رسپی

رسپی آش رشته نذری جا افتاده برای ۱۰۰ نفر؛ به همراه نکات طلایی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آش رشته یکی از آش‌های محبوب و ویژه‌ای است که در زمان‌های خاص مثل محرم و ماه رمضان به مقدار زیاد تهیه و بین نیازمندان توزیع می‌شود. با رضیم بلاگ همراه باشید تا نحوه تهیه آش رشته نذری خوشمزه و جا افتاده را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه آش رشته نذری برای ۲۰ نفر

مواد لازم برای تهیه آش رشته نذری برای ۲۰ نفر به ترتیب زیر است:

نخود ۴۰۰ گرم
لوبیا چیتی ۸۰۰ گرم
عدس ۱.۲ کیلوگرم
ماش ۴۰۰ گرم
سبزی آش ۴ کیلوگرم
پیاز داغ ۴۰۰ گرم
سیر داغ ۴۰۰ گرم
رشته آشی ۲ کیلوگرم
آرد ۱۰۰ گرم
نعنا ۱۰۰ گرم
نمک، کشک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه آش رشته نذری برای ۵۰ نفر

مواد لازم برای تهیه آش رشته نذری برای ۵۰ نفر به صورت زیر است:

“““html

نخود ۱ کیلوگرم
لوبیا چیتی ۲ کیلوگرم
عدس ۳ کیلوگرم
ماش ۱ کیلوگرم
سبزی آش ۱۰ کیلوگرم
پیاز داغ ۱ کیلوگرم
سیر داغ ۱ کیلوگرم
رشته آشی ۵ کیلوگرم
آرد ۲۵۰ گرم
نعنا ۲۵۰ گرم
نمک، کشک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه آش رشته نذری برای ۱۰۰ نفر

برای تهیه آش رشته نذری برای ۱۰۰ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

نخود ۲ کیلوگرم
لوبیا چیتی ۴ کیلوگرم
عدس ۶ کیلوگرم
ماش ۲ کیلوگرم
سبزی آش ۲۰ کیلوگرم
پیاز داغ ۴ کیلوگرم
سیر داغ ۱ کیلوگرم
رشته آشی ۱۰ کیلوگرم
آرد ۱ کیلوگرم
نعنا ۱ کیلوگرم
نمک، کشک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

لطفاً توجه داشته باشید که این مقادیر تقریبی هستند و ممکن است بسته به سلیقه شما و عادت‌های محلی تغییر کنند. همچنین، در تهیه آش به تجربه شما و نیازهای مخصوصی که ممکن است داشته باشید توجه کنید.

مراحل تهیه آش رشته نذری

در این قسمت به شما راهنمایی می‌کنیم که چگونه آش رشته نذری را مرحله به مرحله تهیه کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی مواد اولیه

یک قابلمه بزرگ بردارید و آن را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید. سپس حبوبات را که از قبل شسته و خیس کرده‌اید، به آرامی به آب در حال جوش اضافه کنید. این کار باعث می‌شود که آب از حالت جوش خارج شود، بنابراین درب قابلمه را بگذارید تا دوباره آب به جوش بیاید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز، سیر و نعنا

در یک ماهیتابه مناسب، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن بریزید. مقداری از پیاز داغ و سیر داغ و نعنا را به روغن اضافه کنید و باقی آن‌ها را برای تزئین کنار بگذارید. بعد از آن، کمی آرد و ادویه هم به مخلوط اضافه کنید.

این ترکیب را روی حرارت هم بزنید تا بوی خامی زردچوبه و آرد از بین برود، که این معمولاً حدود ۲ دقیقه طول می‌کشد.

بیشتر بخوانید: ترفندهای طلایی برای سفت نشدن آش رشته!

مرحله سوم: اضافه کردن سبزی

وقتی که آب قابلمه دوباره به جوش آمد، سبزی آش را به آن اضافه کنید، اما پیش از آن مقداری نمک به آب بزنید. این کار کمک می‌کند تا سبزی رنگ خود را از دست ندهد و خوش‌رنگ بماند.

مرحله چهارم: اضافه کردن رشته و پخت آش

حال مواد سرخ شده در ماهیتابه را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. این ترکیب را به مدت ۲۰ دقیقه بر روی حرارت بپزید تا آش جا بیفتد.

رسپی آش رشته نذری جا افتاده برای ۱۰۰ نفر؛ به همراه نکات طلایی

“““html

وقتی که آش خوب جا افتاد، رشته آش را به آن اضافه کنید. برای پخت رشته آش ۲۰ دقیقه منتظر بمانید.

حالا بقیه ترکیب آرد و پیاز داغ را به آش اضافه کنید و کشک را به اندازه‌ای که دوست دارید و با توجه به میزان شوری آن به آش بیفزایید.

پس از اینکه آش جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید. سپس آش رشته خوشمزه را در ظرف سرو بکشید و تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قورمه سبزی نذری

نکات و فوت و فن‌های تهیه آش رشته نذری

نکات و فوت و فن‌های تهیه آش رشته نذری

در این قسمت به نکات و ترفندهایی که در پخت آش رشته نذری اهمیت دارند، می‌پردازیم. با ما باشید.

  • قابی که برای پخت آش رشته انتخاب می‌کنید، بهتر است بزرگ‌تر از مقدار مواد اولیه باشد.
  • چون رشته مقداری نمک دارد، بهتر است میزان نمک مرغوب در آش را کمتر کنید. اگر آش شما شور شد، می‌توانید یک سیب‌زمینی درون آن بیندازید تا نمک را جذب کند.
  • باید بدانید که شل شدن یا خمیری شدن آش با حرارت مرتبط است. حرارت مناسب برای پخت آش باید تند و مستقیم باشد تا آش شل نشود و رنگش تغییر نکند.
  • نخود و لوبیا را ۱۲ تا ۲۴ ساعت قبل از پخت بشویید و در آب بخیسانید. هر چند بار که ممکن است، آب آن را عوض کنید. این کار نه تنها برای جلوگیری از درد دل خوب است بلکه زمان پخت را هم کم می‌کند.
  • اگر می‌خواهید رنگ سبزی‌ها شفاف بماند، حتماً در زمان پخت درب قابلمه را کاملاً نبندید.
  • در اضافه کردن نعنا داغ به آش دقت کنید زیرا بیش از حد نعنا ممکن است باعث تلخی آن شود.
  • اضافه کردن آویشن تفت‌داده به مواد آش مزه و عطر خوبی به آش شما می‌دهد.
  • اگر دوست دارید آش رشته لعاب‌دار باشد، بهترین گزینه استفاده از اسفناج است. همچنین می‌توانید برای لعاب‌دار کردن آش از آرد و جوپرک و ماش نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پیاز داغ کاراملی

ایده‌های تزیین آش رشته نذری سال ۱۴۰۳

با ایده‌های تزیین آش رشته نذری برای محرم، اربعین، ماه رمضان یا هر مراسم دیگری همراه ما باشید.

تزیین آش رشته نذری

تزیین آش رشته نذری برای ۱۰۰ نفر

آش رشته خوشمزه نذری

آش رشته و تزیین آن

“`

بیشتر بخوانید: قیمه از کی غذای نذری محرم شد؟

تزیین آش رشته به شکل گل

تزیین آش رشته با پیاز داغ و سیر و کشک

آش رشته نذری خوشمزه با تزیین

تزیین ساده آش رشته نذری

بیشتر بخوانید: رسپی انواع آش سنتی

آش رشته نذری و تزیین آن

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به طرز تهیه آش رشته نذری و نکاتی که باید در تهیه آن رعایت کنید، پرداخته‌ایم. شما چه پیشنهادات دیگری برای پخت این آش خوشمزه و محبوب دارید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا