رسپی

رسپی‌ آش کشک به روش سنتی؛ مقوی و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آش کشک یکی از آش‌های خوشمزه ایرانی است که به روش‌های مختلف و با مواد اولیه ساده‌ای همچون حبوبات، سبزی‌های آش، کشک و ادویه‌ها تهیه می‌شود. برای یادگیری دستور تهیه آش کشک با رضیم بلاگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش کشک

مواد لازم برای تهیه آش کشک به شرح زیر است:

سبزی آش (جعفری، گشنیز، تره و اسفناج) نیم‌ کیلوگرم
کشک ۱ کیلوگرم
نخود ۱ پیمانه
لوبیا ۱ پیمانه
برنج نیم‌دانه ۱ پیمانه
عدس نصف پیمانه 
بلغور گندم ۱ سوم پیمانه
بلغور جو ۱ سوم پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۱ الی ۲ حبه 
ادویه ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری
فلفل ۱ قاشق مرباخوری
نعناع ۳ قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه آش کشک

برای درست کردن آش کشک به روش سنتی، باید مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: خیساندن حبوبات

در ابتدا، حبوبات را از شب قبل بخیسانید. بلغور، نخود و لوبیا را با ۳ لیوان آب روی حرارت بگذارید و بگذارید حدود ۲ تا ۳ ساعت بپزد.

نکته: بعد از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.

“““html

تا زودتر پخته شود.

مرحله دوم: پخت سبزی و برنج

در یک قابلمه دیگر، سبزی آش را با برنج شسته شده، سیب‌زمینی خرد شده و عدس به همراه ۲ لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

مرحله سوم: اضافه کردن کشک و حبوبات

بعد از این مرحله، کشک را با ۲ لیوان آب رقیق کنید و به همراه لوبیا، نخود و بلغورهای پخته شده به مخلوط عدس، برنج و سیب‌زمینی بیفزایید.

اجازه دهید محتویات قابلمه به مدت ۱ ساعت دیگر روی حرارت بماند تا خوب جا بیفتد.

بیشتر بخوانید: رسپی آش ماست و لپه

مرحله چهارم: افزودن پیاز داغ و سیر داغ

حالا پیاز خرد شده را کمی تفت بدهید. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.

ادویه، زردچوبه، نعناع و فلفل را به آن بیفزایید و هم بزنید.

رسپی‌ آش کشک به روش سنتی؛ مقوی و خوشمزه

در انتها می‌توانید این مخلوط را داخل آش بریزید و هم بزنید. (کمی از این مخلوط را برای تزیین کنار بگذارید)

نکات طلایی در تهیه آش کشک

مرحله پنجم: تزیین و سرو آش

در انتها، آش را در ظرف سرو بکشید و با نعناع داغ و کشک آن را تزیین کرده و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کشک خانگی و کشک مایع

نکات طلایی در تهیه آش کشک

در این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه آش کشک اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • از آنجا که کشک شور است، به مقدار نمکی که اضافه می‌کنید، دقت کنید. بهتر است نمک را در انتهای طبخ اضافه کنید؛ زیرا اگر در ابتدا نمک را بریزید، با تبخیر آب، آش ممکن است به مرور شور شود.
  • هنگام پخت حبوبات و بلغورها مراقب باشید که سر نروند و توجه کنید که حبوبات قبل از اضافه شدن به آش، باید حتما پخته شده باشند.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، رسپی آش کشک را به ساده‌ترین شکل ممکن برایتان توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این آش خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا