رسپی آبگوشت اسفناج؛ مقوی و اصیل

“`html
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که بسیار خوشمزه و مقوی است. آبگوشت اسفناج نوعی از این غذاست که در فصل سرما طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه این آبگوشت خوشمزه را یاد بگیرید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای تهیه آبگوشت اسفناج اول پیاز را در روغن سرخ کنید، بعد گوشت و حبوبات را با آب اضافه کنید و بگذارید بپزد. پس از پختن، اسفناج سرخ شده را به همراه سیبزمینی، لیموعمانی، ادویه و رب گوجهفرنگی اضافه کنید. برای جزئیات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت اسفناج
برای تهیه این آبگوشت مقوی برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت گوسفندی با استخوان | ۵۰۰ گرم |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
نخود | نصف پیمانه |
لوبیا سفید یا قرمز | نصف پیمانه |
سیبزمینی | ۲ عدد متوسط |
لیموعمانی | ۲ تا ۳ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن | به میزان لازم |
رسپی آبگوشت اسفناج
برای تهیه این غذای خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: پیاز و گوشت را تفت دهید
پیاز را شسته و پوست بکنید، سپس به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. وقتی پیازها نرم شد، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و تا زمانی که رنگ آن تغییر کند، تفت دهید.
حالا نخود و لوبیای خیس خورده را به مواد اضافه کنید، سپس ۶ تا ۸ لیوان آب بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
بیشتر بخوانید: رسپی آش ترش به روش کردها
مرحله دوم: مواد را آماده کنید
اسفناجها را بشویید و خرد کنید. در یک تابه جداگانه مقدار کمی روغن بریزید و…
“““html
اسفناجهای خرد شده را کمی تفت دهید تا حجم آنها کاهش یابد.
سیبزمینیها را بشویید و پوست بگیرید و هر کدام را به ۴ قسمت تقسیم کنید.
لیموعمانی را با چاقو در چند جا سوراخ کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی مشتی کباب (کباب زردک)؛ به روش اصفهانی
مرحله سوم: مواد را با هم ترکیب کنید
بعد از اینکه گوشت و حبوبات پخته شدند، اسفناج، سیبزمینی، لیموعمانی، نمک و رب گوجهفرنگی را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش کرفس
نکات تکمیلی برای تهیه آبگوشت اسفناج:
- برای درست کردن آبگوشت، بهتر است از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید، زیرا استخوان طعم و عصاره خاصی به غذا میدهد.
- اگر از گوشت بدون استخوان استفاده میکنید، کمی مغز قلم به آن اضافه کنید.
- تفت دادن اسفناج باعث میشود تا تلخ نشود و عطری خوش به غذا بدهد.
- نخود و لوبیا را حتما از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته و راحتتر بپزد.
- میتوانید به جای لیموعمانی از غوره یا گرد لیمو هم استفاده کنید.
- به مقدار کمی دارچین به آبگوشت اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.
- بعد از پخت کامل غذا، چربیهای اضافی روی گوشت را جدا کنید تا غذا سنگین نشود.
بیشتر بخوانید: رسپی کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی آبگوشت اسفناج را معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم این غذای خوشمزه را در ظهر جمعه به همراه نان سنگک و سبزی خوردن در کنار خانواده نوش جان کنید.