رسپی

رازهای تلخ نشدن آبلیمو خانگی فاش شد

بهترین آپلیکیشن آشپزی

در فصل تابستان، تهیه آبلیمو تازه و خانگی کاری بسیار ساده است، اما تلخ شدن آبلیمو بعد از چند وقت یکی از مشکلات شایع است که ممکن است با آن روبرو شویم. روش‌های راحتی وجود دارد تا از تلخی آبلیمو جلوگیری کنیم و طعم و بوی آن را حفظ کنیم. در این مقاله از مجله رضیم به دلایل تلخ شدن آبلیمو و روش‌های جلوگیری از آن می‌پردازیم.

۵ روشی که به شما کمک می‌کند تا تلخی آبلیمو را بگیرید

برای تهیه آبلیمو تازه، بهتر است لیموهای تازه و رسیده را انتخاب کنید. لیموهایی با پوست نازک و آبدار کیفیت بهتری دارند. قبل از آبگیری، لیموها را به خوبی بشویید و خشک کنید.

۱- استفاده از هویج

یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای جلوگیری از تلخی آبلیمو استفاده از هویج است. هویج می‌تواند تلخی آبلیمو را به خود جذب کند. همچنین هویج حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که از اکسید شدن آبلیمو جلوگیری می‌کند.

برای هر لیتر آبلیمو، یک هویج متوسط را پوست گرفته و به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. این حلقه‌ها را به آبلیمو اضافه کنید و بعد از ۲۴ ساعت آبلیمو را از صافی رد کنید و هویج‌ها را جدا کنید.

۲- استفاده از نمک

برای جلوگیری از تلخی آبلیمو با نمک، کافی است برای هر لیتر، یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید. نمک به حفظ رنگ و طعم آبلیمو کمک می‌کند و به عنوان نگهدارنده طبیعی از رشد باکتری‌ها و مخمرها جلوگیری می‌کند.

۳- صاف کردن آبلیمو

بعد از تهیه آبلیمو، آن را از صافی ریز عبور دهید تا ذرات یا تفاله‌های لیمو جدا شوند. مراقب باشید که هسته‌های لیمو به آبلیمو نفوذ نکنند چون ممکن است باعث تلخی آن شوند.

بیشتر بخوانید: روش جلوگیری از تلخ شدن لیموترش در فریزر

۴- انتخاب ظرف مناسب

انتخاب ظرف مناسب برای نگهداری آبلیمو یکی از نکات مهم است. از ظروف شیشه‌ای تیره و دربسته برای نگهداری آبلیمو استفاده کنید. ظروف پلاستیکی ممکن است با آبلیمو واکنش نشان دهند و طعم آن را تغییر دهند.

یکی دیگر از روش‌های نگهداری آبلیمو، ریختن آن در قالب‌های یخ و نگهداری در فریزر است. به این ترتیب، هر زمان نیاز داشتید می‌توانید از آن استفاده کنید.

ترفندهای تلخ نشدن آبلیمو که باید بدانید

۵- محل نگهداری

آبلیمو را باید در جایی خنک و دور از نور خورشید، مثل یخچال نگهداری کنید تا تلخ نشود و مدت بیشتری قابل استفاده باشد.

بیشتر بخوانید: رسپی کنسرو لیمو ترش

چرا آبلیمو تلخ می‌شود؟

تلخ شدن آبلیمو دلایل زیادی دارد؛ وجود ذرات هسته لیمو، تماس آبلیمو با هوا، نگهداری در ظروف نامناسب و قرار گرفتن زیر نور مستقیم خورشید، باعث تلخی و خراب شدن آبلیمو می‌شود.

امیدواریم اطلاعات این مقاله از مجله آشپزی رضیم برایتان مفید بوده باشد و با رعایت این نکات ساده بتوانید آبلیمو تازه و خوشمزه‌ای تهیه و نگهداری کنید و از آن در غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده کنید.

رازهای تلخ نشدن آبلیمو خانگی فاش شد

اگر شما هم برای جلوگیری از تلخی آبلیمو روش‌های دیگری دارید، خوشحال می‌شویم که آنها را با ما و دیگر دوستان علاقه‌مند در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا