رسپی

رسپی آش بی بی سه شنبه اراک؛ نذری برای ۱۰۰ نفر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آش بی‌بی سه‌شنبه یکی از آش‌های محلی و نذری شناخته شده در شهرهای اراک و نیشابور است که از زمان‌های قدیم در مناسبت‌ها و مراسم‌های مختلف تهیه می‌شود. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا با رسپی آش بی‌بی سه‌شنبه اراک برای نذری آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه آش بی‌بی سه‌شنبه اراک

برای تهیه آش بی‌بی سه‌شنبه اراک برای نذری به مواد زیر نیاز دارید:

سبزی آش ۱۴ کیلوگرم
پیاز کوچک ۱۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۴ کیلوگرم
رشته آش ۲.۸ کیلوگرم
نخود ۷ پیمانه
عدس ۱۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۷ پیمانه
پیاز داغ ۵۶ قاشق غذاخوری
سیر داغ ۱۴ قاشق سوپ‌خوری
نعنا داغ به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه آش بی‌بی سه‌شنبه اراک

مراحل تهیه آش بی‌بی سه‌شنبه اراک برای نذری به شرح زیر است:

مرحله اول: خیساندن حبوبات

حبوبات (نخود، عدس و لوبیا) را چند ساعت قبل از تهیه آش جداگانه خیس کنید. بهتر است هر چند وقت یک بار آب آن‌ها را تعویض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود.

مرحله دوم: پخت حبوبات

نخود و لوبیا را همراه مقداری آب و نمک داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. حدود یک ساعت زمان می‌برد تا حبوبات نیم‌پز شوند. سپس عدس را اضافه کنید و بگذارید تمام حبوبات با هم خوب بپزند.

بیشتر بخوانید: رسپی قیمه نذری

مرحله سوم: تهیه کوفته قلقلی

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پیاز رنده شده را با هم مخلوط و خوب ورز دهید. از مواد به اندازه یک گردو بردارید و آن‌ها را به صورت کوفته قلقلی‌های کوچک شکل دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی قیمه چرخ کرده لاهیجان؛ نذری برای ۱۰۰ نفر

مرحله چهارم: اضافه کردن سبزی

پس از پخت کامل حبوبات، سبزی آش خرد شده را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا سبزی نیز خوب بپزد.

بیشتر بخوانید: رسپی آش هدیح خوی نذری

مرحله پنجم: ادویه و پیاز داغ

بعد از نیم ساعت، پیاز داغ، نمک و فلفل را به آش اضافه کنید و منتظر بمانید تا همه مواد با هم بجوشند. سپس کوفته قلقلی‌ها را داخل آش بیاندازید و بگذارید تا آش به خوبی لعاب بگیرد.

“““html

بیندازد.

مرحله ششم: اضافه کردن رشته

حدود ۱۵ دقیقه قبل از اینکه شعله را خاموش کنید، رشته آش را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا رشته‌ها هم پخته شوند.

رسپی آش بی بی سه شنبه اراک؛ نذری برای ۱۰۰ نفر

بیشتر بخوانید: انواع غذاهای نذری پرطرفدار در محرم

فوت و فن کوزه‌گری در تهیه آش بی بی اراک

مرحله هفتم: سرو آش

آش را در ظرف مناسب بکشید و با کشک، سیرداغ و نعنا داغ تزئین کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی حلیم نذری

در اینجا چند نکته مفید درباره تهیه آش بی بی سه‌شنبه اراک آورده‌ایم:

  • اگر آش شما چسبندگی کمی دارد و لعاب خوبی ندارد، می‌توانید ۶ الی ۷ قاشق غذاخوری آرد را در آب حل کرده و به آش اضافه کنید. این کار باعث می‌شود که آش غلیظ‌تر و خوشمزه‌تر شود.
  • اضافه کردن کوفته قلقلی به آش بی بی سه‌شنبه اختیاری است.
  • برای اینکه آش شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از عصاره گوشت استفاده کنید. فقط کافی است ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری عصاره گوشت را با آب مخلوط کنید و به آش اضافه کنید.
  • اگر زمان کافی برای خیساندن حبوبات ندارید، می‌توانید یک خیار را نصف کرده و روی حبوبات قرار دهید. این کار باعث می‌شود که حبوبات زودتر خیس بخورند.

بیشتر بخوانید: رسپی شله مشهدی نذری برای ۱۰۰ نفر

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، به شما آش بی بی سه‌شنبه اراک را معرفی کردیم. اگر به دنبال یک آش خوشمزه و مناسب برای نذری هستید، حتماً آش بی بی سه‌شنبه را امتحان کنید. این آش نه تنها طعمی فوق‌العاده دارد، بلکه تهیه آن نیز آسان است و می‌توانید به راحتی آن را برای هر تعداد نفری که می‌خواهید تهیه نمایید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا