رسپی

رسپی آش شولی کاشان؛ خوشمزه و مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آش یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است. در مناطق مختلف کشور، انواع خاصی از آش‌ها تهیه می‌شوند که طعم‌های بسیار خوشمزه‌ای دارند. برای ترکیب طعم‌های جدید با آش‌های متداول، پیشنهاد می‌کنیم آش شولی کاشان را امتحان کنید. این آش بسیار مقوی است و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و از سرماخوردگی جلوگیری می‌کند. در این بخش از رضیم بلاگ با رسپی آش شولی کاشان همراه هستیم.

برای درست کردن آش شولی کاشان به موارد زیر نیاز داریم.

مواد لازم برای آش شولی
چغندر  ۲ عدد بزرگ
سبزی آش شامل یک و نیم کیلو
پیاز  ۳ عدد
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
آرد یک و نیم لیوان
عدس  ۱ لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
سرکه به میزان دلخواه

مراحل پخت آش شولی کاشان

حالا که مواد آش شولی را آماده کرده‌ایم، می‌توانیم پخت آن را شروع کنیم.

مرحله اول: پختن چغندر، عدس و سبزی

چغندرهای شسته شده را روی تخته خرد کرده و در آب می‌ریزیم. می‌گذاریم چغندر پخته شود تا نیم‌پز گردد. سپس عدس و سبزی را به آن اضافه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: رسپی آش عدس به روش خانگی

مرحله دوم: سرخ کردن پیاز

در حین پخت آش، پیازها را خلالی خرد کرده و در تابه کمی روغن می‌ریزیم تا پیازها طلایی و نرم شوند. سپس زردچوبه را اضافه کرده و به قابلمه آش می‌ریزیم.

مرحله سوم: آماده کردن آرد

یک و نیم لیوان آرد را با ۵ لیوان آب مخلوط کرده و به آش در حال پخت اضافه می‌کنیم. کمی هم می‌زنیم تا گلوله‌های آرد باز شوند. سپس ۴ لیوان آب دیگر به آش اضافه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: رسپی آش گندم یزدی خوشمزه

مرحله چهارم: پخت آش

کمی دیگر آش را هم می‌زنیم و وقتی مطمئن شدیم که گلوله‌های آرد کاملاً باز شده‌اند، اجازه می‌دهیم آش به مدت یک ساعت و نیم بپزد. سپس نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. برای تزئین این آش از نعنا داغ و پیاز داغ استفاده می‌کنیم و هنگام سرو، به میزان دلخواه روی آن سرکه می‌ریزیم. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی آش شنگ؛ از غذاهای خوشمزه فصل بهار

نکته: این مقدار مواد برای ۴ نفر کافی است. اگر می‌خواهید برای تعداد بیشتری آش درست کنید، می‌توانید مقدار مواد را بیشتر کنید.
به جای سرکه می‌توانید از آب انار هم استفاده کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا