رسپی

دسر پاناکوتا طالبی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسر پاناکوتا طالبی

اگر دنبال یک دسر خوشمزه و خاص برای مهمانی‌ها و مراسم هستید، پاناکوتا طالبی گزینه مناسبی است. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله دسر پاناکوتا طالبی خوشمزه و مخصوص با ژلاتین در ادامه با ما همراه باشید. ممنون از توجه شما!

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
شیر دو پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
ژلاتین دو قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
طالبی شاه پسند یک عدد

دستور تهیه دسر پاناکوتا طالبی

مرحله اول
برای تهیه پاناکوتا طالبی، ابتدا بالای طالبی را برش می‌زنیم و دانه‌های آن را با قاشق خارج می‌کنیم.
سپس شیر را در یک قابلمه می‌ریزیم، شکر را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. بعد، پودر ژلاتین را هم می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله دوم
در حین حرارت، به طور مداوم هم می‌زنیم تا جوش بیاید.
سپس وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم، اجازه می‌دهیم سرد شود. طالبی را در یک ظرف مناسب قرار داده و مخلوط سرد شده دسر را داخل آن می‌ریزیم.

مرحله سوم
برای اینکه دسر خوب ببندد، طالبی را یک شب در یخچال می‌گذاریم.
بعد از اینکه کاملاً سفت شد، آن را از وسط نصف کرده و به برش‌های کوچک تقسیم می‌کنیم و در ظرف سرو می‌چینیم. این دسر خیلی شیک و خوشمزه است.

منبع : مُچ مَگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا