رسپی

راویولی اسفناج: یک غذای ایتالیایی خوشمزه و خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

راویولی اسفناج: یک غذای ایتالیایی خوشمزه و خانگی

در این بخش، طرز تهیه راویولی اسفناج را به شما آموزش می‌دهیم. این غذای خوشمزه با ترکیبی از اسفناج، موسیر، فلفل و … پر می‌شود. در ادامه، مرحله به مرحله طرز تهیه این راویولی را برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای خمیر راویولی:

  • آرد: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم برای داخل راویولی:

  • اسفناج تازه: 250 گرم
  • پنیر ریکوتا: 200 گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده: 1/2 پیمانه
  • سیر: 2 حبه
  • موسیر: 1 عدد
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مواد لازم برای سس (اختیاری):

  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده: 1/4 پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه راویولی اسفناج:

تهیه خمیر:

آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

تخم‌مرغ‌ها و روغن زیتون را در یک ظرف دیگر بزنید.

مخلوط تخم‌مرغ را به آرد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود.

خمیر را در یک کاسه قرار دهید و با سلفون بپوشانید. به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.

تهیه مواد داخل راویولی:

اسفناج را شسته و خرد کنید.

سیر و موسیر را رنده کنید.

اسفناج، سیر، موسیر، پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید.

قالب زدن راویولی:

خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده باز کنید.

با استفاده از یک قالب یا لیوان، دایره‌هایی از خمیر برش بزنید.

راویولی اسفناج: یک غذای ایتالیایی خوشمزه و خانگی (مرحله به مرحله)

روی نیمی از دایره‌ها از مواد داخل راویولی قرار دهید.

لبه‌های دایره‌ها را با کمی آب مرطوب کرده و با دایره‌های دیگر بپوشانید.

با یک چنگال، لبه‌های راویولی را به هم فشار دهید تا بچسبند.

پخت راویولی:

یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید و کمی نمک به آن اضافه کنید.

راویولی‌ها را به آرامی در آب جوش قرار دهید و به مدت 3-4 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

راویولی‌های پخته شده را آبکش کنید.

دستور تهیه راویولی اسفناج

تهیه سس (اختیاری):

کره را در یک تابه کوچک آب کنید.

آرد را به کره اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن برطرف شود.

شیر را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

پنیر پارمزان، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید.

سرو:

راویولی‌های پخته شده را در ظرف سرو قرار دهید.

سس را روی راویولی بریزید و با پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.

نکات تکمیلی جهت تهیه راویولی اسفناج:

برای تهیه راویولی می‌توانید از قالب‌های مخصوص استفاده کنید.

اگر قالب ندارید، از یک لیوان یا کاسه برای برش خمیر بهره ببرید.

برای اینکه راویولی‌ها به هم نچسبند، کمی آرد روی آن‌ها بپاشید.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا