دمنوش انار و دارچین ، ضد سرماخوردگی جدید (مرحله به مرحله)

“`html
دمنوش انار و دارچین، درمان سرماخوردگی جدید
اگر به دمنوشهای خانگی با طرز تهیه ساده علاقه دارید، اینجا با طرز تهیه دمنوش انار و دارچین آشنا میشوید. این دمنوش طعم بسیار خوبی دارد.
مواد لازم برای دمنوش انار و دارچین :
- انار: یک عدد
- چوب دارچین: یک تکه کوچک
- گلپر: چند پر (اختیاری)
- آب جوش: به مقدار دلخواه
دستور تهیه دمنوش انار و دارچین:
دانه کردن انار: انار را دانه کرده و دانهها را در قوری یا ظرف مناسبی بریزید.
اضافه کردن مواد: چوب دارچین و گلپر (در صورت تمایل) را به دانههای انار اضافه کنید.
ریختن آب جوش: آب جوش را روی مواد به اندازه دلخواه بریزید.
دم کشیدن: بگذارید دمنوش به مدت 20 تا 30 دقیقه دم بکشد. اگر میخواهید طعم قویتری داشته باشد، میتوانید زمان دم کشیدن را بیشتر کنید.
صاف کردن و سرو: پس از گذشت زمان مورد نظر، دمنوش را صاف کرده و در فنجان بریزید. میتوانید برای شیرینتر کردن آن از نبات یا عسل استفاده کنید.
نکات مهم جهت تهیه دمنوش انار و دارچین:
برای طعم بهتر، میتوانید از برگ نعناع یا لیمو عمانی نیز استفاده کنید.
برای تهیه دمنوش انار غلیظتر، میتوانید از آب انار طبیعی استفاده کنید.
این دمنوش را میتوانید به صورت گرم یا سرد میل کنید.
برای نگهداری طولانیتر، میتوانید دمنوش را در یخچال بگذارید.
خواص چای انار و دارچین:
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- کاهش فشار خون
- بهبود هضم غذا
- کاهش التهاب
- آنتیاکسیدان قوی
- منبع غنی از ویتامین C
- کمک به کاهش وزن
نکته: افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند، باید قبل از مصرف این دمنوش با پزشک خود مشورت کنند.
نوش جان!