رسپی

رسپی آب آلو خانگی؛ خنک و ضدعطش در روزهای گرم

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آلو، این میوه خوشمزه تابستانی، طرفداران زیادی دارد. شما به سادگی می‌توانید با چند ماده ساده آب آلو خوشمزه‌ای برای روزهای گرم درست کنید. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه آب آلو را همراه با نکات مهم به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه آب آلو

مواد لازم برای تهیه آب آلو عبارتند از:

آلو ۵-۶ عدد
آب ۱ پیمانه
عسل به مقدار دلخواه

روش تهیه آب آلو خانگی

  • مدت زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه این نوشیدنی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده در این دستور برای ۱-۲ نفر مناسب است که می‌توانید به سادگی مقدار آنها را بیشتر کرده و نوشیدنی را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • تهیه این نوشیدنی بسیار آسان است.

مرحله اول: آماده‌سازی آلوها

آلوها را در یک کاسه آب بریزید و خوب بشویید. با استفاده از چاقو هسته و دم میوه‌ها را جدا کنید. سپس آلوها را به چند قسمت تقسیم کرده و در یک قابلمه قرار دهید.

مرحله دوم: افزودن آب

آب را به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

اجازه دهید آلوها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزند و نرم شوند. در این مدت چند بار آلوها را هم بزنید تا نسوزند.

حرارت باید ملایم و کم باشد تا آلوها به آرامی بپزند و نرم شوند.

اگر می‌خواهید آب آلو غلیظ‌تر شود، می‌توانید آن را بیشتر بجوشانید تا مقداری از آب آن تبخیر شود.

مرحله سوم: صاف کردن شربت

بعد از پخت آلوها، حرارت را خاموش کرده و بگذارید شربت کمی خنک شود.

سپس محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید تا پوست آلوها جدا شده و نوشیدنی صاف و روشنی به دست آید.

بیشتر بخوانید: آرامشی بی‌نظیر با دمنوش سیب، گلابی و دارچین

مرحله چهارم: افزودن عسل

اضافه کردن عسل، شکر یا شکر قهوه‌ای به این نوشیدنی به سلیقه شما بستگی دارد.

شربت آلو را بچشید و بر اساس ذائقه‌تان، مقداری عسل به آن اضافه کنید.

شربت را به خوبی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود و به مرحله بعد بروید.

رسپی آب آلو خانگی؛ خنک و ضدعطش در روزهای گرم

رسپی آب آلو خانگی؛ خنک و ضدعطش در روزهای گرم

مرحله پنجم: سرو شربت

شربت آلو را در یک بطری تمیز بریزید و درب آن را ببندید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

در لیوان‌های سرو چند تکه یخ بریزید و شربت سرد شده را روی آن بریزید.

می‌توانید برای طعم دادن به آب آلو از ادویه‌هایی مانند دارچین، هل یا زنجبیل استفاده کنید.

آب آلو را با چند برش آلو یا برگ نعنا تزیین کنید. شما می‌توانید این آب آلو را با آلو خشک یا منجمد هم تهیه کنید.

فیبر موجود در آلو به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند و در درمان یبوست مؤثر است. همچنین، قندهای طبیعی آلو انرژی مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند.

امیدوارم این دستور از مجله آشپزی رضیم برای شما که به دنیای جذاب آشپزی علاقه‌مندید، مفید واقع شود و شما نیز آب آلو را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا