رسپی آش چغندر و شلغم؛ جاافتاده و لذیذ

“`html
آش چغندر و شلغم یک غذای خوشمزه برای سرماخوردگی است. این آش خوشمزه و مغذی را در روزهای سرد پاییزی تهیه کنید تا بدن شما نسبت به سرماخوردگی مقاومتر شود. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش چغندر و شلغم را با شما در میان بگذاریم.
برای تهیه آش چغندر و شلغم، ابتدا عدس، برنج و بلغور را بپزید و سپس شلغم و چغندر خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از پخته شدن مواد، سبزیهای آش و سیر تفت داده شده با نعناع را به آن بیفزایید. در ادامه مقاله کلیه مراحل با توضیحات دقیق بیان میشود.
مواد لازم برای تهیه آش چغندر و شلغم
برای تهیه این آش مقوی برای ۶ نفر به مواد زیر نیاز دارید:
بلغور جو | ۱ لیوان |
برنج | نصف پیمانه |
عدس | نصف پیمانه |
شلغم | ۳۰۰ گرم |
چغندر | ۱ عدد |
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۶ حبه |
زردچوبه | نصف قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
کشک | ۲ قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه آش چغندر و شلغم
برای درست کردن این آش خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی مواد
بلغور، عدس و برنج را بشویید و همراه با آب کافی در یک قابلمه بریزید تا بپزند.
سر و ته شلغم و چغندر را جدا کنید و آنها را به قطعات کوچک برش بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت اسفناج؛ مقوی و اصیل
مرحله دوم: ترکیب مواد
بعد از پخته شدن عدس و برنج، شلغم و چغندر را به قابلمه اضافه کنید تا بپزد. بعد از نیم ساعت، سبزی آش را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله سوم: تفت دادن سیر
سیرها را پوست کنده و خرد کنید، سپس در یک تابه کوچک با کمی روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود.
“““html
اول مواد را بریزید و کمی تفت دهید. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بعد از یک دقیقه، نعناع خشک را اضافه کنید و باز هم هم بزنید. در نهایت، تمام این مواد را به آش اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی آش ترش به روش کردها
بیشتر بخوانید: رسپی آش برگ چغندر
مرحله چهارم: کشک را اضافه کنید
بعد از اینکه سیر و نعناع را به آش اضافه کردید، حرارت را کم کنید تا آش به خوبی جا بیفتد. وقتی که آش به غلظت مناسب نزدیک شد، ۲ قاشق کشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله، نمک آش را بچشید و اگر نیاز بود، کمی بیشتر اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی آبگوشت سنتی و اصیل
نکات تکمیلی برای تهیه آش شلغم چغندر:
- شلغم و چغندر را در اندازه متوسط برش بزنید، چون اندازههای کوچک ممکن است در حین پخت نرم شوند و له شوند.
- چغندر رنگ خاصی به آش میدهد، بنابراین میتوانید مقدار آن را بر اساس سلیقه خود کم یا زیاد کنید.
- برای اینکه آش طعم بهتری بگیرد، بهتر است آن را روی حرارت ملایم بپزید.
- شلغم و چغندر را به صورت متوسط برش بزنید تا در حین پخت له نشوند.
- اگر میخواهید آش قوام بیشتری داشته باشد، میتوانید amount بلغور را بیشتر کنید یا کمی آرد سفید به آن اضافه کنید.
- میتوانید با پیاز داغ و کشک، آش را تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی فلافل چغندر
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی آش چغندر و شلغم را به شما معرفی کردیم. این آش بسیار مناسب فصل سرما است و برای جلوگیری از سرماخوردگی مفید میباشد. بنابراین پیشنهاد میکنیم در روزهای سرد، این آش خوشمزه را حتماً درست کنید.