رسپی

راز خوشمزگی لواشک گلابی را لو دادیم!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فصل تابستان زمان مناسبی برای درست کردن لواشک‌های میوه‌ای خانگی است. بیایید رسپی لواشک گلابی ویژه‌ای را در این مقاله از مجله رضیم یاد بگیریم.

مواد لازم برای تهیه لواشک گلابی

برای تهیه لواشک گلابی به مواد زیر نیاز دارید:

گلابی  ۱ کیلوگرم
آب لیمو تازه  ۲ قاشق غذاخوری
پودر میخک یک چهارم قاشق مرباخوری
شکر  ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین  یک چهارم قاشق مرباخوری

رسپی لواشک گلابی

برای تهیه لواشک گلابی این مراحل را دنبال کنید:

مرحله اول: گلابی‌های رسیده را انتخاب کنید

برای درست کردن لواشک هرچه میوه رسیده‌تر باشد بهتر است. سعی کنید گلابی‌ها یکدست و رسیده باشند. اگر برخی رسیده و برخی سفت باشند، کیفیت لواشک خوب نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک انگور خانگی در فر

مرحله دوم: گلابی‌ها را پوره کنید

ابتدا گلابی‌ها را به خوبی بشویید و بعد پوست و هسته آن‌ها را جدا کنید.

گلابی‌ها را به تکه‌های کوچک برش دهید و در مخلوط‌کن بریزید تا پوره شوند.

مرحله سوم: پوره گلابی را بپزید

پوره گلابی را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم بپزید تا غلیظ شود.

سپس پودر میخک، آب لیمو، شکر و پودر دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

رسپی لواشک گلابی

مرحله چهارم: مواد را روی سینی بریزید

یک سینی مناسب انتخاب کنید و کمی آن را با روغن چرب کنید. مواد را به طور یکنواخت روی سینی بریزید.

برای جلوگیری از چربی زیاد می‌توانید از قلمو یا اسپری استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک آلبالو

مرحله پنجم: بگذارید سینی زیر آفتاب بماند

بعد از اینکه مایه لواشک را روی سینی ریختید، آن را در زیر نور خورشید قرار دهید تا خشک شود. بعد از ۴ روز لواشک آماده مصرف است.

نکات کلیدی برای تهیه لواشک گلابی

  • اگر طعم ملس را بیشتر دوست دارید، می‌توانید کمی نمک اضافه کنید.
  • اگر پوست گلابی را جدا نکنید، بعد از پخت باید مواد را از صافی رد کنید.
  • لواشک را می‌توانید برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.
  • برای خشک کردن لواشک، می‌توانید از پنکه یا دستگاه میوه خشک‌کن استفاده کنید.
  • اگر لواشک را در فضای باز می‌گذارید، بهتر است یک توری روی آن بگذارید تا از آلودگی جلوگیری شود.
  • لواشک را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

رسپی لواشک گلابی را در این مقاله از مجله رضیم مطالعه کردید. این روش خاص طعمی منحصر به فرد دارد که حتماً باید امتحان کنید.

راز خوشمزگی لواشک گلابی را لو دادیم!

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا