رسپی

دلار : دستور تهیه دلار غذای خوشمزه ی لاهیجان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چگونگی درست کردن دلار یا دلال خوشمزه شمالی

امروزه، متاسفانه بعضی رستوران‌ها به خاطر راحتی سبزی‌های دلار را حذف می‌کنند، مخصوصاً در کباب ترش، کال کباب و زیتون پرورده از چوچاق استفاده می‌کنند. به همین دلیل، طعم این غذاها در خانه واقعاً متفاوت است و بسیار خوشمزه‌تر از رستوران‌ها می‌شوند. با این دستور تهیه در رضیم همراه ما باشید.

دلار محلی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه دلار

  • سبزی: گشنیز، نعناع، خنش (خلواش) و شوشاق 1.5 کیلو
  • نمک به اندازه‌ای که کمی شور شود

دستور تهیه دلار خوشمزه لاهیجان

  1. اگر سبزی‌های خنش و شوشاق که مخصوص شمال هستند در دسترس نباشد، می‌توانید فقط از گشنیز و نعناع استفاده کنید.
  2. سبزی‌ها را به خوبی تمیز کنید و دم‌های ضخیم آن‌ها را جدا نمایید، سپس پرهای سبزی را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب آن‌ها برود.
  3. سپس سبزی‌ها را در یک پارچه تمیز قرار دهید و رطوبت آن‌ها را خوب بگیرید.
  4. حالا مقداری نمک بر روی سبزی‌ها بزنید و آن‌ها را خرد کنید. می‌توانید از چرخ‌گوشت یا آسیاب برقی نیز استفاده کنید.
  5. دلار باید کمی شور باشد تا به چشم نمک بیاید.
  6. در نهایت آن را در یک شیشه دربسته بریزید و می‌توانید برای مدتی در یخچال نگه دارید.

لذت آشپزی با رضیم:

دستور تهیه خورشت مالاوابیج، غذای فوق‌العاده شمالی، مرحله به مرحله

دستور تهیه خورشت ساک، غذای محلی مازندران

دستور تهیه خورشت باقالا (باقالا قاتق)، غذای سنتی شمالی

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا