رسپی

دیگر نگران اندازه گیری نباشید! مواد لازم برای هر نفر رو اینجا پیدا کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یکی از نگرانی‌های اصلی در آشپزی، میزان درست مواد غذایی است. اینکه چقدر از هر ماده لازم است تا طعم غذا خوب شود. در این مقاله از مجله رضیم به بررسی میزان لازم برای هر غذا خواهیم پرداخت. اگر نمی‌دانید برای پختن غذاها از چه اندازه‌هایی استفاده کنید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

برای آشنایی با میزان دقیق مواد غذایی در پخت و پز، در ادامه چند نمونه برای شما ارائه می‌دهیم:

۱- مقدار گردو در فسنجان

مقدار مناسب گردو برای فسنجان به ازای هر نفر ۵۰ گرم مغز گردو است. اما بسته به سلیقه‌تان می‌توانید تا ۸۰ گرم گردو هم به خورشت اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: اسم غذا را ببینید، ادویه آن را یاد بگیرید

۲- لوبیا در قرمه سبزی

مقدار لوبیا برای قورمه سبزی به ازای هر نفر یک و نیم قاشق غذاخوری است. می‌توانید هم از لوبیا چیتی و هم از لوبیا قرمز استفاده کنید. لوبیا چیتی لعاب بیشتری به خورشت می‌دهد.

۳- عدس در عدس پلو

مقدار عدس برای عدس‌پلو به ازای هر پیمانه برنج، نصف پیمانه عدس است. اما اگر عدس‌پلو را بیشتر دوست دارید، می‌توانید این نسبت را برابر کنید و به ازای هر پیمانه برنج، یک پیمانه عدس استفاده کنید.

چگونه اندازه دقیق مواد برای پختن غذاها را بدانیم؟

۴- لپه در قیمه

مقدار لپه برای خورشت قیمه به ازای هر نفر بین ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری است. اگر دوست دارید خورشت آبکی‌تر باشد، می‌توانید به ازای هر نفر یک و نیم قاشق غذاخوری لپه استفاده کنید.

۵- باقالی در باقالی‌پلو

مقدار باقالی در باقالی‌پلو به ازای هر پیمانه برنج، کمتر از نیم پیمانه باقالی است. توجه داشته باشید که اگر باقالی زیاد باشد، زیبایی غذا کاهش می‌یابد، بنابراین سعی کنید همیشه به اندازه لازم یا کمی کمتر از معمول باقالی اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: ۸ راز شگفت‌انگیز خوشرنگ شدن غذاها

۶- ماکارونی

مقدار مناسب ماکارونی به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم است. اگر از طرفداران این غذا هستید، می‌توانید تا ۱۵۰ گرم هم افزایش دهید.
برای اندازه‌گیری ماکارونی، می‌توانید از قاشق‌های آشپزخانه‌ای استفاده کنید که وسط آن‌ها یک سوراخ دارد و اندازه لازم برای هر نفر را نشان می‌دهد. برای اندازه‌گیری ماکارونی رشته‌ای نیز می‌توانید از این ابزار استفاده کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، به اندازه‌گیری دقیق ۶ ماده غذایی در پخت و پز برای هر نفر پرداختیم. با دانستن این اندازه‌ها، دیگر نگران کم و زیاد شدن مواد در غذاهای خود نباشید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیگر نگران اندازه گیری نباشید! مواد لازم برای هر نفر رو اینجا پیدا کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا