این مرحله با همزن دستی و به صورت دورانی هم بزنید. فر را ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

کف قالبی به اندازه ۲۶ در ۲۶ سانتی‌متر را با کره یا روغن چرب کنید و سپس با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید. مایه‌ی کیک را به آرامی در قالب بریزید. زردآلوها را نصف کنید، قسمت بیرونی آن‌ها را در آرد بزنید و روی کیک قرار دهید.

پرک بادام را هم روی دیگر قسمت‌های کیک بپاشید. قالب را به مدت…
“““html

۴۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید.

بعد از خارج کردن کیک می‌توانید روی آن را با قلمو عسل گرم یا شهد مربای زردآلو بمالید.

دستور تهیه کیک زردآلوی مجلسی

مواد لازم برای تهیه کیک زردآلو:

  • ۴ عدد تخم‌مرغ
  • ۲ و نیم پیمانه آرد
  • نصف پیمانه شیر
  • یک و نیم پیمانه شکر
  • دو سوم پیمانه روغن مایع
  • ۸ الی ۹ عدد زردآلوی قاچ شده
  • یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
  • ۴ قاشق غذاخوری گلاب
  • یک قاشق چای‌خوری وانیل

دستور تهیه کیک زردآلو

دستور تهیه کیک زردآلو مرحله به مرحله

مراحل تهیه کیک زردآلو:

همه مواد به جز آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و با همزن حدود ۵ دقیقه هم بزنید. بعد آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به مخلوط مایع اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

کف قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. زردآلوها را که به قطعات نازک برش زده‌اید، روی مایه کیک بچینید. قالب را در فر که قبلاً گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پخته شود.

بعد از پخت، می‌توانید روی کیک عسل بمالید. امیدواریم که در کنار خانواده از این کیک خوشمزه لذت ببرید.

دستور تهیه کیک با زردآلوی تازه

مواد لازم جهت تهیه کیک زردآلو:

  • آرد: ۲ پیمانه
  • نشاسته‌ ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • ماست: ½ پیمانه
  • روغن: ½ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
  • وانیل: ½ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ¼ قاشق چای‌خوری
  • زردآلو: ½ پیمانه

دستور تهیه کیک زردآلو:

تخم‌مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن و بعد ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

نشاسته ذرت، وانیل، نمک و بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید و سپس سه بار الک کنید. ۲ قاشق از آرد را کنار بگذارید و بقیه آرد را در سه مرحله به مخلوط اضافه و آرام هم بزنید.

زردآلوها را نازک برش بزنید و با دو قاشق آرد مخلوط کنید تا زردآلوها ته کیک نروند. فر را روی دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید. کف ظرف را با کره یا روغن چرب کنید و آرد پاشی کنید.

مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، نیمی از آن را در ظرف بریزید و زردآلوها را روی آن قرار دهید. سپس نیمی دیگر از مایه را به آرامی روی زردآلوها بریزید تا کاملاً پوشش دهد.

قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید. اگر پخته بود، فر را خاموش کنید و بگذارید کیک ۱۰ دقیقه در فر بماند، سپس آن را خارج کنید.

دستور تهیه کیک زردآلو

دستور تهیه کیک زردآلو رستورانی

دستور تهیه کیک با مربای زردآلو

مواد لازم جهت تهیه کیک مربای زردآلو:

  • ۴ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ لیوان آرد
  • ۲ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • وانیل کمی
  • ۱ لیوان شکر
  • ۱ لیوان ماست
  • ۱ لیوان روغن مایع
  • مربای زردآلو به میزان لازم

مراحل تهیه کیک مربای زردآلو:

چهار عدد تخم‌مرغ، یک لیوان شکر و کمی وانیل را با همزن حدود پنج دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود. سپس یک لیوان روغن و یک لیوان ماست ساده اضافه کرده و کمی هم بزنید.

سه لیوان آرد و دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه کنید و با وسیله‌ای هم بزنید. قالب را چرب کرده و آرد پاشی کنید. نیمی از مواد را داخل قالب ریخته و سپس مربا را که روی آن می‌ریزید و دوباره بقیه مواد کیک را روی مربا بریزید.

قالب را در فر که قبلاً گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید.

همچنین بخوانید:

دستور تهیه ۲ مدل ترشک زردآلو ملس و خوش طعم

دستور تهیه ۸ مدل لواشک زردآلو با طعمی شگفت‌انگیز

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا