راحتترین رسپی مرغ؛ بدون سرخ کردن و طعمدار کردن

“`html
مرغ یکی از گوشتهای پرطرفدار در آشپزی است که به شیوههای مختلف میتوان آن را تهیه کرد. در این مقاله از مجله رضیم، یک روش ساده و خوشمزه برای پخت مرغ به شما معرفی میکنیم تا در کمترین زمان ممکن، یک مرغ خوش طعم و آبدار بدون سرخ کردن و اضافه کردن آب آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ
برای تهیه مرغ به مواد زیر نیاز داریم:
مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز خلالی | ۳-۴ حبه |
سیر | ۲-۳ حبه |
پودر هل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱/۴ قاشق چایخوری |
آبغوره | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۳-۴ قاشق غذاخوری |
محلول زعفران | به مقدار دلخواه |
مراحل پخت مرغ بدون سرخ کردن
- مدت زمان آمادهسازی مواد و پخت مرغ ۱۰۰-۱۲۰ دقیقه است.
- مقدار مواد در این رسپی کافی برای ۲-۳ نفر است و شما میتوانید با یک محاسبه ساده این مقدار را تغییر دهید و برای تعداد بیشتری مرغ تهیه کنید.
- تهیه این مرغ بسیار ساده و آسان است.
مرحله اول: آمادهسازی پیاز و سیر
پیازها را بشویید و پوست بکنید. سپس آنها را با چاقو خلالی برش بزنید.
پیازهای خلالی را در یک تابه مناسب بریزید.
سیرها را نیز بشویید، پوست بکنید و خرد کنید.
سیرهای خرد شده را به پیازهای خلالی اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: ۸ راز شگفتانگیز خوشرنگ شدن غذاها
مرحله دوم: آمادهسازی مرغ
مرغ را به تکههای یکسان و دلخواه برش بزنید.
آنها را با کمی آب بشویید و داخل صافی بگذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
بیشتر بخوانید: بهترین وزن برای خرید؛ مرغ کوچک بگیریم یا بزرگ؟
مرحله سوم: ترکیب ادویهها
پودر هل،
“““html
پودر دارچین، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیازهای خلالی شده درون تابه اضافه کنید.
کمی با دست پیازها را بفشارید تا آب درون بافتشان خارج شود و ادویهها به خوبی با پیاز ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: اشتباهات رایج در پخت مرغ و نحوه اجتناب از آنها
مرحله چهارم: افزودن مرغ
پیازهای طعمدار شده را ته تابه صاف و یکدست کنید. تکههای مرغ را روی پیاز بچینید.
مرحله پنجم: افزودن روغن، آبغوره و محلول زعفران
به مقدار دلخواه محلول زعفران روی مرغها بریزید. روغن مایع و آبغوره را نیز به محتوای درون تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید.
حرارت را کم کنید و ۱/۳۰-۲ ساعت زمان دهید تا مرغها به آرامی بپزند.
در این بازه زمانی چندبار مرغها را بچرخانید تا همه قسمتهای آن به خوبی طعمدار و پخته شود.
پس از پخت مرغها را در ظرف سرو بچینید و در کنار کته، پلو یا با انواع نان سرو کنید.
امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و بسیار خوشمزه فوق این مرغ را طبخ و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طبخ مرغ از روش های دیگری استفاده می کنید که موجب خوش طعم تر شدن مرغ میشود خوشحال میشویم که آن ترفندها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.