دسر فلامینگو ساده و خوشمزه توسط (مرحله به مرحله)

“`html
دسر فلامینگو ساده و خوشمزه توسط
دسر فلامینگو یک دسر جذاب و خوشمزه است که با مواد مختلف درست میشود و معمولاً در رستورانها و مهمانیهای خاص سرو میشود. به این دسر همچنین “فلامینگو فوندو” هم میگویند. در این مطلب، ما دستور تهیه دسر فلامینگو را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید یک دسر خوشمزه برای مهمانیها تهیه کنید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
شیر | ۳ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
خامه صبحانه | ۱ پاکت |
تخم مرغ (زرده) | ۳ عدد |
پودر ژلاتین | ۷ قاشق مربا خوری |
آب سرد | ۱/۴ لیوان |
وانیل | ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکلات رنده شده | ۱/۴ لیوان |
موز | ۲ عدد |
کمپوت آناناس | ۱ قوطی کوچک |
گردو | ۱/۲ لیوان |
دستور تهیه دسر فلامینگو خوشمزه و مجلسی با طعم ویژه
۱. ابتدا شیر را با نصف لیوان شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود.
۲. زردههای تخممرغ را با نصف لیوان شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل توی ظرفی روی حرارت بخار کتری میگذاریم و با همزن میزنیم تا رنگ آن کرم شود و شکر کاملاً حل شود. بخار آب کمک میکند تا زردهها پخته شوند.
۳. ژلاتین را در آب سرد بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بنماری کنید.
۴. وقتی شیر و ژلاتین خنک شد، آنها را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و با چنگال هم بزنید.
۵. خامه را در یک ظرف هم بزنید، سپس این مخلوط را به خامه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۶. در این مرحله دو روش وجود دارد: میتوانید مواد را داخل ظرف استیل بریزید و روی ظرف بزرگتری که حاوی یخ است قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد، یا ظرف را در یخچال بگذارید و هر چند دقیقه هم بزنید تا بسته نشود و غلظت بگیرد و دوباره در یخچال بگذارید.
۷. آناناس، موز و گردو را به قطعات کوچک خرد کنید. وقتی کرم خامهای به غلظت دلخواه رسید، این مواد را به کرم اضافه نموده و با شکلات رنده شده مخلوط کنید. سپس قالب را کمی چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید.
منبع : سر آشپز پاپیون