رسپی

رانی هلو : ۲ روش ساده جهت تهیه رانی هلو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه رانی هلو خانگی خوشمزه و مخصوص

چرا باید رانی خانگی تهیه کنیم؟ اول از همه، مطمئن هستیم که هیچ ماده نگه‌دارنده‌ای ندارد.

دوم اینکه هزینه‌اش کم است و برای ما به صرفه می‌شود. و حالا نکته مهم: ممکن است مهمانی ناگهانی به خانه شما بیاید و نتوانید نوشیدنی بخرید، اما با این دستور می‌توانید به راحتی پذیرایی کنید.

در ادامه دستور تهیه رانی هلو و نکات مهم برای تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه رانی هلو خانگی برای تابستان

روش اول: مواد لازم برای رانی هلو با طعم لیمو

  • هلو: ۱ کیلو
  • آب: ۴ لیوان (یک لیتر)
  • شکر: به مقدار دلخواه (حدود یک پیمانه)
  • نصف یک عدد لیمو ترش

دستور تهیه رانی هلو با طعم لیمو به صورت مرحله به مرحله

  1. برای شروع، پوست هلوها را بکنید و هسته‌شان را جدا کنید. سپس هر هلو را به چند تکه تقسیم کنید.
  2. آب را در یک ظرف روی حرارت بگذارید تا بجوشد و سپس هلوها را به آن اضافه کنید تا نرم شوند. این کار حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد.
  3. حرارت را خاموش کنید و شکر و آب نصف لیمو ترش تازه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
  4. بگذارید مخلوط کمی خنک شود.
  5. حالا مواد را با مخلوط‌کن یا غذاساز خوب میکس کنید. نوشیدنی را در فریزر بگذارید تا خوب تگری شود.
  6. در هر لیوان یک تکه یخ بیندازید و نوشیدنی را اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان!
  7. این نوشیدنی باید حتماً تگری مصرف شود تا طعم واقعی رانی هلو را بدهد.

روش دوم: مواد لازم برای رانی هلو تگری

  • هلو: به مقدار دلخواه (بستگی به تعداد رانی که می‌خواهید درست کنید دارد)
  • شکر: به مقدار دلخواه (بهتر است کم باشد)
  • آب: به اندازه نیاز
  • یخ تگری: به مقدار کافی

دستور تهیه رانی هلو تگری

  1. ابتدا هلوها را شسته و پس از آن پوست آنها را بکنید و به چهار تا هشت قسمت تقسیم کنید.
  2. هسته هلوها را جدا کنید و شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد (بهتر است شعله زیاد باشد).
  3. در این حین، هلوهایی که برش داده‌اید را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید.
  4. پس از چند جوش که هلوها پخته شد، آن را از روی حرارت بردارید و در یخچال بگذارید.
  5. حدود 30 تا 60 دقیقه برای سرد شدن رانی نیاز است. سپس می‌توانید آن را سرو کنید.

رانی هلو : ۲ روش ساده برای تهیه رانی هلو

نکات مهم در تهیه رانی هلو

  • اگر ممکن است از میوه تازه و رسیده استفاده کنید.
  • ظرفی که برای تهیه رانی استفاده می‌کنید باید لعابی باشد.
  • تا حد ممکن از شکر کم استفاده کنید یا حتی از آن صرف‌نظر کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن رانی، می‌توانید کمی لیمو ترش هم به آن اضافه کنید.
  • این دستور یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای تهیه رانی هلو است.
  • نحوه تهیه رانی‌های خانگی همیشه مشابه است و تفاوت اصلی آنها در نوع میوه است.
  • می‌توانید از مخلوط‌کن برای تهیه رانی خود استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن این رانی، از تگرگ‌های بیشتر استفاده کنید.

“““html

  • یخ استفاده کنید
  • چرا رانی های خانگی درست کنیم؟

    1. دلیل اول این است که: در این آب میوه از مواد شیمیایی مانند بنزوات سدیم استفاده می‌شود.
    2. دلیل دوم این است که:کاملاً مشخص نیست رانی‌هایی که در مغازه‌ها وجود دارند چگونه تهیه شده‌اند.
    3. دلیل سوم این است که: در رانی‌ها مقدار زیادی مواد نگهدارنده به کار می‌رود که می‌تواند مضر باشد.
    4. دلیل چهارم این است که:اخیراً اعلام شده رانی‌هایی که وارد کشور می‌شوند، ممکن است خطرناک و سرطان‌زا باشند.

    بیشتر بخوانید :

    ۲ روش جهت تهیه شربت آلبالو سنتی و خوشمزه با نکات ضروری و مهم

    ۴ روش جهت تهیه شربت بیدمشک در منزل و خواص بی‌نظیر آن + عکس

    دستور تهیه شربت خاکشیر + خواص و موارد استفاده خاکشیر

    شربت خیار : دستور تهیه شربت نعنا با خیار

    خواص دارویی و فواید هلو

    1. هلو حاوی ویتامین C، کاروتنوئیدها، ترکیبات فنلی و اسید کلرژونیک است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند.
    2. هلو کم کالری است و مصرف آن کمک می‌کند تا مدت بیشتری احساس سیری کنید و به کاهش وزن کمک می‌کند.
    3. فیبر موجود در هلو به کاهش کلسترول بد، فشار خون بالا و قند خون کمک کرده و از چاقی جلوگیری می‌کند. مصرف روزانه ۳۰ گرم فیبر برای کاهش وزن مؤثر است.
    4. ترکیبات موجود در هلو خواص ضدسرطانی دارند.
    5. پلی‌فنول موجود در هلو به کاهش خطر بیماری‌های قلبی کمک می‌کند و همچنین فیبر، ویتامین C و پتاسیم به سلامت قلب کمک می‌کنند.
    6. هلو منبع خوبی از فیبر است و به بهبود هضم کمک می‌کند. هلو میوه‌ای ادرارآور است و به پاکسازی کلیه‌ها و مثانه کمک می‌کند.
    7. هلو حاوی آنزیم‌های لوتئین و زآگزانتین است که از آسیب به شبکیه چشم جلوگیری کرده و خطر بیماری‌هایی مانند دژنراسیون ماکولا را کاهش می‌دهد.
    8. به گزارش‌ها، هلو دارای ویتامین‌های A، C، E و سلنیوم است که همگی آنتی‌اکسیدان‌های قوی برای سم‌زدایی بدن هستند.
    9. برای افراد دیابتی، مصرف کربوهیدرات‌ها ضروری است و هلو حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات دارد که می‌تواند بخشی از وعده غذایی یا میان وعده باشد.
    10. به دلیل مواد مغذی مفید در هلو، مصرف روزانه آن برای افراد دیابتی توصیه می‌شود.
    11. مقادیر زیاد ویتامین C در هلو به کاهش التهاب کمک کرده و درمان بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا، چاقی و دیابت مؤثر است و عروق خونی که بر اثر التهاب آسیب دیده‌اند را تقویت می‌کند.

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا