دستور دستور تهیه سوپ تمر هندی با سبزیجات تازه خوش طعم (مرحله به مرحله)

“`html
روش درست کردن سوپ تمر هندی
در این بخش از سایت رضیم با روش تهیه سوپ تمر هندی آشنا میشوید. این سوپ بینالمللی بسیار محبوب است و در بسیاری از کشورهای دنیا سرو میشود.
مواد لازم برای سوپ تمر هندی
- گشنیز خرد شده: نیم پیمانه
- نعنا تازه خرد شده: نیم پیمانه
- پیاز خرد شده: یک عدد
- سیر له شده: 2 حبه
- موز سبز خرد شده: 2 عدد
- فلفل چیلی خرد شده: 1 عدد
- پودر زیره سبز: 1 قاشق سوپخوری
- پودر دانه گشنیز: 2 قاشق سوپخوری
- آرد: 1 قاشق سوپخوری
- آب گوشت: 2.5 پیمانه
- عصاره تمر هندی: یک چهارم پیمانه
- شیر نارگیل: 1 و یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن کنجد: یک سوم پیمانه
روش تهیه سوپ تمر هندی
روغن کنجد (یا روغن مایع) را در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت گرم کنید. سپس پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم شود.
سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره و پودر دانه گشنیز را به این مخلوط اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. بعد آرد را افزوده و کمی بیشتر تفت دهید.
موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمر هندی که قبلاً با مقداری آب ولرم خیس کردهاید و از صافی رد کردهاید و شیر نارگیل را به مواد اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. سپس در تابه را بگذارید تا موزها نرم شوند.
مواد را در غذاساز ریخته و پوره کنید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و دوباره روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد. سپس باقی فلفلچیلی را هم اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
قبل از سرو، گشنیز و نعنا را به سوپ اضافه کنید و نوش جان کنید.
خاصیت های تغذیه ای تمر هندی
تمر هندی یکی از خوشمزهترین مواد غذایی است که در تهیه انواع سسها و غذاها استفاده میشود. این میوه طعم ترش و نسبتا شیرینی دارد و برای بسیاری از افراد خوشایند است. تمر هندی حاوی منیزیم، پتاسیم، آهن، فسفر، کلسیم، ویتامینهای B، C، K و فولات است. این میوه همچنین دارای ترکیبات گیاهی با خاصیت آنتیاکسیدانی است و مواد معدنی، آمینواسیدها و ویتامینها را در خود دارد.