رسپی

دنده بلال با سس مخصوص؛ یک میان وعده خوش‌خوراک

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دنده بلال یا ریب کورن یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که کافی است یک بار آن را امتحان کنید تا طرفدارش شوید. بلال را معمولاً به صورت کباب شده روی ذغال، بخارپز یا به شکل ذرت مکزیکی می‌خورند، اما این روش متفاوت است. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه دنده بلال با سس مخصوص را به شما معرفی کنیم.

مواد لازم برای تهیه دنده بلال با سس مخصوص

برای درست کردن این بلال خوشمزه برای ۲ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

بلال مکزیکی ۲ عدد
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
پول‌بیبر ¼ قاشق چای‌خوری
نمک ⅓ قاشق چای‌خوری
آویشن نصف قاشق چای‌خوری
جعفری خشک شده به میزان دلخواه

طرز تهیه دنده بلال با سس مخصوص

برای درست کردن دنده بلال مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: آماده سازی بلال

اول پوست بلال و موهای ابریشمی آن را جدا کنید. کمی از هر دو طرف بلال را با چاقو ببرید. بعد یک برش طولی از وسط بزنید و هر تکه را به دو قسمت عرضی تقسیم کنید و دوباره دو برش طولی بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی به خوشمزه

مرحله دوم: آماده سازی سس

در یک کاسه آویشن، نمک، پودر پول‌بیبر، کره آب شده و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

مرحله سوم: بلال را به سس آغشته کنید

با یک برس تمام قسمت‌های بلال را به سس آغشته کنید. سپس آنها را روی سینی فر بچینید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا بپزند. بعد از پخت، دنده بلال را با سس مایونز و جعفری خشک شده سرو کنید.

طرز تهیه دنده بلال با سس مخصوص

“““html
نکات تکمیلی برای تهیه دنده بلال با سس مخصوص:

  • به جای فر می‌توانید از هواپز استفاده کنید. دمای هواپز را روی ۱۹۰ درجه بگذارید و به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.
  • اگر پول‌بیبر ندارید، می‌توانید از فلفل قرمز به عنوان جایگزین استفاده کنید.
  • به جای سس مایونز، سس خردل هم گزینه مناسبی است.

در این مقاله از مجله رضیم، دستور تهیه دنده بلال با سس مخصوص را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم این روش جدید، آسان و خوشمزه را حتماً امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا