طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه دسر محلبی کاراملی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم دسر محلبی کاراملی

۱) یک لیتر شیر
۲) ۵ ق.غ آرد
۳) ۲ ق.غ نشاسته
۴) یک عدد زرده ی تخم مرغ
۵) یک لیوان شکر
۶) ۲ ق.غ کره
۷) وانیل

✔ برای کرم :

۱) یک لیوان شکر
۲) یک بسته خامه

طرز تهیه دسر محلبی کاراملی

داخل ظرفی کره رو بریزید آب کنید آرد رو اضافه کنید تفت بدید تا از خامی دربیاد سپس شیر رو اضافه کنید خوب هم بزنید تا گوله گوله نشه با شعله ی متوسط سپس مابقی مواد رو به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید وقتی قوام پیدا کرد از روی شعله بردارید و داخل ظرف سرو بریزید . برای کامل کردن شکر رو داخل ظرفی بریزید با شعله ی ملایم شکر رو تفت بدید تا رنگش عوض بشه و قهوه ای بشه سعی کنید تابه رو تکان بدید و قاشق داخلش نکنید خامه رو اضافه کنید ( مراقب باشید خامه ممکنه پرتاب بشه روتون ) با قاشق هم بزنید بعد از اینکه کارامل قوام پیدا کرد از روی شعله بردارید بعد از اینکه کمی ولرم شد روی محلبی بریزید وقتی محلبی به دمای اتاق رسید روش سلفون بکشید و به مدت دو ساعت داخل یخچال بزارید و سپس سرو کنید .
نوش جان 😋

‫0/5 ‫(0 نظر)

8 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا