رسپی

دستور دستور تهیه سوپ تمر هندی با سبزیجات تازه خوش طعم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش درست کردن سوپ تمر هندی

در این بخش از سایت رضیم با روش تهیه سوپ تمر هندی آشنا می‌شوید. این سوپ بین‌المللی بسیار محبوب است و در بسیاری از کشورهای دنیا سرو می‌شود.

مواد لازم برای سوپ تمر هندی

  • گشنیز خرد شده: نیم پیمانه
  • نعنا تازه خرد شده: نیم پیمانه
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • سیر له شده: 2 حبه
  • موز سبز خرد شده: 2 عدد
  • فلفل چیلی خرد شده: 1 عدد
  • پودر زیره سبز: 1 قاشق سوپ‌خوری
  • پودر دانه گشنیز: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • آرد: 1 قاشق سوپ‌خوری
  • آب گوشت: 2.5 پیمانه
  • عصاره تمر هندی: یک چهارم پیمانه
  • شیر نارگیل: 1 و یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن کنجد: یک سوم پیمانه

روش تهیه سوپ تمر هندی

روغن کنجد (یا روغن مایع) را در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت گرم کنید. سپس پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم شود.
سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره و پودر دانه گشنیز را به این مخلوط اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. بعد آرد را افزوده و کمی بیشتر تفت دهید.
موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمر هندی که قبلاً با مقداری آب ولرم خیس کرده‌اید و از صافی رد کرده‌اید و شیر نارگیل را به مواد اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. سپس در تابه را بگذارید تا موزها نرم شوند.

مواد را در غذاساز ریخته و پوره کنید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و دوباره روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد. سپس باقی فلفل‌چیلی را هم اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
قبل از سرو، گشنیز و نعنا را به سوپ اضافه کنید و نوش جان کنید.

خاصیت های تغذیه ای تمر هندی

تمر هندی یکی از خوشمزه‌ترین مواد غذایی است که در تهیه انواع سس‌ها و غذاها استفاده می‌شود. این میوه طعم ترش و نسبتا شیرینی دارد و برای بسیاری از افراد خوشایند است. تمر هندی حاوی منیزیم، پتاسیم، آهن، فسفر، کلسیم، ویتامین‌های B، C، K و فولات است. این میوه همچنین دارای ترکیبات گیاهی با خاصیت آنتی‌اکسیدانی است و مواد معدنی، آمینواسیدها و ویتامین‌ها را در خود دارد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا