رسپی
رانی هلو : ۲ روش ساده جهت تهیه رانی هلو (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه رانی هلو خانگی خوشمزه و مخصوص
چرا باید رانی خانگی تهیه کنیم؟ اول از همه، مطمئن هستیم که هیچ ماده نگهدارندهای ندارد.
دوم اینکه هزینهاش کم است و برای ما به صرفه میشود. و حالا نکته مهم: ممکن است مهمانی ناگهانی به خانه شما بیاید و نتوانید نوشیدنی بخرید، اما با این دستور میتوانید به راحتی پذیرایی کنید.
در ادامه دستور تهیه رانی هلو و نکات مهم برای تهیه آن را به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه رانی هلو خانگی برای تابستان
روش اول: مواد لازم برای رانی هلو با طعم لیمو
- هلو: ۱ کیلو
- آب: ۴ لیوان (یک لیتر)
- شکر: به مقدار دلخواه (حدود یک پیمانه)
- نصف یک عدد لیمو ترش
دستور تهیه رانی هلو با طعم لیمو به صورت مرحله به مرحله
- برای شروع، پوست هلوها را بکنید و هستهشان را جدا کنید. سپس هر هلو را به چند تکه تقسیم کنید.
- آب را در یک ظرف روی حرارت بگذارید تا بجوشد و سپس هلوها را به آن اضافه کنید تا نرم شوند. این کار حدود ۱۰ دقیقه طول میکشد.
- حرارت را خاموش کنید و شکر و آب نصف لیمو ترش تازه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
- بگذارید مخلوط کمی خنک شود.
- حالا مواد را با مخلوطکن یا غذاساز خوب میکس کنید. نوشیدنی را در فریزر بگذارید تا خوب تگری شود.
- در هر لیوان یک تکه یخ بیندازید و نوشیدنی را اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان!
- این نوشیدنی باید حتماً تگری مصرف شود تا طعم واقعی رانی هلو را بدهد.
روش دوم: مواد لازم برای رانی هلو تگری
- هلو: به مقدار دلخواه (بستگی به تعداد رانی که میخواهید درست کنید دارد)
- شکر: به مقدار دلخواه (بهتر است کم باشد)
- آب: به اندازه نیاز
- یخ تگری: به مقدار کافی
دستور تهیه رانی هلو تگری
- ابتدا هلوها را شسته و پس از آن پوست آنها را بکنید و به چهار تا هشت قسمت تقسیم کنید.
- هسته هلوها را جدا کنید و شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد (بهتر است شعله زیاد باشد).
- در این حین، هلوهایی که برش دادهاید را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید.
- پس از چند جوش که هلوها پخته شد، آن را از روی حرارت بردارید و در یخچال بگذارید.
- حدود 30 تا 60 دقیقه برای سرد شدن رانی نیاز است. سپس میتوانید آن را سرو کنید.
نکات مهم در تهیه رانی هلو
- اگر ممکن است از میوه تازه و رسیده استفاده کنید.
- ظرفی که برای تهیه رانی استفاده میکنید باید لعابی باشد.
- تا حد ممکن از شکر کم استفاده کنید یا حتی از آن صرفنظر کنید.
- برای خوشمزهتر شدن رانی، میتوانید کمی لیمو ترش هم به آن اضافه کنید.
- این دستور یکی از سادهترین روشها برای تهیه رانی هلو است.
- نحوه تهیه رانیهای خانگی همیشه مشابه است و تفاوت اصلی آنها در نوع میوه است.
- میتوانید از مخلوطکن برای تهیه رانی خود استفاده کنید.
- برای خوشمزهتر شدن این رانی، از تگرگهای بیشتر استفاده کنید.
“““html
چرا رانی های خانگی درست کنیم؟
- دلیل اول این است که: در این آب میوه از مواد شیمیایی مانند بنزوات سدیم استفاده میشود.
- دلیل دوم این است که:کاملاً مشخص نیست رانیهایی که در مغازهها وجود دارند چگونه تهیه شدهاند.
- دلیل سوم این است که: در رانیها مقدار زیادی مواد نگهدارنده به کار میرود که میتواند مضر باشد.
- دلیل چهارم این است که:اخیراً اعلام شده رانیهایی که وارد کشور میشوند، ممکن است خطرناک و سرطانزا باشند.
بیشتر بخوانید :
۲ روش جهت تهیه شربت آلبالو سنتی و خوشمزه با نکات ضروری و مهم
۴ روش جهت تهیه شربت بیدمشک در منزل و خواص بینظیر آن + عکس
دستور تهیه شربت خاکشیر + خواص و موارد استفاده خاکشیر
شربت خیار : دستور تهیه شربت نعنا با خیار
خواص دارویی و فواید هلو
- هلو حاوی ویتامین C، کاروتنوئیدها، ترکیبات فنلی و اسید کلرژونیک است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند.
- هلو کم کالری است و مصرف آن کمک میکند تا مدت بیشتری احساس سیری کنید و به کاهش وزن کمک میکند.
- فیبر موجود در هلو به کاهش کلسترول بد، فشار خون بالا و قند خون کمک کرده و از چاقی جلوگیری میکند. مصرف روزانه ۳۰ گرم فیبر برای کاهش وزن مؤثر است.
- ترکیبات موجود در هلو خواص ضدسرطانی دارند.
- پلیفنول موجود در هلو به کاهش خطر بیماریهای قلبی کمک میکند و همچنین فیبر، ویتامین C و پتاسیم به سلامت قلب کمک میکنند.
- هلو منبع خوبی از فیبر است و به بهبود هضم کمک میکند. هلو میوهای ادرارآور است و به پاکسازی کلیهها و مثانه کمک میکند.
- هلو حاوی آنزیمهای لوتئین و زآگزانتین است که از آسیب به شبکیه چشم جلوگیری کرده و خطر بیماریهایی مانند دژنراسیون ماکولا را کاهش میدهد.
- به گزارشها، هلو دارای ویتامینهای A، C، E و سلنیوم است که همگی آنتیاکسیدانهای قوی برای سمزدایی بدن هستند.
- برای افراد دیابتی، مصرف کربوهیدراتها ضروری است و هلو حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات دارد که میتواند بخشی از وعده غذایی یا میان وعده باشد.
- به دلیل مواد مغذی مفید در هلو، مصرف روزانه آن برای افراد دیابتی توصیه میشود.
- مقادیر زیاد ویتامین C در هلو به کاهش التهاب کمک کرده و درمان بیماریهایی مانند فشار خون بالا، چاقی و دیابت مؤثر است و عروق خونی که بر اثر التهاب آسیب دیدهاند را تقویت میکند.