رسپی

دم کردن قهوه عربی به روش سنتی به همراه فوت کوزه گری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دم کردن قهوه عربی به روش سنتی به همراه فوت کوزه گری

طبق داستان‌های قدیمی، کلدی یک چوپان بود که برای اولین بار متوجه شد میوه‌های قهوه موجب افزایش انرژی بزها می‌شود.

بعد از او، یک راهب در صومعه آزمایش‌هایی انجام داد و فهمید که قهوه می‌تواند نوشیدنی انرژی‌زایی باشد. امروزه قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها است که انواع متفاوتی دارد.

قهوه عربی، که از دانه‌های قهوه عربیکا تهیه می‌شود، قدمت زیادی دارد. دو نوع مشهور دانه قهوه در جهان عربیکا و روبوستا هستند. جالب است که قهوه عربیکا بیش از 80 درصد قهوه‌های جهان را تشکیل می‌دهد. در این مقاله به دستور تهیه قهوه عربی می‌پردازیم. ما را همراهی کنید.

مواد لازم برای تهیه قهوه روی گاز

تهیه قهوه عربیکا با قهوه‌جوش بسیار ساده و سریع است. مواد لازم برای تهیه یک فنجان قهوه عربیکا به شرح زیر است:

آب: 1 فنجان
پودر قهوه: 1 تا 2 قاشق چای‌خوری
هل آسیاب شده: 1 دانه
میخک: 1 دانه
زعفران: مقدار کمی
زنجبیل: نصف قاشق مرباخوری
خرما یا انجیر: در صورت میل برای سرو

دستور تهیه قهوه عربی

در مرحله اول، آب را در قهوه‌جوش بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا کم‌کم به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، قهوه‌جوش را به مدت 30 ثانیه از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

سپس پودر قهوه را اضافه کنید و قهوه‌جوش را دوباره روی حرارت کم قرار دهید. بگذارید قهوه 10 دقیقه روی حرارت پخته شود. وقتی که کف کمی روی قهوه ظاهر شد، قهوه‌جوش را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به مدت یک دقیقه خنک شود.

روش دم کردن قهوه روی گاز

سپس هل، میخک، زعفران و سایر ادویه‌های دلخواه را اضافه کنید. دوباره قهوه‌جوش را روی حرارت بگذارید تا ادویه‌ها خوب حل شوند. بعد از آن، قهوه‌جوش را برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود و پودر قهوه ته‌نشین شود. سپس این نوشیدنی را در فنجان ریخته و با خرما یا انجیر نوش جان کنید.

دستور تهیه قهوه عربی با شیر

طرز تهیه قهوه عربی با شیر، تفاوت چندانی با قهوه عربی ساده ندارد؛ فقط به جای یک فنجان آب، از یک فنجان شیر استفاده کنید.

نکات مهم در تهیه قهوه عربی

معمولاً در تهیه قهوه عربی از شکر و شیر استفاده نمی‌شود.
شما می‌توانید انواع دیگر مواد مانند بادام و کارامل را به قهوه خود اضافه کنید.
میزان آسیاب کردن قهوه باید به اندازه پودر کاکائو و حتی درشت‌تر باشد.
روش دم کردن قهوه عربی مانند قهوه ترک و فرانسوی است.
زمان دم کشیدن قهوه عربی بیشتر از سایر قهوه‌هاست، به همین دلیل این نوشیدنی سنگین‌ترین نوع قهوه به شمار می‌رود.
بهتر است از موادی که به قهوه عربی طعم می‌دهند، درزمان دم کشیدن استفاده کنید.

دم کردن قهوه عربی به روش سنتی به همراه فوت کوزه گری (مرحله به مرحله)

نکات مهم در تهیه قهوه عربی

خواص قهوه عربی

قهوه عربیکا خواص زیادی برای بدن دارد، از جمله کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم. همچنین می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های قلبی، جنون و سرطان‌ها جلوگیری کند. البته مصرف زیاد قهوه عربی برای سلامتی مناسب نیست.

زیاد نوشیدن قهوه عربیکا می‌تواند به تنگ شدن رگ‌های خونی منجر شود. اگر از کم‌خونی یا فشار خون بالا رنج می‌برید، بهتر است از قهوه عربی پرهیز کنید.

کلام آخر

همانطور که در این مقاله گفتیم، قهوه عربیکا یکی از قهوه‌های خوش‌طعم و محبوب است که امروزه استقبال زیادی از آن می‌شود. به گفته آمارها، درصد بالایی از دانه‌های قهوه جهان از نوع عربیکا هستند.

این قهوه را می‌توانید به روش‌های مختلف تهیه کنید. اگر می‌خواهید طعم خالص‌تری از این قهوه داشته باشید، بهتر است آن را بدون ادویه و مواد افزودنی آماده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا