بیماری ها و درمان آنها

راهی برای زود هضم شدن غذا در افراد (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ما در مجله رضیم به بررسی زود هضم شدن غذا در افراد پرداخته‌ایم. با ما همراه باشید.

زود هضم شدن غذا در افراد

همه ما با مشکلات هضم غذا آشنا هستیم و احساس ناشی از آن را تجربه کرده‌ایم. خوشبختانه، گَوین بروکس، کارشناس در زمینه تناسب اندام و سلامت، چند توصیه برای بهبود هضم غذا دارد.

آهسته غذا بخورید
شاید شما هم درگیر کار و مشغله باشید و وقت نداشته باشید. اما سعی کنید به جای اینکه غذا را سریع قورت بدهید، آن را به آرامی بجوید. آهسته غذا خوردن و خوب جویدن، به سیستم گوارش کمک می‌کند تا بهتر عمل کند.

زود هضم شدن غذا در افراد

وقت کافی برای صبحانه بگذارید
صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی روز است و به کارکرد خوب متابولیسم بدن کمک می‌کند. پس زمان کافی برای صبحانه داشته باشید تا سیستم گوارش‌تان به درستی کار کند. ما بارها در مورد اهمیت صبحانه صحبت کرده‌ایم.

تحرک داشته باشید
انجام برخی ورزش‌ها می‌تواند در هضم غذا موثر باشد، اما به طور کلی هر نوع حرکتی به بهبود هضم کمک می‌کند. بالا رفتن از پله‌ها، پیاده‌روی برای خرید، یا حتی ترک میز کار به قدم زدن، همه این‌ها به هضم بهتر کمک می‌کنند. فقط کافی است که فیزیکی باشید.

زود هضم شدن غذا در افراد

از پرخوری بپرهیزید
گَوین به آن «غذای متعادل» می‌گوید. بر مقدار غذایی که می‌خورید توجه کنید. عادت داریم بدون اینکه به میزان غذا توجه کنیم، بشقاب‌مان را تمام کنیم. سعی کنید زمانی که در خانه هستید، بشقاب را کامل پر نکنید. این کار دشواری نیست. همچنین وقتی در بیرون غذا می‌خورید، به مقدار غذایی که سرو می‌شود دقت کنید؛ اگر غذا زیاد به نظر می‌رسد، لازم نیست آن را تمام کنید.

تا حد ممکن از مصرف کنسروها پرهیز کنید
باید به غذاهایی که قند خون را بالا می‌برند، توجه کنیم. گَوین می‌گوید این موضوع بیشتر به غذاهایی مربوط می‌شود که فرآوری کمتری دارند. کنسروها معمولاً به دلیل مواد نگهدارنده و پردازش سنگین دشمنان هضم هستند.

“`

هضم غذا مهم است. اگر دلتان می‌خواهد مقصر را پیدا کنید، بهتر است کنسروها را کنار بگذارید. چیزی که شش ماه روی قفسه مغازه بوده بهتر است همانجا بماند.

زود هضم شدن غذا در افراد

آب بنوشید
آب یکی از بهترین مواد برای بهبود هضم غذاست. حتما ۲۰ دقیقه قبل از خوردن غذا آب بنوشید.

راهی برای زود هضم شدن غذا در افراد (2 نکته مهم)

زود هضم شدن غذا در افراد

مشروبات الکلی را مصرف نکنید
بهتر است از مشروبات الکلی دوری کنید. طبق آمار، ۱۴ درصد از مرگ و میرها به بیماری‌های گوارشی مربوط به مصرف مشروبات الکلی است. این آمار شامل عوارض دیگر مثل خوردن غذاهای آماده نمی‌شود. بنابراین مشروبات الکلی را کنار بگذارید یا حداقل مصرف آن را کاهش دهید.

در ظهر استراحت کنید
در زمان ناهار کمی از محل کار خارج شوید و به پاهایتان استراحت دهید. به پارک یا فضای سبز بروید و کفشتان را در بیاورید و به آسمان نگاه کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا ویتامین D بیشتری نیز جذب کنید.

زود هضم شدن غذا در افراد

چای نعناع را فراموش نکنید
زمان‌هایی که احساس خستگی می‌کنید، چای نعناع بنوشید. چای نعناع بهترین گزینه برای آرام کردن معده است.

سریع شام بخورید
بهتر است زودتر شام بخورید. اگر به رستوران می‌روید، اولین زمان را رزرو کنید. باید حداقل سه ساعت قبل از خواب غذا بخورید تا خواب خوبی داشته باشید و غذا به خوبی هضم شود.

یکی از کارهای مهمی که بدن هر روز انجام می‌دهد، فرآیند هضم و جذب مواد غذایی است. این کار به ما کمک می‌کند تا ریزمغذی‌های لازم برای بدن را جذب کنیم و تمام بافت‌ها و سلول‌ها به موقع و به مقدار کافی املاح ضروری را دریافت کنند.

زود هضم شدن غذا در افراد

در این مقاله پنج نکته ساده و غیردارویی برای کمک به هضم و جذب بهتر غذاها معرفی می‌شود که به این شرح است::

۱وسایل الکتریکی را خاموش کنید
همه وسایل الکتریکی که می توانند تمرکز شما را به هم بزنند، مانند تلویزیون، تلفن و کامپیوتر را در زمان غذا خوردن خاموش کنید. به جز موسیقی آرام هیچ صدایی نباید وجود داشته باشد. بدن شما برای هضم بهتر به فضای آرام نیاز دارد.

۲در وضعیت راحت و آرام بنشینید
برای غذا خوردن یک جای ساکت پیدا کنید و بدن خود را در وضعیت راحت قرار دهید، یعنی روی صندلی بنشینید و به صفحه تلویزیون یا کامپیوتر نگاه نکنید.

زود هضم شدن غذا در افراد

۳به غذا خوردن تمرکز کنید
به غذا خوردن خود توجه کنید و همواره به خاطر داشتن این نعمت شکرگزار باشید.

۴استرس را کنار بگذارید
قبل از اولین قاشق غذا، چند لحظه آرام و عمیق نفس بکشید و هرگز با عجله غذا نخورید.

زود هضم شدن غذا در افراد

۵لقمه‌های خود را به خوبی بجوید
جویدن خوب غذا برای بلع بهتر، هضم و جذب غذا و جلوگیری از مشکلات گوارشی بسیار مهم است. هضم خوب انواع کربوهیدرات‌ها از دهان شروع می‌شود و به ترشح آنزیم‌های مخصوص در بزاق نیاز دارد.

همچنین پروتئین‌های گوشتی هم برای هضم بهتر، نیاز به ترشحات گوارشی مختلف در معده دارند. بنابراین هرچه بیشتر لقمه‌ها را بجوید، فرصت بیشتری برای ترشح آنزیم‌ها فراهم می‌شود و در نتیجهعمل هضم و جذب مواد غذایی به شکل بهتری انجام خواهد شد.

با رعایت این نکات می‌توانید نه تنها مواد مغذی پرارزش را به بدن خود برسانید، بلکه در عین حال از بروز بیماری‌ها و مشکلات گوارشی پیشگیری کنید.

گردآوری: مجله اینترنتی رضیم

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا