راز خوشمزگی ماهی هیمه (مرحله به مرحله)

“`html
راز خوشمزگی ماهی هیمه
برای درست کردن ماهی هیمه به سبک جنوبیها، باید از توری مخصوص کباب استفاده کنید و آن را روی منقل قرار دهید. ابتدا مایه ماهی را داخل شکم آن بریزید و ماهی را از قسمت پشت به توری بگذارید. مطمئن شوید که طرفی از شکم ماهی که پر از مواد شده، رو به بالا باشد تا مایه در آتش نریزد. سپس ماهی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی منقل کباب کنید.
وقتی که ماهی خوب پخته شد، توری را به آرامی برگردانید تا مدت ۵ دقیقه قسمت شکم ماهی که پر از مواد است، هم کمی برشته شود. در این مرحله باید مراقب باشید که ماهی از هم جدا نشود.
مزایای پخت ماهی به روش هیمه:
- طعم و عطر دودی و خاص
- پخت یکنواخت و کامل ماهی
- حفظ رطوبت و نرمی گوشت ماهی
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
ماهی | (به دلخواه، مانند قباد، سنگسر، صبور) |
چوب و هیزم | (از چوبهای معطر مانند تاک، انجیر و بلوط استفاده کنید) |
نمک، فلفل و ادویه جات | به مقدار دلخواه |
مراحل پخت ماهی هیمه:
ابتدا چوبها را روشن کنید و صبر کنید تا زغال شوند.
ماهی را تمیز کنید و با نمک، فلفل و ادویه جات دلخواه طعمدار کنید.
ماهی را روی توری فلزی یا سینی بگذارید و آن را روی زغالها قرار دهید.
روی ماهی را با برگهای درختان معطر مانند انجیر و مو بپوشانید.
برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا ماهی پخته شود.
نکات تکمیلی:
شما میتوانید شکم ماهی را با هر موادی که دوست دارید پر کنید.
میتوانید از ذغال سنگ نیز برای پخت ماهی هیمه استفاده کنید.
برای جلوگیری از چسبیدن ماهی به توری، میتوانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
مراقب باشید که ماهی نسوزد.