رسپی

رسپی آبگوشت متفاوت با غوره (طعمی جدید)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آبگوشت غوره یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در فصل تابستان طرفداران زیادی دارد. این غذا با گوشت، حبوبات، غوره، گوجه‌فرنگی و ادویه‌های مختلف درست می‌شود و طعمی ترش و ملس دارد. در این مقاله از رضیم بلاگ رسپی آبگوشت غوره را به صورت مرحله به مرحله و با ذکر تمام نکات مهم، ارائه می‌کنیم.

مواد لازم جهت تهیه آبگوشت غوره

مواد لازم برای تهیه آبگوشت غوره به شرح زیر است:

گوشت گوسفندی (سردست یا ماهیچه) ۵۰۰ گرم
نخود ۱ پیمانه
لوبیا سفید ۱ پیمانه
سیب‌زمینی ۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
غوره ۲۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی ۲ عدد
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده غلیظ به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه آبگوشت غوره

  • مدت زمان آماده‌سازی و پخت این آبگوشت ۲ تا ۳ ساعت است.
  • مقدار مواد ذکرشده در این رسپی برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و می‌توانید با انجام یک ضرب و تقسیم ساده، مقدار مواد را بیشتر کنید.
  • تهیه این آبگوشت در سطح متوسط است و نیاز به مهارت خاصی ندارد.

مرحله اول: آماده‌سازی حبوبات

نخود و لوبیا سفید را می‌شوییم و در ظرف جداگانه به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس می‌کنیم.

سپس آب آن‌ها را خالی کرده و حبوبات را آبکش می‌کنیم.

خیساندن حبوبات، کمک می‌کند نفخ آن‌ها گرفته شود و سریع‌تر بپزند.

بهتر است در این مدت چند بار آب را عوض کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی (خورش) خوراک دال عدس

مرحله دوم: پخت گوشت

در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیاز خردشده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

گوشت‌های خردشده را به پیازها اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

به گوشت، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۴ تا ۵ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید.

سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید و گوشت را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شود.

مرحله سوم: اضافه کردن حبوبات

نخود و لوبیا سفید آبکش‌شده را به گوشت پخته‌شده اضافه کنید.

۲
“““html

رسپی آبگوشت متفاوت با غوره (طعمی جدید)

۳ پیمانه آب دیگر به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید.

درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آبگوشت به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد تا حبوبات نرم شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی آبگوشت بامیه

مرحله چهارم: اضافه کردن غوره و گوجه فرنگی

در ۳۰ دقیقه آخر پخت، غوره‌ها را همراه با گوجه فرنگی‌های خرد شده، نمک و رب گوجه فرنگی به آبگوشت اضافه کنید.

زعفران دم کرده را هم به آبگوشت اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه آبگوشت غوره

مرحله پنجم: سرو آبگوشت

پس از اینکه آبگوشت خوب پخته شد، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو کنید.

آبگوشت خوشمزه شما آماده است. می‌توانید آن را با نان سنگک یا نان لواش، ترشی و سبزی خوردن میل کنید.

این آبگوشت غوره را می‌توانید تا ۲ تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی آبگوشت باغی به روش کرمانشاهی

نکات و فوت و فن‌های تهیه آبگوشت غوره

برای درست کردن آبگوشت غوره به ۴ نکته زیر توجه کنید:

  1. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی دنبه برای طعم بهتر آبگوشت استفاده کنید.
  2. شما می‌توانید از غوره تازه یا یخی در این غذا استفاده کنید.
  3. اگر غوره‌ها خیلی ترش هستند، می‌توانید کمی شکر به آبگوشت اضافه کنید.
  4. می‌توانید مقداری زرشک را نیز برای تزیین آبگوشت استفاده کنید.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما عزیزان جذاب باشد و بتوانید با استفاده از این روش ساده، آبگوشت خوشمزه‌ای تهیه کنید و در کنار خانواده لذت ببرید.

اگر شما هم تجربه‌هایی دارید که باعث خوشمزه‌تر شدن آبگوشت می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و دیگر علاقه‌مندان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا