رسپی

دستور تهیه 6 مدل شربت گیلاس سالم و طبیعی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شربت گیلاس

گیلاس یکی از میوه‌های خوشمزه تابستانی است که خواص زیادی برای بدن دارد. اگر می‌خواهید این میوه خوشمزه را به صورت نوشیدنی میل کنید، می‌توانید شربت گیلاس طبیعی درست کنید.

با ما در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این شربت خوشمزه و طبیعی را به شما آموزش دهیم.

دستور تهیه شربت گیلاس خانگی

مواد لازم برای تهیه شربت گیلاس:

  • ۱ کیلو گیلاس تمیز و شسته شده
  • ۳ پیمانه شکر
  • ۳ پیمانه آب

مراحل تهیه شربت گیلاس:

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. بعد از ۵ دقیقه که شربت به جوش آمد، با گوشت‌کوب کمی گیلاس‌ها را له کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر هم بجوشد.

شربت را از صافی رد کنید و نیم ساعت صبر کنید تا شربت به طور کامل از صافی عبور کند. سپس شربت خالص را دوباره روی حرارت قرار دهید تا ۵ دقیقه دیگر هم بجوشد.

ظرفی که قرار است شربت را در آن نگهداری کنید باید خوب با آب و صابون شسته شود و سپس با آب جوش کاملاً ضدعفونی شود، زیرا اگر این کار انجام نشود، شربت کپک می‌زند. می‌توانید ظرف را در ماشین ظرفشویی نیز بشویید.

این شربت را می‌توانید به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید. سعی کنید همیشه شربت تازه تهیه کنید.

چطور شربت گیلاس درست کنیم؟

دستور تهیه مربا و شربت گیلاس همزمان

مواد لازم برای تهیه مربا و شربت گیلاس:

  • گیلاس پاک کرده نیم کیلوگرم (یا دو کاسه ماست‌خوری)
  • شکر نیم کیلوگرم (یا دو کاسه ماست‌خوری)
  • پودر ژله گیلاس یا آلبالو یک قاشق غذاخوری

مراحل تهیه شربت گیلاس:

گیلاس‌ها را شسته و از هسته جدا کنید. سپس دو کاسه گیلاس را با یک و نیم کاسه ماست‌خوری شکر مخلوط کرده و در یک قابلمه بزرگ بریزید. در قابلمه را بگذارید و آن را حدود 3 الی 4 ساعت کنار بگذارید.

سپس قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید. بعد از جوش آمدن، در قابلمه را بردارید تا حدود 5 دقیقه مربا بجوشد. آن را مرتب هم بزنید تا سر نرود. شعله را خاموش کنید، حالا کف روی مربا را جدا کنید و دور بیندازید.

نصف شربت جداسازی کنید که حدود یک لیوان خواهد بود. نصف کاسه ماست‌خوری شکر (معادل یک فنجان یا 120 گرم شکر) را روی بقیه مربا بریزید و دوباره در قابلمه را گذاشته تا مربا به جوش آید. سپس در ظرف را بردارید تا مربا 2 دقیقه با شعله زیاد بپزد.

یک قاشق غذاخوری پودر ژله را آرام آرام به مربا اضافه کرده و هم بزنید تا مربا آماده شود. شعله را خاموش کنید.

دستور تهیه 6 مدل شربت گیلاس سالم و طبیعی (مرحله به مرحله)

کف روی مربا را دوباره جدا کرده و دور بیندازید و بگذارید مربا در قابلمه بماند تا سرد شود. در حین سرد شدن، چند بار آن را هم بزنید تا گیلاس‌ها به هم نچسبند. مربا آماده است و می‌توانید آن را در ظرف مخصوص بریزید. نوش جان!

دستور تهیه شربت گیلاس طبیعی

مواد لازم برای تهیه شربت گیلاس:

  • ۱ فنجان گیلاس
  • ۲ قاشق شکر

مراحل تهیه شربت گیلاس طبیعی:

گیلاس‌ها را بشویید و بگذارید با یک و نیم لیوان آب بیست دقیقه با حرارت کم بپزد. نصف لیوان آب تبخیر می‌شود؛ بعد از اینکه رنگ و طعم گیلاس درآمد، گیلاس‌ها را جدا کنید و دو قاشق شکر به آب اضافه کرده و بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد تا شکر حل شود.

حالا بگذارید شربت شما خنک شود و سپس نوش جان کنید.

دستور تهیه شربت گیلاس

شربت گیلاس بدون هسته

دستور تهیه شربت گیلاس سیاه

مواد لازم برای تهیه شربت و مربای گیلاس:

“““html

مواد لازم:

  • گیلاس سیاه بدون هسته: سه پیمانه
  • آب سیب خانگی: نصف فنجان
  • آب لیمو تازه: دو قاشق چای‌خوری
  • شکر: سه پیمانه

مراحل تهیه شربت و مربای گیلاس:

یک قابلمه بزرگ بردارید و یک لایه گیلاس را در آن بریزید. سپس مقداری شکر روی گیلاس‌ها بپاشید و این کار را تا تمام شدن گیلاس‌ها ادامه دهید. در انتها، آب لیمو و آب سیب را هم اضافه کنید. فراموش نکنید که آب سیب را با پوست بگیرید.

قابلمه را روی حرارت متوسط به مدت ۳۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید (این زمان بستگی به قدرت اجاق‌گاز شما دارد). بعد از نیم ساعت، کمی از شربت را در یک ظرف تمیز و دردار بریزید و بقیه مایعات را برای غلیظ‌تر شدن روی اجاق بگذارید.

وقتی مایع به غلظتی که می‌خواهید رسید (ولی هنوز خیلی رقیق بود)، شعله را خاموش کنید. حدود پنج تا ده دقیقه بعد به قابلمه سر بزنید و غلظت باقی‌مانده شربت را چک کنید.

اگر شربت به اندازه کافی غلیظ شده بود، بگذارید کمی سرد شود و سپس آن را در ظرف‌هایی که آماده کرده‌اید بریزید. آب سیب و آب لیمویی که اضافه کردید، مانع شکرک‌زدن مربا می‌شود.

اگر مرباها را در ظرف‌های استریل و با در محکم در یخچال بگذارید، می‌توانید تا بیشتر از شش ماه از آنها استفاده کنید. همچنین می‌توانید مقداری از آن را در فریزر نگهداری کنید تا برای تابستان سال بعد هم مربای گیلاس داشته باشید و به مقدار مصرف یکی دو ماه را در یخچال قرار دهید.

دستور تهیه شربت گیلاس رژیمی

  • گیلاس پاک‌کرده یا دون‌کرده: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۳ پیمانه
  • آب: ۳ پیمانه

دستور تهیه شربت گیلاس رژیمی:

در ابتدا، گیلاس‌ها را بشویید و هسته و چمبه آن‌ها را جدا کنید. بعد شکر و آب را خوب با هم مخلوط کنید و سپس گیلاس‌ها را به آن اضافه کنید.

این مخلوط را روی شعله اجاق بگذارید و مدام هم بزنید تا بجوشد و ته نگیرد. وقتی شربت به غلظت دلخواه شما رسید، آن را از روی شعله بردارید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا سرد شود.

بعد از سرد شدن، شربت را از صافی رد کنید تا گوشت گیلاس جدا شود. از گوشت گیلاس می‌توانید به عنوان مربا یا برای تزئین دسرها استفاده کنید.

در مرحله آخر، شربت را در بطری‌های شیشه‌ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

دستور تهیه شربت گیلاس

دستور تهیه شربت گیلاس مجلسی

مواد لازم برای تهیه شربت گیلاس:

  • گیلاس: یک کیلو
  • شکر: یک لیوان
  • آب: ۲ لیتر (۸ لیوان)
  • میخک: ۳ تا ۴ عدد
  • چوب دارچین: یک تکه

دستور تهیه شربت گیلاس:

تمام مواد را به جز دارچین روی گاز بگذارید و بجوشانید. وقتی رنگ گیلاس‌ها تغییر کرد و کمی کمرنگ شد، چوب دارچین را اضافه کنید و سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.

سپس شربت را از صافی عبور دهید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. در این حالت رنگ شربت براق خواهد شد. سپس می‌توانید آن را خنک نوش جان کنید.

همچنین بخوانید:

دستور تهیه شربت آلبالو با هسته به ۲ روش ساده

دستور تهیه ۳ مدل شربت زردآلو نوشیدنی سالم و مقوی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا