رسپی

دسر کرم خرمالو : ۲ روش جهت تهیه دسر کرم خرمالو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر کرم خرمالو ، ساده و خوشمزه

دسر کرم خرمالو یکی از دسرهای خوشمزه و شیک پاییزی است. مواد اصلی این دسر کرم خوش طعم خرمالو، خامه قنادی، شیر و پودر ژلاتین می‌باشد. خرمالو یکی از میوه‌های پاییزی است که می‌توانید از آن در تهیه انواع کیک، ژله و دسر استفاده کنید. با ما همراه باشید.

دستور تهیه دسر کرم خرمالو برای میزبانی شیک

روش اول: دسر کرم خرمالو با خامه قنادی

مواد لازم:

  1. زرده تخم مرغ ۲ عدد
  2. شکر نصف پیمانه
  3. شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه
  4. پودر ژلاتین ۴ قاشق چای‌خوری
  5. آب سرد یک سوم پیمانه
  6. خرمالو ۱۵۰ گرم (له شده) یا دو عدد متوسط
  7. خامه فرم گرفته ۱ پیمانه
  8. خرمالو خرد شده یک عدد برای تزئین

دستور تهیه:

ابتدا زرده تخم‌مرغ و شکر را با همزن خوب بزنید تا رنگ آن روشن شود. شیر را در یک ظرف جداگانه گرم کنید.

سپس آن را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. بعد از مخلوط شدن، همزن را خاموش کنید و اجازه دهید که کمی ولرم شود.

پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی بخار آب یا به مدت یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شفاف شود. سپس آن را به مخلوط ولرم اضافه کنید.

وقتی مخلوط به دمای اتاق رسید، خرمالوی له شده (پوست آن را بگیرید و گوشت خرمالو را له کنید) را به آن اضافه کنید و همزن را کنار بگذارید.

به آرامی خامه فرم گرفته را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید، حتماً به آرامی و دورانی هم بزنید تا مخلوط نشود.

مواد را در قالب‌های خود بریزید یا اگر مثل من قالب‌های تک نفره دارید، آن‌ها را پر کنید و حدود ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

اگر قالب شما فلزی است، به مدت چند ثانیه داخل آب گرم قرار دهید تا دسر از قالب جدا شود. اما اگر از قالب سیلیکونی استفاده می‌کنید، فقط کافیست روکش را بردارید و نرمی آن را با فشار انگشت چک کنید تا از قالب خارج شود.

می‌توانید دسر را با خامه فرم گرفته یا خرمالوی خرد شده و تزئینات دیگر زیبا کنید.

بیشتر بخوانید: بستنی خرمالو: روشی طلایی برای تهیه بستنی خرمالو

دسر کرم خرمالو : ۲ روش جهت تهیه دسر کرم خرمالو (مرحله به مرحله)

separator line

روش دوم: دسر کرم خرمالو با خامه صبحانه

مواد لازم:

  1. خرمالو ۳ عدد
  2. خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  3. شکر ۳ قاشق غذاخوری
  4. پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
  5. آب سرد یا شیر ۵ قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

ابتدا پوست خرمالوها را بکنید به طوری که گوشت آنها آسیب نبیند. سپس آنها را در میکسر بریزید و همراه با شکر و خامه مخلوط کنید.

در یک ظرف پودر ژلاتین را بریزید تا حالت اسفنجی بگیرد و سپس روی بخار آب یا حرارت کتری آن را ذوب کنید تا کامل حل شود.

بعد از حل شدن، ژلاتین را به مخلوط خرمالو اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

مواد را در قالب بریزید (من از قالب سیلیکونی استفاده کردم ولی کمی زیر آن را چرب کردم تا راحت‌تر خارج شود) و سپس داخل یخچال بگذارید تا ببندد.

از خواص خرمالو چه می‌دانید؟

خرمالو دارای طبع گرمی است.

این میوه غنی از ویتامین‌های A، B و C است. همچنین مواد معدنی لازم برای سلامتی مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم را شامل می‌شود و مقداری فیبر نیز دارد.

خرمالو میوه‌ای با کالری بالا است (۱۰۰ گرم خرمالو ۷۰ کالری دارد) ولی در عین حال چربی پایینی دارد.

اگر در فصل سرد لثه‌هایتان خونریزی می‌کند، ممکن است به دلیل کمبود ویتامین C باشد.

باید بدانید که مصرف خرمالو و جذب ویتامین C آن برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

“““html

سلامت لثه‌ها برای بدن مهم است و این ویتامین برای شفافیت پوست نیز مفید می‌باشد. باید توجه کنید هر چه خرمالو رسیده‌تر و شیرین‌تر باشد، میزان ویتامین C آن کمتر می‌شود.

استفاده منظم از غذاهای پر از ویتامین C به بدن در مقابله با عفونت‌ها، پاکسازی سموم و رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند.

خرمالو مانند همه میوه‌ها و سبزیجات نارنجی برای سلامتی چشم‌ها و محافظت از شبکیه چشم مفید است.

این میوه منبع خوبی از فیبرهای غذایی است و مقدار مناسبی از فیبر پکتین دارد. در هر ۱۰۰ گرم از خرمالوی تازه، ۳.۶ گرم فیبر وجود دارد که حدود ۹.۵٪ از نیاز روزانه توصیه شده را تامین می‌کند.

فیبرهای موجود در خرمالو به دفع راحت و رفع یبوست کمک می‌کنند. برای بهره‌مندی از این خاصیت، پیشنهاد می‌شود روزانه دو بار خرمالو بخورید. همچنین، این میوه حاوی آهن و مقدار کمی سدیم است.

خرمالو برای افرادی که از سنگ کلیه و مثانه رنج می‌برند، مفید است. زیرا این میوه مقدار زیادی آب دارد و ادرارآور است. هسته‌های کوبیده‌شده‌ی خرمالو نیز به دفع سنگ کلیه کمک می‌کنند.

استفاده از خرمالو در دوران بارداری بسیار موثر است و در رشد جنین و سلامت مادران باردار نقش مهمی دارد.

خرمالو به اندازه توت‌فرنگی آنتی‌اکسیدان دارد و می‌توانید برای جوان‌سازی پوستتان، پوست خرمالو را روزانه نیم ساعت روی صورتتان بگذارید.

افرادی که موهای کم‌پشتی دارند، با خوردن خرمالو و دریافت روی (زینک) موجود در آن، می‌توانند موهای سالم و پرپشتی داشته باشند.

به دلیل وجود ویتامین A در خرمالو، این میوه برای پوست و ناخن‌ها و موهای خشک و شکننده مناسب است.

بیشتر بخوانید : اسموتی خرمالو : ۴ مدل اسموتی جدید و پرخاصیت با خرمالو

هشدارها و مضرات مصرف خرمالو

اگرچه خرمالو خواص زیادی دارد، اما توصیه نمی‌شود بیش از ۱ تا ۲ عدد خرمالوی نارس در روز بخورید. همچنین، خوردن این میوه برای افرادی که به یبوست مبتلا هستند، مناسب نیست چون تانن موجود در آن ممکن است یبوست را بدتر کند.

بهتر است کسانی که اختلالات روده‌ای دارند یا جراحی روده انجام داده‌اند یا مبتلا به بیماری سل هستند، خرمالو نخورند یا در مصرف آن احتیاط کنند.

زیاده‌روی در مصرف خرمالو می‌تواند به افزایش وزن منجر شود و ممکن است باعث انسداد روده شود.

افرادی که می‌خواهند خرمالو با پوست بخورند، حتماً باید آن را خوب بشویند و به تکه‌های کوچک تقسیم کنند تا هنگام خوردن راحت بجوند و مشکلی برایشان پیش نیاید.

بهتر است این میوه را به صورت رسیده و شیرین انتخاب کنید، زیرا خرمالوهای نرسیده و گس مناسب نیستند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا