راه های پیشگیری از آلزایمر با روش های سنتی (2 نکته مهم)

بیماری آلزایمر یکی از بیماریهایی است که به ویژه در سنین بالاتر بسیاری از افراد را تحت تاثیر قرار میدهد. این بیماری باعث از بین رفتن سلولهای مغزی میشود و مشکلات مختلفی را برای فرد ایجاد میکند. علاوه بر توصیههای پزشکان برای جلوگیری از اثرات منفی این بیماری، طب سنتی نیز از زمانهای قدیم راهکارهایی برای مقابله با آن ارائه داده است.
در طب سنتی یکی از دلایل فراموشی سردی مغز به شمار میرود. به همین دلیل، این طب توصیه میکند که سر را گرم نگه داریم و از کلاههای پشمی استفاده کنیم و از مصرف غذاهای با طبع سرد پرهیز کنیم.
مصرف ارده با شیره انگور و خرما به عنوان یک خوراکی بسیار مغذی با طبع گرم در وعده صبحانه یکی از توصیههای طب سنتی برای پیشگیری از آلزایمر به شمار میرود.
راه های پیشگیری از آلزایمر با روش های سنتی
پیشنهاد میشود به مدت 4 تا 8 ماه، هفتهای 5 بار از این مخلوط گرم و مغذی استفاده کنید. همچنین، مصرف روزانه مغزهای خام مثل گردو، پسته، فندق و بادام به عنوان تنقلات روزانه باعث جلوگیری از افزایش کلسترول و کمک به پیشگیری از آلزایمر است.
خوردن فسنجانی که از ترکیب برابر بادام و گردو تهیه میشود، به صورت سه بار در هفته و همچنین مصرف روزانه 40 عدد مویز نیز از دیگر پیشنهادهای طب سنتی برای مقابله با آلزایمر به شمار میرود.
از دیگر توصیههای طب سنتی در این زمینه استنشاق مداوم عطرهای گرم مانند عطر یاس و نرگس و همچنین استفاده از گلاب طبیعی است. همچنین، مصرف روزانه 2 استکان شربت عسل نیز به عنوان یک عامل مؤثر شناخته شده است.