رسپی

دسر اسموتی انبه و توت فرنگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسر اسموتی انبه و توت فرنگی

اسموتی‌ها یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و خنک در تابستان هستند که می‌توان آن‌ها را با میوه‌های مختلف تهیه کرد. در اینجا دستور تهیه اسموتی انبه و توت فرنگی را به شما معرفی می‌کنیم. این نوشیدنی با شیرهای گیاهی درست می‌شود (در اینجا از شیر بادام استفاده می‌شود). این اسموتی انبه طعمی عالی دارد و نیازی به بستنی یا لبنیات ندارد و به همین دلیل وگان است. نوشیدن این دسر خوشمزه در فصل تابستان به شما انرژی می‌دهد و باعث می‌شود حس شاد و سرحال‌تری داشته باشید.

برای داشتن یک نوشیدنی فوق‌العاده، موز و انبه را یخ زده کنید تا اسموتی شما حالت خامه‌ای بگیرد.
مواد لازم : میزان مورد نیاز :
شیر بادام 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
کره بادام (یا هر کره مغزی دیگر مثل کره بادام‌زمینی) 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
موز متوسط منجمد 1 عدد (100 گرم)
انبه تازه 1 پیمانه خرد شده (165 گرم)
توت فرنگی تازه 2 پیمانه خرد شده

دستور تهیه اسموتی انبه و توت فرنگی در منزل

برای تهیه این اسموتی، ابتدا همه مواد را با شیر بادام ترکیب کنید. سپس کره بادام، شکر، موز یخ زده، انبه و توت فرنگی را به مخلوط‌کن اضافه کنید. این‌قدر هم بزنید تا همه مواد کاملاً یکدست شوند. سپس نوشیدنی را داخل لیوان بریزید و بلافاصله سرو کنید.

نکات مهم :

شیر بادام: می‌توانید از هر نوع شیر دیگری که دارید استفاده کنید.
کره بادام: می‌توانید به جای آن از هر کره مغزی دیگری استفاده کنید که طعم کمی متفاوتی می‌دهد.
شکر: اضافی است و می‌توانید آن را حذف کنید چون موز و انبه خودشان قند طبیعی دارند.
موز یخ زده: وقتی موزهای رسیده و اضافی دارید، آن‌ها را پوست کنده، به تکه‌های کوچک برش دهید و در فریزر قرار دهید تا همیشه موز یخ زده برای اسموتی‌ها داشته باشید.
توت فرنگی و انبه: ما از توت فرنگی و انبه تازه استفاده کردیم، اما می‌توانید از میوه‌های یخ زده هم استفاده کنید.

منبع : وی جی ها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا