رسپی

راحت ترین روش برای تهیه ژله شکلاتی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ژله شکلاتی

مواد لازم برای تهیه ژله شکلاتی

مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره :

  1. آب جوش ۱.۵ لیوان
  2. آب سرد ۱/۲ لیوان
  3. پودر ژلاتین (۱۲ گرم) ۱.۵ قاشق سوپ خوری
  4. پودر هات شکلات آماده ۲ بسته
  5. شکر ۴ قاشق سوپ خوری
  6. شکلات سیاه و تلخ ۵۰ گرم

مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:

  1. شیر ۱.۵ لیوان
  2. شکر ۵ قاشق سوپ خوری
  3. پودر هات شکلات ۱ بسته
  4. آب سرد ۱/۲ لیوان
  5. پودر ژلاتین (۱۲ گرم) ۱.۵ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای قسمت سفید:

  1. شیر ۲ لیوان
  2. شکر ۸ قاشق سوپ خوری
  3. وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  4. خامه ۳ قاشق سوپ خوری
  5. پودر ژلاتین (۱۸ گرم) ۲ قاشق سوپ خوری
  6. آب سرد ۱/۲ لیوان

دستور تهیه ژله شکلاتی

دستور تهیه برای قسمت شکلاتی تیره :

  1. آب جوش، شکر، پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا همه مواد به خوبی حل شوند.
  2. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود. سپس این ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

دستور تهیه برای قسمت شکلاتی روشن :

  1. شیر و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شوند، ولی نجوشند.
  2. بعد از داغ شدن، هات شکلات را اضافه کرده و مخلوط کنید. اجازه دهید کمی خنک شود. پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته و هم بزنید و روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.
  3. ژلاتین حل شده را بگذارید کمی خنک شود، سپس آن را به شیر ولرم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

دستور تهیه برای قسمت سفید ژله شکلاتی :

  1. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار آب قرار دهید تا حل شود.
  2. شیر و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود. سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. بگذارید کمی خنک شود.
  3. ژلاتین را نیز بگذارید خنک شود. بعد از آن، شیر و ژلاتین را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
  4. قالب مخصوص ژله را با یک قلمو کمی چرب کنید و در فریزر قرار دهید تا سرد شود. یک لایه از مایع شکلاتی تیره را در قالب بریزید و بگذارید در یخچال تا نیم بند شود.
  5. بعد از نیم بند شدن، لایه دوم مایه شکلاتی روشن را بریزید و سپس لایه سوم مایع سفید را اضافه کنید. این کار را ادامه دهید تا تمام مایعات تمام شود. سپس در یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ژله قلبی + عکس

دستور تهیه ژله بستنی خوشمزه به ساده ترین روش در منزل

ژله میوه | دستور تهیه ۸ مدل ژله میوه مجلسی + عکس

بسته بندی ژله ای آب معدنی اوهو (ooho) + فیلم و عکس

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا