رسپی

دسر قهوه و شیر ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسر قهوه و شیر ساده و خوشمزه

شیر عسلی در دنیا به نام‌های condensed milk و sweetened condensed milk شناخته می‌شود. این شیر، نوعی شیر معمولی است که آب آن به شدت تبخیر شده و به همین دلیل قوام زیادی دارد. به خاطر وجود شکر، شیر عسلی معمولاً می‌تواند برای سال‌ها بدون یخچال بماند (البته اگر قوطی‌اش باز نشود). این محصول محبوب در تهیه شیرینی‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شیر عسلی را می‌توان از فروشگاه‌ها خرید اما به دلیل وجود مواد افزودنی، ما تصمیم گرفته‌ایم هم دستور تهیه ژله قهوه و شیر عسلی و هم دستور تهیه شیر عسلی را برای شما عزیزان ارائه دهیم. می‌دانید که می‌توانید ژله شیر عسلی هم درست کنید، اما اینجا ژله‌ای داریم که ترکیب قهوه و شیر عسلی است و طعم بسیار جذابی دارد.

دستور تهیه ژله قهوه و شیر عسلی مهیج

ابتدا دستور تهیه ژله را می‌گوییم و سپس برای کسانی که می‌خواهند شیر عسلی را در خانه درست کنند، طرز تهیه آن را بیان خواهیم کرد:

مواد لازم جهت تهیه ژله قهوه و شیر عسلی

آب سرد نصف پیمانه
پودر ژلاتین 20 گرم (دو قاشق غذاخوری)
قهوه دم کشیده غلیظ 2 پیمانه
شیر عسلی 1 بسته

دستور تهیه ژله قهوه و شیر عسلی

پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا نرم شود.
قهوه را در آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی بجوشد.
سپس مخلوط دیگری که شامل پودر ژلاتین و آب است را به قهوه داغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود.
بعد شیر عسلی را به مخلوط اضافه کنید.
در نهایت مواد را در قالب بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. می‌توانید از قالب مستطیلی استفاده کنید و پس از سفت شدن، آن را به قطعات مکعبی برش بزنید.

دسر قهوه و شیر عسلی

نکات کلیدی جهت تهیه ژله قهوه و شیر عسلی

حداکثر مراقب باشید که قهوه به جوش نیاید.
می‌توانید این ژله را به شیوه‌ای ترکیبی درست کنید: در ابتدا ژله شیر عسلی را با وانیل آماده کرده، بگذارید در یخچال تا سفت شود. سپس نیمی از مواد مانده از شیر عسلی و پودر ژلاتین را با قهوه مخلوط کرده و روی ژله‌ای که سفت شده بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا سفت شود.
همچنین می‌توانید به جای قهوه، از نسکافه استفاده کنید یا ترکیبی از هر دو را به کار ببرید.

حال به دستور تهیه شیر عسلی در خانه می‌پردازیم:

مواد لازم جهت تهیه شیر عسلی

دسر قهوه و شیر ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

شیر 2 لیوان
شکر نصف لیوان
کره 25 گرم

دستور تهیه دسر قهوه و شیرعسلی

دستور تهیه شیر عسلی

در یک تابه بزرگ، شیر و شکر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
هر 5 دقیقه یکبار به آن سر بزنید و هم بزنید.
بعد از 15 دقیقه کره را اضافه کرده و اجازه دهید حل شود. پس از 30 دقیقه، شیر عسلی شما آماده است.

نکات مهم

توجه کنید که ظرفی که انتخاب می‌کنید بسیار بزرگ باشد تا با حرارت ملایم، شیر و شکر به هم مخلوط شوند و ته نگیرد. اگر حرارت زیاد باشد، شیر عسلی ممکن است ته بگیرد و رنگ آن تیره شود.
در نهایت می‌توانید یک شیر عسلی یکنواخت و غلیظ با رنگ روشن داشته باشید.

امیدواریم از ژله قهوه و شیر عسلی و همچنین شیر عسلی خانگی ما لذت ببرید و از طعم آن‌ها خوشحال باشید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا