طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه دسر هلوی لیوانی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

یک دسر خیلی خوشمزه است با شیرینی خیلی کم

مواد لازم دسر هلوی لیوانی

۱) یک لیتر شیر ( ۵ لیوان )
۲) یک لیوان شکر
۳) ۳ ق.غ آرد
۴) ۲ ق.غ نشاسته
*
یک بسته وانیل ( نوک ق.چ وانیل ایرانی )
یک بسته کرم شانتی ( خامه قنادی )

✔ سس هلو :
۱) ۳ ، ۴ عدد هلو
۲) ۴ ق.غ شکر
۳) ۳ ، ۴ قطره آبلیمو
۴) یک لیوان (۱۲۵ ml) آب
۵) یک ق.غ نشاسته
۶) یک ق.چ کره

طرز تهیه دسر هلوی لیوانی

آرد ، نشاسته ، شکر و شیر داخل یک ظرف مناسب بریزید و مدام هم بزنید و با یک شعله ی ملایم تا قوام پیدا کنه و سپس از روی گاز بردارید و رویش وانیل اضافه کنید و کنار بزارید تا ولرم بشه و هر چند وقت یکبار هم بزنید تا روش نبنده . پوست هلوها رو گرفته و مربع مربع خرد کنید داخل یک ماهیتابه ی مناسب بذارید و روش شکر و آب رو اضافه کنید و وقتی شروع به جوشیدن کرد روی هلوها آبلیمو بریزید و خیلی آرام با قاشق هم بزنید ۱ الی ۲ دقیقه بپزید نشاسته رو با آب خیلی کم حل کنید و روی میوه بریزید و همزمان هم بزنید و کره رو هم اضافه کنید و کمی اجازه بدید روی گاز بمونه و بعد بردارید . به محلبی کرم شانتی رو اضافه کنید و با همزن درجه ی بالا ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید داخل لیوانهای سرو کمی از محلبی بریزید و سپس روی اونها هلو رو اضافه کنید و پخش کنید و دوباره از محلبی روش بریزید و با هلو میتونید تزئین کنید و میتونید حتی با پودر نارگیل تزئین کنید و یا میتونید کل محلبی رو داخل ظرف ریخته و در انتها میوه رو بچینید .
نوش جان 😋

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا